- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.381
Ahaa çek st bakayımAz önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayim
Çok heyecanlıAhaa çek st bakayım
Yani soğuk sıcaktan iyi :) ben hep sonbahar kış gelini olacam diyordum dediğim gibide oldu içim mi temiz abdala malum mu oldu bilemem artıkBen pismistim valla. Hatta salak gibi cekimi o gun yapmistim keske hic yapmasaydim. Gece gelinligi cikardigimda boynum ve kollarim ve koltuk altim sicaktan pismisti derim soyulmustu. Iskenderundaydi dugunum. Kabus gibiydi
Ya çektim ama resim boyutu büyuk yüklemede hata oldu diyo nasil yapcam ben bunuNasıl ya atsana hadiiii
Hiiç sorma canımÇok heyecanlı
Ne kadar oldu sana bat ne zamandı ay çok güzel yaYa çektim ama resim boyutu büyuk yüklemede hata oldu diyo nasil yapcam ben bunu
Kırp öyle at yavruYa çektim ama resim boyutu büyuk yüklemede hata oldu diyo nasil yapcam ben bunu
Ay masallah insallah canim benim foto at hemenAz önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayim
İç içeler canım adet olunca işediğinde o kan nasıl çıkıyorAma isenen yerlw diger yer farkli bide ben bu zamana kadar hic iserken pecete gormedim abla
2 nisanda olmam lazimdi canimNe kadar oldu sana bat ne zamandı ay çok güzel ya
Anaaammm ay maşallaaahhhh çok şükür hadi gözün aydın kuzu ne güzel ya iki gündür seviniyoruz rabbim bozmasın devamı bizlerle olur inşallah darusı başımıza
Çanımmmm tebrikler çok sevindim senin adına ya kaçıncı günün seninHeycan elim ayagim birbirine dolandi ya
Test yapmadın mı hiç2 nisanda olmam lazimdi canim
Cok tesekkür ederim allah razi olsun inşallah darisi tez vakitte sizinde basiniza gelirrrrAnaaammm ay maşallaaahhhh çok şükür hadi gözün aydın kuzu ne güzel ya iki gündür seviniyoruz rabbim bozmasın devamı bizlerle olur inşallah darusı başımıza
8 gün gecti canim ben hüsran olmasin diye sabrettim test yapmiyodum ama dayanamadim bi yapiyim dedimÇanımmmm tebrikler çok sevindim senin adına ya kaçıncı günün senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?