- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.401
Canm birsy sorcm sen daha yenimi yaptn daha once yaptgnda ckmadı mi 9gunde ckms cnm acaba gec dollenmemi daha once gtrn mi kan vermeye bu arada hayrli olsn2 nisanda olmam lazimdi canim
Inşallah sizede bol bol dua edicem daha bu sabah konusyoduk burda bak simdi nasil oldu ben hala inanamiyorumAy Maşallahhhhh Yen'i bir Hamiş daha oldu ya darısı hepimize inşallah
Aminnnn çok çok amiin canım dua et bizleredeCok tesekkür ederim allah razi olsun inşallah darisi tez vakitte sizinde basiniza gelirrrr
Aynen yaa :)Inşallah sizede bol bol dua edicem daha bu sabah konusyoduk burda bak simdi nasil oldu ben hala inanamiyorum
Allah razı olsun canım benim ya aynen çok şükürInşallah sizede bol bol dua edicem daha bu sabah konusyoduk burda bak simdi nasil oldu ben hala inanamiyorum
Sagol canim yok ben kan vermedim daha önce sadece adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptim orda cikmamistiCanm birsy sorcm sen daha yenimi yaptn daha once yaptgnda ckmadı mi 9gunde ckms cnm acaba gec dollenmemi daha once gtrn mi kan vermeye bu arada hayrli olsn
Sagol canim benim 2 nisanda olmam lazimditebrik ederim canm hamilesin çizgi gayet belli ya adetin ne zamandı
Amin inşallah canim olcak inanin bana dua edin bol bolDarisi biz beceriksizlerin basina
Sagol canim ya inan mutluluktan ne yapcagimi bilemedim kimseye söylemeden size yazmak istedim sizde benim ailem gibisiniz ilk sizinle paylasmak istedimAnaaammm ay maşallaaahhhh çok şükür hadi gözün aydın kuzu ne güzel ya iki gündür seviniyoruz rabbim bozmasın devamı bizlerle olur inşallah darusı başımıza
Canm benimde bgn 5.gün kanda nrgatf ckti bende beklyrm iste olmazsm 5 gune kadr tekrrdan test yapcm ins ckar cnm sennki gec dollenme olms hayrlisi olsn hakkndaSagol canim yok ben kan vermedim daha önce sadece adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptim orda cikmamisti
Nasip kuzu nasip nasipten ötesi yokDarisi biz beceriksizlerin basina
Emin ol hep edicemAminnnn çok çok amiin canım dua et bizlerede
Canm kan twsti yaptktan snra esine guzel suprizle sole bence cnmS
Sagol canim ya inan mutluluktan ne yapcagimi bilemedim kimseye söylemeden size yazmak istedim sizde benim ailem gibisiniz ilk sizinle paylasmak istedim
Allah razi olsun canim inşallah seninde diledigin gibi olur herseyCanm benimde bgn 5.gün kanda nrgatf ckti bende beklyrm iste olmazsm 5 gune kadr tekrrdan test yapcm ins ckar cnm sennki gec dollenme olms hayrlisi olsn hakknda
Testi yaparken eşim yanimdaydi zaten malesef süpriz hayalleri suya düştüCanm kan twsti yaptktan snra esine guzel suprizle sole bence cnm
Eveeet biz aile gibi olduk zaten burda :) çok çok sevindim inanki canım rabbim sağsalim tamamına erdirsin inşallaaahhhhS
Sagol canim ya inan mutluluktan ne yapcagimi bilemedim kimseye söylemeden size yazmak istedim sizde benim ailem gibisiniz ilk sizinle paylasmak istedim
Şüphem yok canım benimEmin ol hep edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?