- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.421
Amin cnm ins bence hemen gdn kan ver cnmAllah razi olsun canim inşallah seninde diledigin gibi olur hersey
Amin inşallah canim sizlerde dualarinizi benden esirgemeyin sag salim inşallah kucagima alirimEveeet biz aile gibi olduk zaten burda :) çok çok sevindim inanki canım rabbim sağsalim tamamına erdirsin inşallaaahhhh
Sagol canim benim 2 nisanda olmam lazimdi
İnşallah canım benim bi insanı tanımadan sevincinide acısınıda paylaşmak ne güzel bişey ya ben hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani iki gündür çok seviniyorum ne güzel ya çok mutlu oldum gerçekten :)Amin inşallah canim sizlerde dualarinizi benden esirgemeyin sag salim inşallah kucagima alirim
Aynen ablacım ya çok şükür valla çok güzel bir ortam bizimkiİnşallah canım benim bi insanı tanımadan sevincinide acısınıda paylaşmak ne güzel bişey ya ben hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani iki gündür çok seviniyorum ne güzel ya çok mutlu oldum gerçekten :)
Olabilir canm bak birkac gün tekrar denersen yine artar büyük ihtimalleBen iki aydir bi yere gitmedigim surece ped kullanmiyorm o yuzden mi akintm yok benim
Aynen canım sen ne durumdasın olmadın mı adetAynen ablacım ya çok şükür valla çok güzel bir ortam bizimki
Gözünaydın canım iyi sabretmişsin :) inşallah iyi bir deger çıkar hiç belirti yaşamadın mı bu süreçte halsizlik akıntı göğüste ağrı sızı gibi falan??8 gün gecti canim ben hüsran olmasin diye sabrettim test yapmiyodum ama dayanamadim bi yapiyim dedim
Olmadım ablacımAynen canım sen ne durumdasın olmadın mı adet
Ama şu erken gebelik testlerine güvenmeyin güzelim dediğimi hatırlıyorum yazmıştım burdan bak demek ki güvenilmiyormuşSagol canim yok ben kan vermedim daha önce sadece adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptim orda cikmamisti
Yarın bi daha mı test yapsan ki evdeOlmadım ablacım
Sen nasılsın canım ne durumdasın iyisindir inşallahBi hamiş haberi daha, Çoooook mutlu oldum yaa, 2gündür ne güzel böyle peşpese haber alıyoruz amanmaşalllah diyelim. Hep böyle olalım inşalllah. Rabbim inşalllah kucağınıza almayı da nasip etsin canlar D Dilay_diloMeri4141
Bilemedim ki abla göğüslerim dokundukça sızlıyor bel kasık ağrım devam ediyor bekliyorum bakalımYarın bi daha mı test yapsan ki evde
Ay masallah insallah canim benim foto at hemenAz önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayim
Sen neden bugün yapmadın ben senden se umutluyumAy masallah insallah canim benim foto at hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?