- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.441
Canim aslinda gogüslerim şişti bide damarlarim belli oluyodu o zaman şüphelendim aslinda ama yinede konduramdim bide ara ara özellikle banyo yaparken başim dönüyodu bu iki gündür de biraz akintim oluyoduGözünaydın canım iyi sabretmişsin :) inşallah iyi bir deger çıkar hiç belirti yaşamadın mı bu süreçte halsizlik akıntı göğüste ağrı sızı gibi falan??
Umut yok canim beni adet olmus sayin hep grcikiyor adetlerimSen neden bugün yapmadın ben senden se umutluyum
Sen uyumadan önce sıvı falan tüketme bi daha test yap bakalım niye gecikti bu böyle ki bilemedim mevsimsel oluyorda ondan olmasın ama diğer türlüsü olsun :)Bilemedim ki abla göğüslerim dokundukça sızlıyor bel kasık ağrım devam ediyor bekliyorum bakalım
Amin canim allah razi olsun darisi hepinizin başina inşallahBi hamiş haberi daha, Çoooook mutlu oldum yaa, 2gündür ne güzel böyle peşpese haber alıyoruz amanmaşalllah diyelim. Hep böyle olalım inşalllah. Rabbim inşalllah kucağınıza almayı da nasip etsin canlar D Dilay_dilo @Meri4141
Allah razı olsun canımKizlar ben dua okudum her kese
Evet ya onlar sadece para tuzagi başka bisey degilAma şu erken gebelik testlerine güvenmeyin güzelim dediğimi hatırlıyorum yazmıştım burdan bak demek ki güvenilmiyormuş
Çıkmayabilir deme kuzu oda yarına kadar nerden baksan 17 veya 18 mm olur bide hemen çatlamıyor bi mm de öyle büyüse alsana 19 mm lik bi yumurta daha :) doktorun dediğine bakma yaniBugün doktora gittim kızlar 2 yumurtam varmış 22 ve 16 mm büyüklüğünde :) 16 mm den bişey çıknayabilir ama diğeri in yarın sabah çatlama iğnesi vuralım dedi doktor.. Bakalım hayırlısı inşallah bu ay aratmaz Rabbim..
Sagol canim benim allah razi olsunkızlaar hergün hamile haberi çok güzel maşallah D Dilay_dilo hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Hahahahaha abla bende ne türlüyüm anlamadım ama doktor 9 Nisa'n düşün adetini dedi bana o gün benim ki normale göre 6 Nisa'n dı bende bilemedim napsamSen uyumadan önce sıvı falan tüketme bi daha test yap bakalım niye gecikti bu böyle ki bilemedim mevsimsel oluyorda ondan olmasın ama diğer türlüsü olsun :)
Sana söylemiştim değil mi aynen dedim para tuzağı diye boşuna para yatırmayın onlara dandik testler bile sonrasında varsa gösteriyor zatenEvet ya onlar sadece para tuzagi başka bisey degil
He sen gidecektin yine değil mi hadi geç döllenmiş olurda çıkar inşallahHahahahaha abla bende ne türlüyüm anlamadım ama doktor 9 Nisa'n düşün adetini dedi bana o gün benim ki normale göre 6 Nisa'n dı bende bilemedim napsam
Aynen haklısın bence de ablamSana söylemiştim değil mi aynen dedim para tuzağı diye boşuna para yatırmayın onlara dandik testler bile sonrasında varsa gösteriyor zaten
Aynen ablacım ayın 15 ine dedi bakalım ama 8 Nisa'n da kalınlaşma var demişti kalınlaşmadan ne kadar sonra adet olması gerekir acabaHe sen gidecektin yine değil mi hadi geç döllenmiş olurda çıkar inşallah
Canim 9.hamisim hamdolsun sana nasip oldu Allah saglikli hayirli swkilde kucgina almayi nasip etsin insallh darisi cinsiyetini bizimle paylasmaya insallahSagol canim benim allah razi olsun
Ben hiç erken gebelik testi lmadım hatta netten istettim 50 tanesi 37 tl idi sanırım kiAynen haklısın bence de ablam
Hee ama kalınlaşma sadece adette olmaz kiiiii bebişin tutunması için kslınlaşmanın olması iyi progesteronun yüksek demek bu inşallah olur canım belli olmuyor o canım bideAynen ablacım ayın 15 ine dedi bakalım ama 8 Nisa'n da kalınlaşma var demişti kalınlaşmadan ne kadar sonra adet olması gerekir acaba
Evet ya valla dünyanin parasini harcadim 4 aydir su testlere verdigim parayi toplasaydim bi bilezik yapardimSana söylemiştim değil mi aynen dedim para tuzağı diye boşuna para yatırmayın onlara dandik testler bile sonrasında varsa gösteriyor zaten
Hayırlısı canım inşallah oda büyük Rabbim büyük.. Bu ay fatma ana otu suyunu içiyorum bakalım umudum var ama nasip :)Çıkmayabilir deme kuzu oda yarına kadar nerden baksan 17 veya 18 mm olur bide hemen çatlamıyor bi mm de öyle büyüse alsana 19 mm lik bi yumurta daha :) doktorun dediğine bakma yani
Aynen ablacım stresli değilim hiç test bile yapmadım bekliyorum Rabbim en hayırlısını nasip etsinHee ama kalınlaşma sadece adette olmaz kiiiii bebişin tutunması için kslınlaşmanın olması iyi progesteronun yüksek demek bu inşallah olur canım belli olmuyor o canım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?