2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Gözünaydın canım iyi sabretmişsin :) inşallah iyi bir deger çıkar hiç belirti yaşamadın mı bu süreçte halsizlik akıntı göğüste ağrı sızı gibi falan??
Canim aslinda gogüslerim şişti bide damarlarim belli oluyodu o zaman şüphelendim aslinda ama yinede konduramdim bide ara ara özellikle banyo yaparken başim dönüyodu bu iki gündür de biraz akintim oluyodu

Amin canim allah razi olsun darisi hepinizin başina inşallah

Çıkmayabilir deme kuzu oda yarına kadar nerden baksan 17 veya 18 mm olur bide hemen çatlamıyor bi mm de öyle büyüse alsana 19 mm lik bi yumurta daha :) doktorun dediğine bakma yani

Sen uyumadan önce sıvı falan tüketme bi daha test yap bakalım niye gecikti bu böyle ki bilemedim mevsimsel oluyorda ondan olmasın ama diğer türlüsü olsun :)
Hahahahaha abla bende ne türlüyüm anlamadım ama doktor 9 Nisa'n düşün adetini dedi bana o gün benim ki normale göre 6 Nisa'n dı bende bilemedim napsam

Aynen ablacım ayın 15 ine dedi bakalım ama 8 Nisa'n da kalınlaşma var demişti kalınlaşmadan ne kadar sonra adet olması gerekir acaba
Hee ama kalınlaşma sadece adette olmaz kiiiii bebişin tutunması için kslınlaşmanın olması iyi progesteronun yüksek demek bu inşallah olur canım belli olmuyor o canım bide

Çıkmayabilir deme kuzu oda yarına kadar nerden baksan 17 veya 18 mm olur bide hemen çatlamıyor bi mm de öyle büyüse alsana 19 mm lik bi yumurta daha :) doktorun dediğine bakma yani
Hayırlısı canım inşallah oda büyük Rabbim büyük.. Bu ay fatma ana otu suyunu içiyorum bakalım umudum var ama nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…