- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.461
İnsallah canim benim banada dua edin hersey iyi geçsin darısi seninde başina inşallahhhhh tabiki hele o gunler bi gelsin ilk sizinle paylasicam zatenCanim 9.hamisim hamdolsun sana nasip oldu Allah saglikli hayirli swkilde kucgina almayi nasip etsin insallh darisi cinsiyetini bizimle paylasmaya insallah
Bana nasip olmadi kuzum insalalh sana ve sizlere olurHayırlısı canım inşallah oda büyük Rabbim büyük.. Bu ay fatma ana otu suyunu içiyorum bakalım umudum var ama nasip :)
Bende senden bir süpriz bekliyorum kuzumBana nasip olmadi kuzum insalalh sana ve sizlere olur
Insallah cnm benim insallah hersey gonlunce olsun bizleride unutmaİnsallah canim benim banada dua edin hersey iyi geçsin darısi seninde başina inşallahhhhh tabiki hele o gunler bi gelsin ilk sizinle paylasicam zaten
Öyle deme vakti vardir herseyin elbet olur merak etmeBana nasip olmadi kuzum insalalh sana ve sizlere olur
Yok canim yok kuzum bende sensen bekliyorumBende senden bir süpriz bekliyorum kuzum
Olurmu ya merak etmeyin bagimlilik yaptiniz ama sizi sürekli takip eder ara ara yazarim zatenInsallah cnm benim insallah hersey gonlunce olsun bizleride unutma
Yarın ı bekleme kuzum şimdi acile gidin yoksaYa bisey sorcam simdi çift cizgiyi gordüm ya ben sonra kanda negatif cikma ihtimali olurmu yarin doktor yok dicek diye stres yaptim simdiden
Eşim işe gitti tekrardan mesai varmis bugun gec gelir mecbur sabahi bekliycemYarın ı bekleme kuzum şimdi acile gidin yoksa
Anladım kuzum ama çok net çıkmış hiç üzülmeEşim işe gitti tekrardan mesai varmis bugun gec gelir mecbur sabahi bekliycem
İnşallah canimAnladım kuzum ama çok net çıkmış hiç üzülme
Bi de bisey sormak istiyorum. Iki yumurta var diyosunuz ya her ay bitane yumurta olmuyo muydu??
Ilac icme karanlim bi yere uzan gozlerini kapat dinlen cnmmKizlar benim migrenim tutucak galiba napicam ben ya basim çatliyo simdi agri kesici ignede vuramam demi
Senin ebru ayni aeylerini yasamisiz bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?