- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.481
He aynen en son ben doğuraacam göreceksiniz yani :)
İkinizide pataklayacam en son ablanız olaraktan yani :) ablanın vurduğu yerde gül biter :)Oncelik
Senin ebru ayni aeylerini yasamisiz bakoncelik senin
Kız silik değil bişey değil be niye yok desin tövbe bismillaahhhYa bisey sorcam simdi çift cizgiyi gordüm ya ben sonra kanda negatif cikma ihtimali olurmu yarin doktor yok dicek diye stres yaptim simdiden
Amin canım benim sağolaa çok güzel Rabbim bize de nasip etsin tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMeri4141
Benim olamayacağım kesinEe yarina kim hamis olcak :))
Hahahah abla ebruya patlak ya omun adeti once degilmi haksizlik buİkinizide pataklayacam en son ablanız olaraktan yani :) ablanın vurduğu yerde gül biter :)
Amin kuzu aminAynen ablacım stresli değilim hiç test bile yapmadım bekliyorum Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Aynen oyle canm bnde duydum.boyle zor gebe kalmalarimiz neden sanki.ama turk mali var mi kiValla sağlık için sonuçta genci yaşlısı yok. Ben baska alternatif olsa adetken bile ped kullanmak istemiyorum.
En bilindik marka bile israil mali kadinlarda kısırlık yapan maddeler kullaniliyormus diye haberler çıkmıştı. Korkuma türk mali olanlari seçmeye çalışıyorum.
Sanada lazım sanadaaHahahah abla ebruya patlak ya omun adeti once degilmi haksizlik bu
Neeyyy ara ara mııı abooo olmaz öyle ara ara yani kabul etmiyorum beenOlurmu ya merak etmeyin bagimlilik yaptiniz ama sizi sürekli takip eder ara ara yazarim zaten
Klomende kişiye göre tabi bi kaç tane olabiliyor kuzuBi de bisey sormak istiyorum. Iki yumurta var diyosunuz ya her ay bitane yumurta olmuyo muydu??
Aşkım pede gelene kadar bir sürü şey var yediğimiz içtiğimiz şeyler evvela sağlıksız gdo lu yettiğimiz et bile yaniAynen oyle canm bnde duydum.boyle zor gebe kalmalarimiz neden sanki.ama turk mali var mi ki
Aynen alıştık hep isteriz şimdiEe yarina kim hamis olcak :))
Amin inşallah canım.. hayırlı olsun canım sanada kan testini ne zaman yapcaksın :) D Dilay_diloBi hamiş haberi daha, Çoooook mutlu oldum yaa, 2gündür ne güzel böyle peşpese haber alıyoruz amanmaşalllah diyelim. Hep böyle olalım inşalllah. Rabbim inşalllah kucağınıza almayı da nasip etsin canlar D Dilay_diloMeri4141
Ya abla ama yaaSanada lazım sanadaa
Hahahahaha bence de ablacımHe aynen en son ben doğuraacam göreceksiniz yani :)
Vay ispiyoncu pis seni abla ya şu kıza bişey deHahahah abla ebruya patlak ya omun adeti once degilmi haksizlik bu
:) yani bende bsktım başedemiyorum netten istettim toplu olarakEvet ya valla dünyanin parasini harcadim 4 aydir su testlere verdigim parayi toplasaydim bi bilezik yapardim
Ay masallah insallah canim benim foto at hemen
Herşeyin hayırlısı canım rabbim çok aratmaz inşallahHayırlısı canım inşallah oda büyük Rabbim büyük.. Bu ay fatma ana otu suyunu içiyorum bakalım umudum var ama nasip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?