2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar merhaba ben geldim yarın sonucum çıkıyor bakalım saglık ocağında kan verdim sonuç iki güne çıkıyor.mide bulantım var ama bilmiyorum karnımda şiş hala nasip bakalımBu arada hamişleri tebrik ediyorum inşallah Sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allahım bize de nasip Etsin sevcanvildo bebiş yokmu takip edemedim test fotografın vardı canım

Hamilelere bide bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız yoksa doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok

Aynen oyle canm bnde duydum.boyle zor gebe kalmalarimiz neden sanki.ama turk mali var mi ki
Ben molped kullaniyorum canim. Barkod nosu 869 ile baslayanlar Türk mali oluyor.
Bir de Gimdes helal sertifikali urunleri kullanmaya dikkat ediyorum her urunde. Gidadan kozmetige.kadar.
Onda da MONEMA diye bi marka helal sertifikasi almis daha yeni ama hic duymadim kullanmadim. Imkanim olsa direk ona geçerim.

Giz sevco sonra o bezleri yikiyolarmi atiyolar miydi.Valla bu konuda bnde cok muzdaribim napsak ki
O zaman size bişey önereyim şu büyük sardı bezleri varya geniş olanlar hani onlardan alın bide pamuk pamuğu içine koyup sargı beziyle sarın kullanın benim akraba ebe öyle yapıyordu hastaneden alıp

Yok yok bebis yok ablam ya twrtemiz masallah

Az önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayim
Canım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin çok sevindim zaten senin gününden de geçmişti dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…