- 3 Nisan 2017
- 415
- 462
- 23
- 37
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.501
Ay ne yapayım ama canım :) ikinizde hamile olun sıra olmadan da olur ikinizin haberinide bir alalım bak yemeyenin mslını yerler ben doğururum yoksa demedi demeyin yaniYa abla ama yaa
Ben molped kullaniyorum canim. Barkod nosu 869 ile baslayanlar Türk mali oluyor.Aynen oyle canm bnde duydum.boyle zor gebe kalmalarimiz neden sanki.ama turk mali var mi ki
O zaman size bişey önereyim şu büyük sardı bezleri varya geniş olanlar hani onlardan alın bide pamuk pamuğu içine koyup sargı beziyle sarın kullanın benim akraba ebe öyle yapıyordu hastaneden alıpGiz sevco sonra o bezleri yikiyolarmi atiyolar miydi.Valla bu konuda bnde cok muzdaribim napsak ki
Ananem once makineye atio sinra kaynarauda yikayip kurutup utuluo koydum kafaya yapacam bugunGiz sevco sonra o bezleri yikiyolarmi atiyolar miydi.Valla bu konuda bnde cok muzdaribim napsak ki
Ay inşallah üçümüz bir doğursak olmaz mıAy ne yapayım ama canım :) ikinizde hamile olun sıra olmadan da olur ikinizin haberinide bir alalım bak yemeyenin mslını yerler ben doğururum yoksa demedi demeyin yani
Onada düşer merak etme sen :) tabi kıysbilir miym size bilemiyorumVay ispiyoncu pis seni abla ya şu kıza bişey de
Dogur abla sirami saldim benn de ebrudaaAy ne yapayım ama canım :) ikinizde hamile olun sıra olmadan da olur ikinizin haberinide bir alalım bak yemeyenin mslını yerler ben doğururum yoksa demedi demeyin yani
E yani olur tabi siz bi anlaşamaınız ki orta yolu bulsankz iyi olacak :) ikinizde doğurun sıra yok :)Ay inşallah üçümüz bir doğursak olmaz mı
Seni çok seviyorum ablacımmmmOnada düşer merak etme sen :) tabi kıysbilir miym size bilemiyorum
Yok yok bebis yok ablam ya twrtemiz masallahKızlar merhaba ben geldim yarın sonucum çıkıyor bakalım saglık ocağında kan verdim sonuç iki güne çıkıyor.mide bulantım var ama bilmiyorum karnımda şiş hala nasip bakalımBu arada hamişleri tebrik ediyorum inşallah Sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allahım bize de nasip Etsin sevcanvildo bebiş yokmu takip edemedim test fotografın vardı canım
Aman tanrım kriizzz görende derk gelmiş 70 yaşına da sırasını savmış deliii :)Dogur abla sirami saldim benn de ebrudaa
Canım bence sen çok olumsuz düşünüyorsun neden bu kadar umutsuzsun onu da anlamadım bırak akışına ama bırakmadan önce yarın sabah bi test yap adetin ne zamanBana nasip olmadi kuzum insalalh sana ve sizlere olur
Ouhhh canima degsinnVay ispiyoncu pis seni abla ya şu kıza bişey de
Bende seni seviyorum kuzum benimSeni çok seviyorum ablacımmmm
He ablam sormaAman tanrım kriizzz görende derk gelmiş 70 yaşına da sırasını savmış deliii :)
Canım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin çok sevindim zaten senin gününden de geçmişti dimiAz önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayim
Aşkım pede gelene kadar bir sürü şey var yediğimiz içtiğimiz şeyler evvela sağlıksız gdo lu yettiğimiz et bile yani
Abla nesemdeuim bugun islerde sakindibben hic calismadimAman tanrım kriizzz görende derk gelmiş 70 yaşına da sırasını savmış deliii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?