- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.521
Abooo durum vahim saçmalama canım yani insan hiç umudunu kırar mı bu şekilde yavru alşaha güç gelir bak kuzuHe ablam sorma
Aramıza hoşgeldin canımaranıza yeni katıldım rabbim bizede nasip eder inşallah
Canım tebrik ederimHamilelere bide bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız yoksa doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok
Umut baglayinca husran oldugunda yikilio insan cnm ondan boyle husran olsada uzulmemCanım bence sen çok olumsuz düşünüyorsun neden bu kadar umutsuzsun onu da anlamadım bırak akışına ama bırakmadan önce yarın sabah bi test yap adetin ne zaman
Maşallah maşallah tebrikler canım
Evet maalesef canımDoğru abla herşey var ya herşey
Yani canım ilk doktora gideyim öyleyse o beni yönlendirir dimi çünkü kendi başıma test yapsam yine bi doktora gösterebiliyormuyum acabaCanım tebrik ederimben hamilemiyim bilmiyorum ama testler yanıltıcı olabileceğinden kan testi kesin sonuç bi de beta hcg bakıyorlar ya ben sordum eğer kanda çıkarsa idrar tahlili yapacağız dedi hani enfeksiyon falan var mı diye bi de kanda herseye bakıyorlar eksiklik varsa ona göre ilaç veriyorlar ya da vitamin falan canım
Olsun ablacım devam gelir o geleceği zamanı bilirYok yok bebis yok ablam ya twrtemiz masallah
İşte dinlemiyor kiAbooo durum vahim saçmalama canım yani insan hiç umudunu kırar mı bu şekilde yavru alşaha güç gelir bak kuzu
:) keyif mi yaptın aşkım seennnAbla nesemdeuim bugun islerde sakindibben hic calismadim
Hayirlisi be gulum deyip arabekse bagladim suanOlsun ablacım devam gelir o geleceği zamanı bilir:)
Canım günüm gecikti demeniz yeterli testi de gösterebilirsinizYani canım ilk doktora gideyim öyleyse o beni yönlendirir dimi çünkü kendi başıma test yapsam yine bi doktora gösterebiliyormuyum acaba
Ay mesajlar birbirine girdi yine çok güldüm bak şimdi kendime güldüm tabiİşte dinlemiyor ki
Hastayim diye kizlar iyi bakti bana ama bugun 7 tane turk kahvesi ictim...:) keyif mi yaptın aşkım seennn
Ay mesajlar birbirine girdi yine çok güldüm bak şimdi
Tamam canım yarın ben direk kadın doğuma gidip günüm gecti test yaptım diyim o gerekeni bana söyler zaten çok tesekkür ederimCanım günüm gecikti demeniz yeterli testi de gösterebilirsiniz
Evet canım en sağlıklısı o kendine iyi doçent ya da Prof kadın dogum doktoru bul sürekli ona git canım doktorlar için kan testi önemli canım evde yaptığımız testleri önemsemiyorlar bileYani canım ilk doktora gideyim öyleyse o beni yönlendirir dimi çünkü kendi başıma test yapsam yine bi doktora gösterebiliyormuyum acaba
Hamilelere bide bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız yoksa doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?