- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.541
Aynen canım benim hadi haber ver bize yine deTamam canım yarın ben direk kadın doğuma gidip günüm gecti test yaptım diyim o gerekeni bana söyler zaten çok tesekkür ederim
Yuuhhh abartmayaydın iyiydi ama yaniHastayim diye kizlar iyi bakti bana ama bugun 7 tane turk kahvesi ictim...
HahahahahaGiz bura hamile kalamayanlarin sayfasi
Hastayim diye kizlar iyi bakti bana ama bugun 7 tane turk kahvesi ictim...
İnşallah iyi bi doktor bulurum canım . Rabbim sanada nasip etsinEvet canım en sağlıklısı o kendine iyi doçent ya da Prof kadın dogum doktoru bul sürekli ona git canım doktorlar için kan testi önemli canım evde yaptığımız testleri önemsemiyorlar bile
Sen sus ebru hiiuİşte dinlemiyor ki
Tabikide buraya yazmadan danışmadan sormadan anlatmadan olmaz :)))Aynen canım benim hadi haber ver bize yine de
Hiç sorma hadi sizi geçtimde bana ne oldu bilemedim yani kaç yaşında kadınım abooo :)Hahahahaha aynen abla evin yazamaz kızlarına döndük
Bunyem aliskin kiz turk kahvesi zararaiz bide sekeraiz iciyirum kiloda yapmioYuuhhh nettin kafein krizine girecen ya
Bunyem aliskin kiz turk kahvesi zararaiz bide sekeraiz iciyirum kiloda yapmio
Amin cânim inşallahİnşallah iyi bi doktor bulurum canım . Rabbim sanada nasip etsin
Abla sen benim annemi hic gormemissin guzelligini kahveye borclu oldugunu soyker hep gunde garanti 20 fincan icer yane her sigarasiyla kahve icerYuuhhh abartmayaydın iyiydi ama yani
Niye son olsunki
Tamam canım benim ben doğururum
Abla sen benim annemi hic gormemissin guzelligini kahveye borclu oldugunu soyker hep gunde garanti 20 fincan icer yane her sigarasiyla kahve icer
Tedavi oldum canım geçen pazar çatlatma iğnemide oldum bugün üçüncü günüm@ miyaz canım seninle benim aramda 2 gün vardı sen bu ay tedavi olmuyorsun galiba değil mi tekrar gittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?