- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.561
Yok canım yaptırmadım yarın sabah yaptırcam inşşallahMeri4141 canm sen kan testi yaptirmadn mi bu arada @Dilay_dilo hayrli olsun canm senin de ilk bebis mi ne zamndr bekliyosn ve doğal yollarla mi oldu
Gebelikte kafein kullanımı çok önerilmiyor kuzumNiye son olsunki
Asil tiryaki seoersiz icer annemmAbovvvv bide şekersiz
Aboooo kız fazlası zararlı ama canım yaAbla sen benim annemi hic gormemissin guzelligini kahveye borclu oldugunu soyker hep gunde garanti 20 fincan icer yane her sigarasiyla kahve icer
Icmeyince basimiz agriyorAboooo kız fazlası zararlı ama canım ya
Banane banane ben gene icecemGebelikte kafein kullanımı çok önerilmiyor kuzum
İlk belirtim gögüslerde şişlik ve bişey deydikce yanma oldu birde kasıklarımda ara ara agrı olup hemen geciyordu şuanlık sadece bunlar var. Bugün biraz iş yaptım belim agrıyo şimdi
Aaaa adet duzenini bozarmiFazla kafein kansizlik yapiyo canim. Trk zararsiz icecek su. Geri kalan herseyin fazlasi zarar
Gebelikte kafein kullanımı çok önerilmiyor kuzum
Aynn hamile biri geldiginde dukkana kabve bile icmiyoruz biz cani ceker diyeOda anlar da işine gelmiyor
Aaaa adet duzenini bozarmi
Hizliyiz abla bizz1 dakika içinde bi sürü konu açıp konuşabiliyoruz süper ya yetişemiyorum hızınıza
Adetibi bekle cnm benim gecmeden kimsenin cikmioSelam kizlar. Vallah bütün mesajları okuyamadim tabi başlığı görünce bende aranıza katilayim dedim. :)
Bende inşallah hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla. Adetime 2 gun var bugün test yaptım negatif çıktı :/ degisirmi acaba ? Yoksa hamile degilmiyim.. neyse hayirlisi. Bide bişey daha folik asit kullanan varmı aranızda ben bugün eczaneden aldım hamile kalmadan önce kullanilmaliymis. İnternetten baktım dogumkontrol hapı vs. Kullananlarin daha çok kullanması gerekiomus yani digerlerinin kullanmasina gerek yokmu? Kullansa bi zararı olmaz dimi? Ayyy çok soru sordum k bakmayın hihi
Tmm azaltacam benBilmiyorm o kadarini ama bunyeye gore degisir etkisi. Cok kullanmamaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?