2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canim ben yaklasik 1aydir kullaniyorum. Genelde hamilelik oncesi 3ay ve hamilelik donemi 3ay kullaniliyor. Ama kullanmayanda var benim bi arkadasim hamileliginde hicbir ilac almadi turp gibi kizlari var.

Canim ben yaklasik 1aydir kullaniyorum. Genelde hamilelik oncesi 3ay ve hamilelik donemi 3ay kullaniliyor. Ama kullanmayanda var benim bi arkadasim hamileliginde hicbir ilac almadi turp gibi kizlari var.
Vallahi bunu duyduguma bende çok sevindim bende kullanmadım ya acaba bişey olurmu diye düşünüyodum

Canım zararı Yok faydası var kullan tabi bende kullanıyorum

Vallahi bunu duyduguma bende çok sevindim bende kullanmadım ya acaba bişey olurmu diye düşünüyodum

Cidden bu kisiye gore degisir. Mesela ben demir eksikligi anemisi var ve bi adetim yogun olsun kan degerlerim dusuyo hemen. Hapi birakmistim doktor basla simdiden dedi. O arkadasimin kizlarini gormen gerek hem uzun hemde hic hasta olmazlar masallah. Anneleri de saglikli. Kisiye ve bunyeye gore degisiyo. Ama sen doktora bian evvel gorun sana baslatabilir

Selam canım
İlk hamileligimde hamile kalınca başlamıştım sonuna kadar kullanmistim. Ama busefer önceden başlamak istedim. Doğrusu buymuş. Tabi hiç kullanmayanlarda var benim bi arkadasimda kullanmamis çocuğu sağlıklı maşallah

Aynen. Bebek zaten annedeki herseyi somuruyo. Sen kendine dikkat edeceksin

Evet yarın gitcem kesin bide bende aşırı kansızlık vardı hap felan kullandım 6kutu bitince bidaha gitmedim yine düşmüştür onun içinde bişey verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…