- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.581
Selam kizlar. Vallah bütün mesajları okuyamadim tabi başlığı görünce bende aranıza katilayim dedim. :)
Bende inşallah hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla. Adetime 2 gun var bugün test yaptım negatif çıktı :/ degisirmi acaba ? Yoksa hamile degilmiyim.. neyse hayirlisi. Bide bişey daha folik asit kullanan varmı aranızda ben bugün eczaneden aldım hamile kalmadan önce kullanilmaliymis. İnternetten baktım dogumkontrol hapı vs. Kullananlarin daha çok kullanması gerekiomus yani digerlerinin kullanmasina gerek yokmu? Kullansa bi zararı olmaz dimi? Ayyy çok soru sordum k bakmayın hihi
Selam canim. İlk hamile kaldigimda adetime 5 gun vardı cikmisti. Oyuzden buseferde öyle olur diye bekledim ama olmadi. Her hamilelik farklıdır tabi ama nebilim. Yani olabilir diosun?Adetibi bekle cnm benim gecmeden kimsenin cikmio
5 miTmm azaltacam ben5e dusurecem
Vallahi bunu duyduguma bende çok sevindim bende kullanmadım ya acaba bişey olurmu diye düşünüyodumCanim ben yaklasik 1aydir kullaniyorum. Genelde hamilelik oncesi 3ay ve hamilelik donemi 3ay kullaniliyor. Ama kullanmayanda var benim bi arkadasim hamileliginde hicbir ilac almadi turp gibi kizlari var.
Canım zararı Yok faydası var kullan tabi bende kullanıyorumSelam kizlar. Vallah bütün mesajları okuyamadim tabi başlığı görünce bende aranıza katilayim dedim. :)
Bende inşallah hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla. Adetime 2 gun var bugün test yaptım negatif çıktı :/ degisirmi acaba ? Yoksa hamile degilmiyim.. neyse hayirlisi. Bide bişey daha folik asit kullanan varmı aranızda ben bugün eczaneden aldım hamile kalmadan önce kullanilmaliymis. İnternetten baktım dogumkontrol hapı vs. Kullananlarin daha çok kullanması gerekiomus yani digerlerinin kullanmasina gerek yokmu? Kullansa bi zararı olmaz dimi? Ayyy çok soru sordum k bakmayın hihi
Vallahi bunu duyduguma bende çok sevindim bende kullanmadım ya acaba bişey olurmu diye düşünüyodum
Selam canımCanim ben yaklasik 1aydir kullaniyorum. Genelde hamilelik oncesi 3ay ve hamilelik donemi 3ay kullaniliyor. Ama kullanmayanda var benim bi arkadasim hamileliginde hicbir ilac almadi turp gibi kizlari var.
Dimi. Aynen kullanım ben en iyisi canim. Ay inşallah hamileyimdirCanım zararı Yok faydası var kullan tabi bende kullanıyorum
Selam canım
İlk hamileligimde hamile kalınca başlamıştım sonuna kadar kullanmistim. Ama busefer önceden başlamak istedim. Doğrusu buymuş. Tabi hiç kullanmayanlarda var benim bi arkadasimda kullanmamis çocuğu sağlıklı maşallah
Evet yarın gitcem kesin bide bende aşırı kansızlık vardı hap felan kullandım 6kutu bitince bidaha gitmedim yine düşmüştür onun içinde bişey verirCidden bu kisiye gore degisir. Mesela ben demir eksikligi anemisi var ve bi adetim yogun olsun kan degerlerim dusuyo hemen. Hapi birakmistim doktor basla simdiden dedi. O arkadasimin kizlarini gormen gerek hem uzun hemde hic hasta olmazlar masallah. Anneleri de saglikli. Kisiye ve bunyeye gore degisiyo. Ama sen doktora bian evvel gorun sana baslatabilir
İlk hamileliğinizi öğrendiğinizde kaç haftalıktıSelam canım
İlk hamileligimde hamile kalınca başlamıştım sonuna kadar kullanmistim. Ama busefer önceden başlamak istedim. Doğrusu buymuş. Tabi hiç kullanmayanlarda var benim bi arkadasimda kullanmamis çocuğu sağlıklı maşallah
Arjadasim2 haftalik ogrendi cnm oladabilio ama olmayadabilirSelam canim. İlk hamile kaldigimda adetime 5 gun vardı cikmisti. Oyuzden buseferde öyle olur diye bekledim ama olmadi. Her hamilelik farklıdır tabi ama nebilim. Yani olabilir diosun?
Yaaa ama degilim kiii5 mikiz en fazla 2fincan ic fazla icme. Cidden bak diyelim ki hamilesin farkinda degilsin dusuge sebep olabiliyo kafein. Yazik vucuduna
Aynen canım haklisinAynen. Bebek zaten annedeki herseyi somuruyo. Sen kendine dikkat edeceksin
Canım benim adetime 5 gun vardı ogrenmistim.İlk hamileliğinizi öğrendiğinizde kaç haftalıktı
Yani kaç haftalık oluyoCanım benim adetime 5 gun vardı ogrenmistim.
Bilmem 3-4 falan heralde. Sonra adet günüm geldi 1 hafta daha bekleyip doktora gittiğimde 5 haftalık demişti. Demekki 3 haftalık falandı.Yani kaç haftalık oluyo
Anladım bende yarın gidicemde oyüzden sordum canımBilmem 3-4 falan heralde. Sonra adet günüm geldi 1 hafta daha bekleyip doktora gittiğimde 5 haftalık demişti. Demekki 3 haftalık falandı.
senin durumun nedir? Yani adetin geçtimi?Anladım bende yarın gidicemde oyüzden sordum canım
Evet 8inde olmam lazımdı olmadım dün test yaptım evde pozitif çıktı yarın doktora gidicemSen
senin durumun nedir? Yani adetin geçtimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?