2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bence ikisi de çok iyi maşallah hiç belli olmaz canım sen ballıcorek otu tarçıni yesen yumurtalara iyi geldiğini duydum tarçınin ve çörekotunun
İnşallah güzel sonuç nasip olur

Ne kadar geç çıkarıyorlar öyle testi buradaki Sağlık Ocağı sabah verirsen öğleden sonra sonuç alırsin demişti bana hadi bakalım sonucu öğrenincei yaz hayırlı haberlerini alalım inşallah

Ben ağzımda gebelik testi yaptım Sonra Doktora gittim doktor kan testi ve ultrasonda baktı böyle çekebilirim kesinleşti

Selam kızlar
Hamile olanlar inş sağlıkla alırlar bebişlerini kucaklarına bizlerede nasip olur inş.
Bende bu ay ilk kez klomen kullandım. 19 mm yumurtm oluştu. 5 gün önce çatlama iğnesi vuruldu. Hafiften bi ağrı var kasıklarımda ilişki sırasında çok ağrım oldu. Kistmi oluştu diye korkuyorum.
Benim gibi olan var mı?

Doktor ile ilgili şikayetlerin vardı öyle hatırlıyorum galiba.. Sen bu ay üzerine düşeni yapmışsın gerisi allahA kalmış ne güzel
Ever var canım Bu ay ki tedavimi tamamladım bi daha ona gitmeyecem evet allaha kalmış kuzu rabbim ne derse o olur bugün soğan kürü başladım çörek otu yağıda kullanıyorum 15 gün dolsun aslanpençesi kürü yapacam bu kdz istettim saraçoğlunun sitesinden benim doktor yumurta oluşmuş amaa tam istediğim kadar büyümemiş dedi sonra östrojen baktırdı 176 çıktı çatlatma iğnesi verdi adamın istediği 23 mm ve üzeri geçen ay öyleydi de tuttumu sanki amaann boşver ya

hoşgeldin evvela canım geç döllenmeyse değişebilir en sağlıklısı adet geötikten sonra yapılandır ben inofolic kullanıyorum ve evet gebelik düşünen her kadının dkh ister kullansın ister kullanmasın kullanması lazım sana tavsiyem inofolic alman biraz meblası yüksek ama değer

Canım tüp bebekde falan bile 18-20 mm yumurtaları topluyorlar yani iş görmese o iş görmez boşver aynen soğan kürünü bende duydum ama hiç yapmadım benim prolaktin sorunum var 30-40 civarı onun için incir kürü veya soğan kürü yapamıyorum.. İbrahim Saraçoğlunun sitesiden mi ulaştın canım beni bilgilendirir misin

Hayır canım kist değil benimde öyle oluyor yumurta ne kadar büyürse ilişkide o kadar ağrın oluyor bende de oldu yani korkulacak bişey yok

Evet aşkım incir kürü prolaktin yükseltiyor ama soğan kürününde yükselttiğini bilmiyordum ben saraçoğlunun resmi sitesinden aslanpençesi kürü istettim senin prolaktin yüksekse sende kullanabilirsin bu kür hormonları dengeliyor canım 194 tl ama bir buçuk aylık kürle 250 mg da çörek otu yağı yolluyorlar soğuk sıkım ben güveniyırum o adama ya daha önce kürleriyle şifa buldum tabi rabbim istedi evvela ama vesile oldu onun kürleride yine yapacam işte canım

Orda müşteri temsilcileriyle yazışıyorsunda uygun kürü söylüyorlar sohbet bölümü var bilgilrndiriyorlar aldıktan sonrada takip ediyorlar hani sattım bitti yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…