- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.601
Bence ikisi de çok iyi maşallah hiç belli olmaz canım sen ballıcorek otu tarçıni yesen yumurtalara iyi geldiğini duydum tarçınin ve çörekotununBugün doktora gittim kızlar 2 yumurtam varmış 22 ve 16 mm büyüklüğünde :) 16 mm den bişey çıknayabilir ama diğeri in yarın sabah çatlama iğnesi vuralım dedi doktor.. Bakalım hayırlısı inşallah bu ay aratmaz Rabbim..
Ay hayırlı olsun canım çok sevindim senin adina.Evet 8inde olmam lazımdı olmadım dün test yaptım evde pozitif çıktı yarın doktora gidicem
Doktor ile ilgili şikayetlerin vardı öyle hatırlıyorum galiba.. Sen bu ay üzerine düşeni yapmışsın gerisi allahA kalmış ne güzelTedavi oldum canım geçen pazar çatlatma iğnemide oldum bugün üçüncü günüm
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAy hayırlı olsun canım çok sevindim senin adina.
Sen ne yaptın canım kan testi verdin miAmin canım benim sağol
Ne kadar geç çıkarıyorlar öyle testi buradaki Sağlık Ocağı sabah verirsen öğleden sonra sonuç alırsin demişti bana hadi bakalım sonucu öğrenincei yaz hayırlı haberlerini alalım inşallahKızlar merhaba ben geldim yarın sonucum çıkıyor bakalım saglık ocağında kan verdim sonuç iki güne çıkıyor.mide bulantım var ama bilmiyorum karnımda şiş hala nasip bakalımBu arada hamişleri tebrik ediyorum inşallah Sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allahım bize de nasip Etsin sevcanvildo bebiş yokmu takip edemedim test fotografın vardı canım
Ben ağzımda gebelik testi yaptım Sonra Doktora gittim doktor kan testi ve ultrasonda baktı böyle çekebilirim kesinleştiHamilelere bide bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız yoksa doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok
Ever var canım Bu ay ki tedavimi tamamladım bi daha ona gitmeyecem evet allaha kalmış kuzu rabbim ne derse o olur bugün soğan kürü başladım çörek otu yağıda kullanıyorum 15 gün dolsun aslanpençesi kürü yapacam bu kdz istettim saraçoğlunun sitesinden benim doktor yumurta oluşmuş amaa tam istediğim kadar büyümemiş dedi sonra östrojen baktırdı 176 çıktı çatlatma iğnesi verdi adamın istediği 23 mm ve üzeri geçen ay öyleydi de tuttumu sanki amaann boşver yaDoktor ile ilgili şikayetlerin vardı öyle hatırlıyorum galiba.. Sen bu ay üzerine düşeni yapmışsın gerisi allahA kalmış ne güzel
Aman olmasın bebiş olsun bu aybeninde gecen ay 1 hafta oncede basladi adet belirtileri kahverengi akinti fln bu ay hicbr belirtim yok yaaa
Hee çok içme yinedeIcmeyince basimiz agriyor
Banane banane ben gene icecemay ben korkuyorum bi gun hamile kalirsam doktor zitlasirsa benle yazik bebege
hc sanmmmAman olmasın bebiş olsun bu ay
hoşgeldin evvela canım geç döllenmeyse değişebilir en sağlıklısı adet geötikten sonra yapılandır ben inofolic kullanıyorum ve evet gebelik düşünen her kadının dkh ister kullansın ister kullanmasın kullanması lazım sana tavsiyem inofolic alman biraz meblası yüksek ama değerSelam kizlar. Vallah bütün mesajları okuyamadim tabi başlığı görünce bende aranıza katilayim dedim. :)
Bende inşallah hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla. Adetime 2 gun var bugün test yaptım negatif çıktı :/ degisirmi acaba ? Yoksa hamile degilmiyim.. neyse hayirlisi. Bide bişey daha folik asit kullanan varmı aranızda ben bugün eczaneden aldım hamile kalmadan önce kullanilmaliymis. İnternetten baktım dogumkontrol hapı vs. Kullananlarin daha çok kullanması gerekiomus yani digerlerinin kullanmasina gerek yokmu? Kullansa bi zararı olmaz dimi? Ayyy çok soru sordum k bakmayın hihi
Canım tüp bebekde falan bile 18-20 mm yumurtaları topluyorlar yani iş görmese o iş görmez boşver aynen soğan kürünü bende duydum ama hiç yapmadım benim prolaktin sorunum var 30-40 civarı onun için incir kürü veya soğan kürü yapamıyorum.. İbrahim Saraçoğlunun sitesiden mi ulaştın canım beni bilgilendirir misinEver var canım Bu ay ki tedavimi tamamladım bi daha ona gitmeyecem evet allaha kalmış kuzu rabbim ne derse o olur bugün soğan kürü başladım çörek otu yağıda kullanıyorum 15 gün dolsun aslanpençesi kürü yapacam bu kdz istettim saraçoğlunun sitesinden benim doktor yumurta oluşmuş amaa tam istediğim kadar büyümemiş dedi sonra östrojen baktırdı 176 çıktı çatlatma iğnesi verdi adamın istediği 23 mm ve üzeri geçen ay öyleydi de tuttumu sanki amaann boşver ya
Hayır canım kist değil benimde öyle oluyor yumurta ne kadar büyürse ilişkide o kadar ağrın oluyor bende de oldu yani korkulacak bişey yokSelam kızlar
Hamile olanlar inş sağlıkla alırlar bebişlerini kucaklarına bizlerede nasip olur inş.
Bende bu ay ilk kez klomen kullandım. 19 mm yumurtm oluştu. 5 gün önce çatlama iğnesi vuruldu. Hafiften bi ağrı var kasıklarımda ilişki sırasında çok ağrım oldu. Kistmi oluştu diye korkuyorum.
Benim gibi olan var mı?
Evet aşkım incir kürü prolaktin yükseltiyor ama soğan kürününde yükselttiğini bilmiyordum ben saraçoğlunun resmi sitesinden aslanpençesi kürü istettim senin prolaktin yüksekse sende kullanabilirsin bu kür hormonları dengeliyor canım 194 tl ama bir buçuk aylık kürle 250 mg da çörek otu yağı yolluyorlar soğuk sıkım ben güveniyırum o adama ya daha önce kürleriyle şifa buldum tabi rabbim istedi evvela ama vesile oldu onun kürleride yine yapacam işte canımCanım tüp bebekde falan bile 18-20 mm yumurtaları topluyorlar yani iş görmese o iş görmez boşver aynen soğan kürünü bende duydum ama hiç yapmadım benim prolaktin sorunum var 30-40 civarı onun için incir kürü veya soğan kürü yapamıyorum.. İbrahim Saraçoğlunun sitesiden mi ulaştın canım beni bilgilendirir misin
sağol canım atlatamadım halaçok geçmiş olsun arkadaşım
Orda müşteri temsilcileriyle yazışıyorsunda uygun kürü söylüyorlar sohbet bölümü var bilgilrndiriyorlar aldıktan sonrada takip ediyorlar hani sattım bitti yok yaniCanım tüp bebekde falan bile 18-20 mm yumurtaları topluyorlar yani iş görmese o iş görmez boşver aynen soğan kürünü bende duydum ama hiç yapmadım benim prolaktin sorunum var 30-40 civarı onun için incir kürü veya soğan kürü yapamıyorum.. İbrahim Saraçoğlunun sitesiden mi ulaştın canım beni bilgilendirir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?