2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlaaarrr kızlaaar ve yine kızlaarrr sağ yumurtslığıma özellikle bişeyler oluyor amaa anlayamadım yaa neee oleyoooo acabaa

Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aslında o ağrı iyi değil çünkü canın yandıkça sitres oluyor insan ister istemez canım geçen ay benim yumurta 23 mm idi değil ilişki oturup kalkarken bile zorlanıyordum ağrıdan ve kasığımın sol tarafı şişti bir haftada ancak indi

İnşallah güzel şeyler oluyordur ablacım
İnşallah canım yani sabahta böyle olmasa soğan küründen diyecemde uyandığımdan beri böyle ya bide bacaklarıma kramp giriyor umursamıyorum hsmileliğede bağlamıyorum olursa olur amaan takmaya değmez ya nasipte ne varsa o oluyor taksanda booşş takmasanda boş

Aynen canım ağrı oldukça tedirgin oluyorsun sürekli. Tutsada keşke ağrılar önemli deil

Evet canım bende güveniyorum belkide dediğin gibi şu hsg falan bi çwkineyim olmazsa yazın kafam rahatken inş daha üstüne düşerim :) dostinex kullanıyorum bende canım oda düşürüyor şu an 9 falan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…