- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.781
Saol canimOhh maşallah canıımm çok koyu
Bugunden sonra gitme karari aldim aldim ama benim buarakar iradem sifir :-(sevcanvildo sen nereye bakiimm sevo?
iste bigun snrayi bekliyrm cnm gecen ay 2 gun once olmustum amaEğer 28 günde bir oluyorsan düzenli bugün olman lazım canım ama bigün sonrayada atabiliyor tabi
İnşallah canım çok sağol :))Ayyy cok guzel :)) saglikli bir bebek olur insallahMeri4141
Aşkım o sperm değeri düşüyor falan hava civa ya netten bakmıştım düşmüyormuş hem öyle olsa doktorlarda üç gün beş gün ilişki demez yani ebe bana içerde ne kadar yeni ve hareketli sperm olsa o kadar iyi diyor hep ben çatlatma iğnesi oldum yani bideama hiç böyle olmamıştım resmen kafamda kurdum apandist patlayacak bide ameliyat başıma çıkacak diye
hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor mu acaba akıntım da çok fazla nerdeyse 10 gündr devam ediyor inş bu ay sonuç alırız..
benimde akintim var yaa normalde kurumu olmamiz lazimama hiç böyle olmamıştım resmen kafamda kurdum apandist patlayacak bide ameliyat başıma çıkacak diye
hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor mu acaba akıntım da çok fazla nerdeyse 10 gündr devam ediyor inş bu ay sonuç alırız..
Senin adet öncesi lekelenmen oluyor mu bide aslan pençesi kürü yaptın mı canımiste bigun snrayi bekliyrm cnm gecen ay 2 gun once olmustum ama
Ayy ne güzel kesin seninde 4haftalık felan :) hayırlı olsun canım
ayyy hadi bebis agrisidir insallah:) ben bugün pertim canım ya üç gündür çok üşüyorum ayaklar buz gib zaten bugünde kasığım ve belimde ağrı var sağ bacağıma vuruyor ağrısı anlayamadım
Yumurtlama dönemlerinde akıntı olur canım bu iy bişey yanibenimde akintim var yaa normalde kurumu olmamiz lazim
oluyor cnm onu yapmadim cnm yaaa ama incir yemistim hergunSenin adet öncesi lekelenmen oluyor mu bide aslan pençesi kürü yaptın mı canım
ee ben yenimi yumurtluyorum yarin adetim gelcek amaYumurtlama dönemlerinde akıntı olur canım bu iy bişey yani
Geçen ay iğneden sonra hiç böyle olmamıştım canım ya bide dün akşamdan beri krem gibi beyaz akıntım oluyor ben bunu kist oluşmuştu ya onlardan oluyor diye düşünüyordum ama :) inşallah dediğin gibidir tabiayyy hadi bebis agrisidir insallah
insaallah cnm yaaa gani gani bebek versib:)Geçen ay iğneden sonra hiç böyle olmamıştım canım ya bide dün akşamdan beri krem gibi beyaz akıntım oluyor ben bunu kist oluşmuştu ya onlardan oluyor diye düşünüyordum ama :) inşallah dediğin gibidir tabi
Ama evde var yapayım diyordun sen ysnlış mı hatırlıyorum onu kullansaydın iyi olurdu canım ya sen adetin geçsinde bi hafta falan sonra test yap bakalım kuzuoluyor cnm onu yapmadim cnm yaaa ama incir yemistim hergun
Amin hepimizede versin dolsun göbekler gelsin bebekler :)insaallah cnm yaaa gani gani bebek versib:)
Sagol canim allah razi olsun darisi basina insallahanammmm bebisin hayirli olsn cnm
ayyy insaallah gecerde test yaparim gecen aydan dolayi bir daha test yapmiycam demistim evet cnm yapicaktimda yapamadim unuttum sanirim :)Ama evde var yapayım diyordun sen ysnlış mı hatırlıyorum onu kullansaydın iyi olurdu canım ya sen adetin geçsinde bi hafta falan sonra test yap bakalım kuzu
4gün gecikti adet canımhayirli olsun kuzummm kac gunluk sonuc buu
aynen cnm yaaaAmin hepimizede versin dolsun göbekler gelsin bebekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?