- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.761
Amin insallah canim sizlere hep dua edicem tez vakitte olur insallah
ayy sorma cnm yaaa bide bisey sorcam simdi bugun benim 28. gunum bugunmu adet olmam lazim yarinmiCanım üç gündür bende acayip derecede üşüyorum ya
Hadi hayırlı olsuncanım üç ay önce bende öyle oldum şüphelendim senin gibi :) eşimle doktora gittik hatta akşam yumurtlama dönemi diye olmuş üç günü değerlendir canım sonra gün aşırıcanımcım sana bişey sorucam hani ben ovulasyon testi yapıyorum ya dün akşam sağ kasığıma acayip ağrı girdi ama yürütmüyor o derece önce sevindim yumurtlama ağrısı diye ama sonra eşimle korktuk apansisit olabilir mi diye öyle siddetliydi..geçen ay klomen kullanamama rağmen böyle ağrı olmamıştı..
neyse sabah kalktım ağrı hafifti test yapayım dedim çift koyu çizgiyi gördüm ilk defaşimdi bugün mü önemli gün yoksa yarın ve öbür gün mü anlayamadım
Insallah canimAllah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayirli olsun kuzummm kac gunluk sonuc buu304 çıktı sonuc 4haftalık kadr dedi 10gün sonra tekrar gel görelim dedi :)
benimdew geçen ay 3 yumurtam vardı ama bu ay 2 tane oldu 22 ve 16 mm büyüklüğünde.. 16mm den bişy çıkmaz gibi dedi ve yarın akşam ilişki önerdi.. 3-4 gündür bizde ilişki yoktu perhizdeydi eşim özellikle ben beklettim perşembe gününe faydası olsun diye bakalım hayırlısı arık..Hadi hayırlısı inşallah canım. ben 5 gün klomen kullandım 22mm 16mm 17mm boyutlarına ulaştı geçen salı çatlatma iğnesi vuruldum Çarşamba sabah akşam perşembe ve pazar günü ilişki oldu. Pazartesi doktora gttim yumurtlaman olmuş güzel hala daha yumurta kabukları görülüyor ilişki önerebilirim zararı yok dedi. Hasta olursanda olmazsanda gel dedi. Ben belki haftaya salı falan kan tahlili yaptırabilirim yoksa ölcem heyecandan
hayirli olsun kuzummm kac gunluk sonuc buu304 çıktı sonuc 4haftalık kadr dedi 10gün sonra tekrar gel görelim dedi :)
Ohh maşallah canıımm çok koyu
:) canım burda güya bugün 16 derece sıcaklık var ama ben kışın bile bu kadar soba yakmadım yorganın altındayken bile ayaklarım buz gibi ya o kadar çok üşüyorum ki anlamadım kışın bile bu kadar üşümedim inankiBuraya gelin de pisin :))
Amin canım sen nasılsınNasılsın canım
Eğer 28 günde bir oluyorsan düzenli bugün olman lazım canım ama bigün sonrayada atabiliyor tabiayy sorma cnm yaaa bide bisey sorcam simdi bugun benim 28. gunum bugunmu adet olmam lazim yarinmi
Hadi hayırlı olsuncanım üç ay önce bende öyle oldum şüphelendim senin gibi :) eşimle doktora gittik hatta akşam yumurtlama dönemi diye olmuş üç günü değerlendir canım sonra gün aşırı
Sağol canım inşallahmaşallah canım çokkkk güzel değerin. katlanarak artsın sağlıkla inşallah
allah tamamına erdirsin bir tanem
anammmm bebisin hayirli olsn cnmBuda bu sabah yaptigim test
:) ben bugün pertim canım ya üç gündür çok üşüyorum ayaklar buz gib zaten bugünde kasığım ve belimde ağrı var sağ bacağıma vuruyor ağrısı anlayamadımAmin canım sen nasılsın
Sağol canım 5aydıray maşallah tekrar gözün aydın canım sen ne zamandır istiyordun cnm..
Amin inşallah canımCanim senin bebiste hayirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?