2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok aşkım sen incir kullandıysan yumurta birden fazla oluşmuş olabilir bide sağlıklı yumurtlamada akıntı artıyor adet önceside evvela akıntı olur amaaaa bebiş varsada olur yani :)
heee o zaman umitlenmiyim cnm yaa muhtemelen yarin adet olurum diye dusunuyorum

Canım yumurtlama döneminde akıntı iki parmak arasına alınıp parmaklar açıldığında 1.5 2cm kopmadan uzar adet öncesi akıntı ise kişiye göre değişir inşallah hamilesindir
anlafim cnm o zamab adet olucam o yuzden akinti geliyor ama normalde bugun kahverengi akintilarim baslardi ama yok belki aksam falan gelir diye dusunuyorum

E ama oldu mu kuzu ya o çok iyi neyse bebiş vardırda inşallah gerek kalmaz
bebis yokturda cnm klomene baslicam bugun keske olsaydim yaaa o zaman 3. gun cumaya denk gelicekti bide cuma ctesi kuzenimin dugunu var nasil gidicem foktora blmyrm yaaa olmazsamda dugunde snra olim bari

iğneden 36 saat sonra diyorlar valla biz 24 saat olunca denedik 36 saaatten sonra denedik diğer günlerde düzenli devam ettik artık bekleyip görcez. ama dedin ya hani 16dan bişey çıkmaz dedi diye çıkar hemde bal gibi çıkar doktor benim 16ya bile sevindi gayet güzel dedi 22mm de tutarsa ikiz şansın var dedi. Hiç belli olmaz sen gönlünü ferah tut

tamam canım ya ne bileyim öyle deniyor ya bide doktoru eşim aradı şimdi durumu anlattık tam idrar tahilili yaptırın bugün bana gelin demiş anlamadım idrar niye istedi ki şimdi

Benmde adetm gecktı 8.gundeyım dun test yaptm negatif ama normalde bukadar gecıkmzdi hcbir belirtıde yok aacaba test kurbanımı oldum napmalıym beklemelımıyım bıraz daha . Bu arada daha ewleneli 1 yıl olmadı cok istıyorm cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…