- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.801
Sagol canim benimAyy ne güzel kesin seninde 4haftalık felan :) hayırlı olsun canım
Yok aşkım sen incir kullandıysan yumurta birden fazla oluşmuş olabilir bide sağlıklı yumurtlamada akıntı artıyor adet önceside evvela akıntı olur amaaaa bebiş varsada olur yani :)ee ben yenimi yumurtluyorum yarin adetim gelcek ama
ayyy cok sevindim cnm yaaa4gün gecikti adet canım
ee ben yenimi yumurtluyorum yarin adetim gelcek ama
heee o zaman umitlenmiyim cnm yaa muhtemelen yarin adet olurum diye dusunuyorumYok aşkım sen incir kullandıysan yumurta birden fazla oluşmuş olabilir bide sağlıklı yumurtlamada akıntı artıyor adet önceside evvela akıntı olur amaaaa bebiş varsada olur yani :)
E ama oldu mu kuzu ya o çok iyi neyse bebiş vardırda inşallah gerek kalmazayyy insaallah gecerde test yaparim gecen aydan dolayi bir daha test yapmiycam demistim evet cnm yapicaktimda yapamadim unuttum sanirim :)
anlafim cnm o zamab adet olucam o yuzden akinti geliyor ama normalde bugun kahverengi akintilarim baslardi ama yok belki aksam falan gelir diye dusunuyorumCanım yumurtlama döneminde akıntı iki parmak arasına alınıp parmaklar açıldığında 1.5 2cm kopmadan uzar adet öncesi akıntı ise kişiye göre değişir inşallah hamilesindir
Ay bi kötüyü çağırma hemen kuzu :)heee o zaman umitlenmiyim cnm yaa muhtemelen yarin adet olurum diye dusunuyorum
Bende canım bendeeayyy cok sevindim cnm yaaa
bebis yokturda cnm klomene baslicam bugun keske olsaydim yaaa o zaman 3. gun cumaya denk gelicekti bide cuma ctesi kuzenimin dugunu var nasil gidicem foktora blmyrm yaaa olmazsamda dugunde snra olim bariE ama oldu mu kuzu ya o çok iyi neyse bebiş vardırda inşallah gerek kalmaz
insaallah cnm benim saglikli al kucaginaBende canım bendeedarısı diğer arkadaşlara
anlafim cnm o zamab adet olucam o yuzden akinti geliyor ama normalde bugun kahverengi akintilarim baslardi ama yok belki aksam falan gelir diye dusunuyorum
bebek olmadigini biliyorum ama adet olayimda iyiyfi yaaaAy bi kötüyü çağırma hemen kuzu :)
benimde akintim var yaa normalde kurumu olmamiz lazim
insaallah erken gelir o zaman ditelim cnmİnşallah gelmez diyelim ozaman
iğneden 36 saat sonra diyorlar valla biz 24 saat olunca denedik 36 saaatten sonra denedik diğer günlerde düzenli devam ettik artık bekleyip görcez. ama dedin ya hani 16dan bişey çıkmaz dedi diye çıkar hemde bal gibi çıkar doktor benim 16ya bile sevindi gayet güzel dedi 22mm de tutarsa ikiz şansın var dedi. Hiç belli olmaz sen gönlünü ferah tutbenimdew geçen ay 3 yumurtam vardı ama bu ay 2 tane oldu 22 ve 16 mm büyüklüğünde.. 16mm den bişy çıkmaz gibi dedi ve yarın akşam ilişki önerdi.. 3-4 gündür bizde ilişki yoktu perhizdeydi eşim özellikle ben beklettim perşembe gününe faydası olsun diye bakalım hayırlısı arık..
İyiyim canım çok şükür biraz ağrım var ama geçer gider sen nasılsın
Aşkım o sperm değeri düşüyor falan hava civa ya netten bakmıştım düşmüyormuş hem öyle olsa doktorlarda üç gün beş gün ilişki demez yani ebe bana içerde ne kadar yeni ve hareketli sperm olsa o kadar iyi diyor hep ben çatlatma iğnesi oldum yani bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?