- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.821
anladim cnmyok normalde akıntı olması lazım iki adet arası dönemde iyi bişey yani
Ne biliyorsun kız aaa ya varsa bi bekleyelim bakalımbebis yokturda cnm klomene baslicam bugun keske olsaydim yaaa o zaman 3. gun cumaya denk gelicekti bide cuma ctesi kuzenimin dugunu var nasil gidicem foktora blmyrm yaaa olmazsamda dugunde snra olim bari
olucaksam hemen olim istyrum cnm yaaa bugun oluversem mesela ne guzel olur yaaaNe biliyorsun kız aaa ya varsa bi bekleyelim bakalım
yaaa insan anlar bence hamile oldugunu ben oyle dusunmuyorum ondan cnmNe biliyorsun kız aaa ya varsa bi bekleyelim bakalım
Eşinden mi istedi tahlil ürolog o zaman değil mitamam canım ya ne bileyim öyle deniyor ya bide doktoru eşim aradı şimdi durumu anlattık tam idrar tahilili yaptırın bugün bana gelin demiş anlamadım idrar niye istedi ki şimdi
Ay canım belki bebiş vardırda olmazsın işte :)olucaksam hemen olim istyrum cnm yaaa bugun oluversem mesela ne guzel olur yaaa
Anlamayanlar çok kızyaaa insan anlar bence hamile oldugunu ben oyle dusunmuyorum ondan cnm
hangi konuda yardimci olalim cnmArkadslar bnada yardmcı oln da . Yeniyim hicbise bilmiom
adetinin 5 gün falan sürüyorsa adetinin 2.veya 3. günü falan başla canım yumurtlama haftana kadar büyür yumurtlama haftandada çatlarbebis yokturda cnm klomene baslicam bugun keske olsaydim yaaa o zaman 3. gun cumaya denk gelicekti bide cuma ctesi kuzenimin dugunu var nasil gidicem foktora blmyrm yaaa olmazsamda dugunde snra olim bari
Soru ne canım söyle bakayım :)Arkadslar bnada yardmcı oln da . Yeniyim hicbise bilmiom
ne bilim cnm yaaa normalde gogus agrim olurdu bu ay tik yok ayy bide demin olanibsorma balkona cikim azicik dedim iceri sogumasin diye kapiyi cekim dedim disarda kaldim :) allahtan terasta oturuyorumda camlardan giriliyir iceri esimde butun camlari kilitlemismi:)Anlamayanlar çok kız
Eşinden mi istedi tahlil ürolog o zaman değil mi
7 gun suruyor cnm adetim 8. gun tamamen biteradetinin 5 gün falan sürüyorsa adetinin 2.veya 3. günü falan başla canım yumurtlama haftana kadar büyür yumurtlama haftandada çatlar
Yaa 8.gun oldu bugun hala olmadm dun test yaptm negafttı ama hcbr belirtıde yok adet olacakmsm gbi hssedıom gecio adetm bukadr geckmzdi hc acaba test kurbanımı oldm yaaaSoru ne canım söyle bakayım :)
yok canım benim doktoru aradı bende istedi idrar tahlili neden acaba demiş çok akınıtısı var bide kasık ağrısı onu diyince tam idrar testi istemiş..
Kan tahlili yaptır derim en azından kafan rahatlar idrarda geç çıkabiliyor gebelik.Yaa 8.gun oldu bugun hala olmadm dun test yaptm negafttı ama hcbr belirtıde yok adet olacakmsm gbi hssedıom gecio adetm bukadr geckmzdi hc acaba test kurbanımı oldm yaaa
İnsan anlamazmı yaaa hic bir belirtide yokkk :)Kan tahlili yaptır derim en azından kafan rahatlar idrarda geç çıkabiliyor gebelik.
kan tahlili yaprdinmi cnmYaa 8.gun oldu bugun hala olmadm dun test yaptm negafttı ama hcbr belirtıde yok adet olacakmsm gbi hssedıom gecio adetm bukadr geckmzdi hc acaba test kurbanımı oldm yaaa
Saglık ocagı yapıo mı peki .İnsan anlamazmı yaaa hic bir belirtide yokkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?