- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.841
Şükür elhamdülillah iyiyim canım..İyiyim canım çok şükür biraz ağrım var ama geçer gider sen nasılsın
Enfeksiyon olabilir. Ayni belirtiler enfeksiyonda var cunku
yaaa kadin benim esimi cekti ondan olmasin cnm bu yanlis bisimi yapti acabaAy canım belki bebiş vardırda olmazsın işte :)
BEnim arkadaşım 6.haftada hisseti belirtileri. kişiden kişiye değişebilir. asıl sende adet olcak gibi his yokmu kasıkta ağrı falanİnsan anlamazmı yaaa hic bir belirtide yokkk :)
Yaptrmadm test yapınca moralim bozuldu oda negatfr die korkuomkan tahlili yaprdinmi cnm
Noldu billomsn adet gunum gelnce belim agrıdı goguslerm agrıdı bildgn sızladı bole karnım agrıo az hafif beyaz akıntı oldu ama gel gelelım adet yok bukadr bekledm testte negatf hala da hcbi belirtı yokBEnim arkadaşım 6.haftada hisseti belirtileri. kişiden kişiye değişebilir. asıl sende adet olcak gibi his yokmu kasıkta ağrı falan
cnm bir yaptir isterzen belki gec dollenme falandiYaptrmadm test yapınca moralim bozuldu oda negatfr die korkuom
Allahım inss yaaa Rabbim isteyen herkese nasp etsn şu duyguyu.. Blde ben ewlendkten snra seker hastası oldumu ogrendm bi dunya agr ilac iciorm ama bu zamana kadar ilaclarm hc etkılemedi adetımı . Smdi hala kullanıom ya cocuga kaldysam ilacta iciom bise olrmuuucnm bir yaptir isterzen belki gec dollenme falandi
Canım 8 gün geçti diyorsun bence bi kan tahili yaptır belki hamilesindir en azından ona göre temkinli olursun dikkat edersin ama yaptırmamanıda anlıyorum o negatif insanı mahvediyor bende 14 aydır negatif görmekten bıktım 15.ayımdayım bu ay bakacağız inşallah olurNoldu billomsn adet gunum gelnce belim agrıdı goguslerm agrıdı bildgn sızladı bole karnım agrıo az hafif beyaz akıntı oldu ama gel gelelım adet yok bukadr bekledm testte negatf hala da hcbi belirtı yok
Hicc sorma hemen her ay negatifff cok uzuluorm . İnsss tez zamanda kalırz hamileCanım 8 gün geçti diyorsun bence bi kan tahili yaptır belki hamilesindir en azından ona göre temkinli olursun dikkat edersin ama yaptırmamanıda anlıyorum o negatif insanı mahvediyor bende 14 aydır negatif görmekten bıktım 15.ayımdayım bu ay bakacağız inşallah olur
amiinnn inşallahhhHicc sorma hemen her ay negatifff cok uzuluorm . İnsss tez zamanda kalırz hamile
rabbim korur onu cnm dert etme senAllahım inss yaaa Rabbim isteyen herkese nasp etsn şu duyguyu.. Blde ben ewlendkten snra seker hastası oldumu ogrendm bi dunya agr ilac iciorm ama bu zamana kadar ilaclarm hc etkılemedi adetımı . Smdi hala kullanıom ya cocuga kaldysam ilacta iciom bise olrmuuu
rabbim korur onu cnm dert etme senAllahım inss yaaa Rabbim isteyen herkese nasp etsn şu duyguyu.. Blde ben ewlendkten snra seker hastası oldumu ogrendm bi dunya agr ilac iciorm ama bu zamana kadar ilaclarm hc etkılemedi adetımı . Smdi hala kullanıom ya cocuga kaldysam ilacta iciom bise olrmuuu
insaallah erken gelir o zaman ditelim cnm
amin cnm benim insaallah yaa ben eminim yokta biran once adet olayim yaaaRabbim hayırlı zamanda versin canım bende bebek olmadını biliyorum diyodum annemlerin evi taşımaya yardım ettim koliler çekyatlar taşıdım sonra bi öğrendimki 4 haftalık hamileymişim çok şükür şimdi 6 haftaya ilerliyoruz rabbim sanada ummadığın anda nasip etsin inşallah
Evet bende bilmiyodum kiremit taşımıştım bende ağır ağır rabbim verince veriyoRabbim hayırlı zamanda versin canım bende bebek olmadını biliyorum diyodum annemlerin evi taşımaya yardım ettim koliler çekyatlar taşıdım sonra bi öğrendimki 4 haftalık hamileymişim çok şükür şimdi 6 haftaya ilerliyoruz rabbim sanada ummadığın anda nasip etsin inşallah
İnş canım hayırlısı ne ise o olsun benim gecen ay 3 tane idi hiçbiri tutmadıiğneden 36 saat sonra diyorlar valla biz 24 saat olunca denedik 36 saaatten sonra denedik diğer günlerde düzenli devam ettik artık bekleyip görcez. ama dedin ya hani 16dan bişey çıkmaz dedi diye çıkar hemde bal gibi çıkar doktor benim 16ya bile sevindi gayet güzel dedi 22mm de tutarsa ikiz şansın var dedi. Hiç belli olmaz sen gönlünü ferah tut
Evet bende bilmiyodum kiremit taşımıştım bende ağır ağır rabbim verince veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?