2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

BEnim arkadaşım 6.haftada hisseti belirtileri. kişiden kişiye değişebilir. asıl sende adet olcak gibi his yokmu kasıkta ağrı falan
Noldu billomsn adet gunum gelnce belim agrıdı goguslerm agrıdı bildgn sızladı bole karnım agrıo az hafif beyaz akıntı oldu ama gel gelelım adet yok bukadr bekledm testte negatf hala da hcbi belirtı yok

cnm bir yaptir isterzen belki gec dollenme falandi
Allahım inss yaaa Rabbim isteyen herkese nasp etsn şu duyguyu.. Blde ben ewlendkten snra seker hastası oldumu ogrendm bi dunya agr ilac iciorm ama bu zamana kadar ilaclarm hc etkılemedi adetımı . Smdi hala kullanıom ya cocuga kaldysam ilacta iciom bise olrmuuu

Noldu billomsn adet gunum gelnce belim agrıdı goguslerm agrıdı bildgn sızladı bole karnım agrıo az hafif beyaz akıntı oldu ama gel gelelım adet yok bukadr bekledm testte negatf hala da hcbi belirtı yok
Canım 8 gün geçti diyorsun bence bi kan tahili yaptır belki hamilesindir en azından ona göre temkinli olursun dikkat edersin ama yaptırmamanıda anlıyorum o negatif insanı mahvediyor bende 14 aydır negatif görmekten bıktım 15.ayımdayım bu ay bakacağız inşallah olur

Hicc sorma hemen her ay negatifff cok uzuluorm . İnsss tez zamanda kalırz hamile

rabbim korur onu cnm dert etme sen

rabbim korur onu cnm dert etme sen

insaallah erken gelir o zaman ditelim cnm

Rabbim hayırlı zamanda versin canım bende bebek olmadını biliyorum diyodum annemlerin evi taşımaya yardım ettim koliler çekyatlar taşıdım sonra bi öğrendimki 4 haftalık hamileymişim çok şükür şimdi 6 haftaya ilerliyoruz rabbim sanada ummadığın anda nasip etsin inşallah

amin cnm benim insaallah yaa ben eminim yokta biran once adet olayim yaaa

Evet bende bilmiyodum kiremit taşımıştım bende ağır ağır rabbim verince veriyo

İnş canım hayırlısı ne ise o olsun benim gecen ay 3 tane idi hiçbiri tutmadı bakalım bizde bu ay şansımızı deneyelim inş güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…