- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.861
Bayanlar az önce çatlama iğnemi vurdum kendim vatana millete hayırlı olsunyarın akşam çalışmalar başlayacak inşallah 1 hafta devam edecek
Hadi hayırlısı inşallah canım. ben 5 gün klomen kullandım 22mm 16mm 17mm boyutlarına ulaştı geçen salı çatlatma iğnesi vuruldum Çarşamba sabah akşam perşembe ve pazar günü ilişki oldu. Pazartesi doktora gttim yumurtlaman olmuş güzel hala daha yumurta kabukları görülüyor ilişki önerebilirim zararı yok dedi. Hasta olursanda olmazsanda gel dedi. Ben belki haftaya salı falan kan tahlili yaptırabilirim yoksa ölcem heyecandan
Bende mart ayında hamile kalanlardanım bugün 5+4 olduk Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucagımıza alalım inşallah
Dualarınıza benide katar seniz sevinirim
Yok ya zannetmem canımyaaa kadin benim esimi cekti ondan olmasin cnm bu yanlis bisimi yapti acaba
İnşallah canım teşekkür ederimmmHADİ İNŞALLAH RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CANIM
İnşallah canım ama daha erken değil mi ki ya ondan olduğunu pek bi zannetmiyorum çatlatma iğnesi daha pazar günü oldum bu dördüncü günŞükür elhamdülillah iyiyim canım..
Ağrı inşallah yerleşme ağrısıdır..
Canım yapman gereken en güzel şey gidip kan tahlilinde baktırmak inşallah çıkar öyle testlerde çıkmayan çok oluyormuş geçen ay bayağı bi araştırmıştım. Cevap gecikmeli oldu biraz ama şebeke yoktu anca girebildim sayfayaYaa 8.gun oldu bugun hala olmadm dun test yaptm negafttı ama hcbr belirtıde yok adet olacakmsm gbi hssedıom gecio adetm bukadr geckmzdi hc acaba test kurbanımı oldm yaaa
Enfeksiyona bağlı bişey var mı diye bakacaktır canımyok canım benim doktoru aradı bende istedi idrar tahlili neden acaba demiş çok akınıtısı var bide kasık ağrısı onu diyince tam idrar testi istemiş..
Aha ne yaptın peki :)ne bilim cnm yaaa normalde gogus agrim olurdu bu ay tik yok ayy bide demin olanibsorma balkona cikim azicik dedim iceri sogumasin diye kapiyi cekim dedim disarda kaldim :) allahtan terasta oturuyorumda camlardan giriliyir iceri esimde butun camlari kilitlemismi:)
Enfeksiyona bağlı bişey var mı diye bakacaktır canım
ama hic adet belirtim yok yaaYok ya zannetmem canım
yatak odasinin camini acik birakmisim allahtan ordada sifonyer vardi ama zarlabzorla girdim iceriAha ne yaptın peki :)
İnşallah canım haber verirsin etiketle benideevet kesin öyle cnm neyse gitmişken yumurtalıklarıma da bakar kasık batmam hala var az da olsa sanırım yunmurtalar büyüdü..
:) dikkat et canım yayatak odasinin camini acik birakmisim allahtan ordada sifonyer vardi ama zarlabzorla girdim iceri
Canım hatırlar mısın bilmiyorum ama geçen ay benimde yoktu hatta adetim gecikecek diyip duruyordunama hic adet belirtim yok yaa
boyle bir fenalik gecirdim yaaa :):) dikkat et canım ya
Yine girebilmişsin ya bide giremeseydin :)boyle bir fenalik gecirdim yaaa :)
benimkide gecikicekCanım hatırlar mısın bilmiyorum ama geçen ay benimde yoktu hatta adetim gecikecek diyip duruyordun
Gecikmedi benimki ama canım bigün gecikmeli oldum yanibenim mutlaka kahve akintim gelirdi sanirim be
benimkide gecikicek
İnşallah canım haber verirsin etiketle benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?