- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.881
ayyy sormanesimi aradim disarda kaldim diye beton gelcek dokmem lazim disarda beklebdedi:)Yine girebilmişsin ya bide giremeseydin :)
İnşllah canım be imde bugün ağrım var ya geçen ay olmamıştı sabahtandırda koşturuyorum bi o yana bi bu yana bu halletamam kuzucum haber veririm akşamüstü gidicez önce tahlile hasteneye sonra doktor muayehanesine inş yetişiriz çıkmadan..
insaallah gecikmez bugun olurum yaaaGecikmedi benimki ama canım bigün gecikmeli oldum yani
Hadi ya :) bak buna güldüm dışarda bekle mi dedi bideayyy sormanesimi aradim disarda kaldim diye beton gelcek dokmem lazim disarda beklebdedi:)
Ay canım bebişten olaacaksa varsın geciksin ama değilse geliversin madem kuzuinsaallah gecikmez bugun olurum yaaa
aynen cnm :)Hadi ya :) bak buna güldüm dışarda bekle mi dedi bide
evet yaaa bebekbyoksa geliversin gecen ay 1 hafta once hep kahveler geldi dedim ustune goruyorum herhalde sonra erkenden adet oldumAy canım bebişten olaacaksa varsın geciksin ama değilse geliversin madem kuzu
Gecikmedi benimki ama canım bigün gecikmeli oldum yani
O da güzelmişaynen cnm :)
Yok aşkım önceki adetimden bahsediyorum şimdi adet falan yok iğneyi vurulalı daha dört gün oldu en erken 14 gün sonra adet olunuyor :)adet mi oldun
İnşllah canım be imde bugün ağrım var ya geçen ay olmamıştı sabahtandırda koşturuyorum bi o yana bi bu yana bu halle
O bende her ay oluyor canım lekelenmeyi görünce üç güne kadar adetin geleceğini anlıyorumevet yaaa bebekbyoksa geliversin gecen ay 1 hafta once hep kahveler geldi dedim ustune goruyorum herhalde sonra erkenden adet oldum
Yok aşkım önceki adetimden bahsediyorum şimdi adet falan yok iğneyi vurulalı daha dört gün oldu en erken 14 gün sonra adet olunuyor :)
Evet canım ya dün başladı bugün sağ bacağıma vuruyor ağrısı bide enteresandır geöen ay klomen başladığımızda yumurtlama soldan olmuştu bu ay sağdan yani klomenle bile hangi yumurtalığımdaysa sıra orda büyüyor yumurtaseninde mi kasık ağrısı canım yorma kendini bu aralar koru kendini..
İnşallah canım martta kalsınlar :) gelmesinlerbende o yüzden şaşırdım benden sonra adet olmuştn çünkü daha bismillah dedim ben adet olmadımaman allah korusun olmayalım da son adetlerimiz mart ayı olsun..
Evet canım ya dün başladı bugün sağ bacağıma vuruyor ağrısı bide enteresandır geöen ay klomen başladığımızda yumurtlama soldan olmuştu bu ay sağdan yani klomenle bile hangi yumurtalığımdaysa sıra orda büyüyor yumurtayani akıllı yumurtalıklarım ilacın gazına gelmiyorlar :) ne yapayım canım ya yemek çamaşır iş güç bitmiyor bide ben yatmayı pek bi sevmiyorum açıkcası senin ağrı yumurtalar büyüyor diye oluyor
cnm yaa bu ay tik yok amaO bende her ay oluyor canım lekelenmeyi görünce üç güne kadar adetin geleceğini anlıyorum
Sen klkmen kullanmadan iki yumurtan büyüdü değil mi canım klomen bir ay mı kullandın sadece pekiöyle canım evde olunca iş bitmiyor gözün görüyor yapıyorsun bende akşam eve gidince maratona başlıyorum napalım kendimizi korumaya çalışalım bu ara..bende şaşırdım klomenle hiç bu kadar ağrı akıntı olmamıştı bu ay ilaç içmiyorum daha net belirtiler..bakalım doktor söyler yumurtaların durumunu inş büyümüştür hınzırlar..
benimde sağ bu arada demekki seninde büyüyorlar hadi inşallah ya
ay hadi inşallah bebekten olsunaynen
cnm yaa bu ay tik yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?