2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok aşkım önceki adetimden bahsediyorum şimdi adet falan yok iğneyi vurulalı daha dört gün oldu en erken 14 gün sonra adet olunuyor :)

bende o yüzden şaşırdım benden sonra adet olmuştn çünkü daha bismillah dedim ben adet olmadımaman allah korusun olmayalım da son adetlerimiz mart ayı olsun..

seninde mi kasık ağrısı canım yorma kendini bu aralar koru kendini..
Evet canım ya dün başladı bugün sağ bacağıma vuruyor ağrısı bide enteresandır geöen ay klomen başladığımızda yumurtlama soldan olmuştu bu ay sağdan yani klomenle bile hangi yumurtalığımdaysa sıra orda büyüyor yumurta yani akıllı yumurtalıklarım ilacın gazına gelmiyorlar :) ne yapayım canım ya yemek çamaşır iş güç bitmiyor bide ben yatmayı pek bi sevmiyorum açıkcası senin ağrı yumurtalar büyüyor diye oluyor

öyle canım evde olunca iş bitmiyor gözün görüyor yapıyorsun bende akşam eve gidince maratona başlıyorum napalım kendimizi korumaya çalışalım bu ara..bende şaşırdım klomenle hiç bu kadar ağrı akıntı olmamıştı bu ay ilaç içmiyorum daha net belirtiler..bakalım doktor söyler yumurtaların durumunu inş büyümüştür hınzırlar..
benimde sağ bu arada demekki seninde büyüyorlar hadi inşallah ya

Sen klkmen kullanmadan iki yumurtan büyüdü değil mi canım klomen bir ay mı kullandın sadece peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…