- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.901
Sen klkmen kullanmadan iki yumurtan büyüdü değil mi canım klomen bir ay mı kullandın sadece peki
Ben iğne okdum ama kuzu geçen pazar çatlayana kadar büyür çtladıktan sonra büyümez kiöyle canım evde olunca iş bitmiyor gözün görüyor yapıyorsun bende akşam eve gidince maratona başlıyorum napalım kendimizi korumaya çalışalım bu ara..bende şaşırdım klomenle hiç bu kadar ağrı akıntı olmamıştı bu ay ilaç içmiyorum daha net belirtiler..bakalım doktor söyler yumurtaların durumunu inş büyümüştür hınzırlar..
benimde sağ bu arada demekki seninde büyüyorlar hadi inşallah ya
Ay hadi inşallah canım ya ben dün soğan kürü başladım ama dün sabah uyandığımdan beri var bu ağrı soğandan sonra olsaydı kürden diyecektim de değil ysni içmeden başlamıştıevet canım geçen ay kullandım sadece bir kereliğine iki aydır gidiyorum doktora zaten..bu ay içmedim böyle oldu iki kasığımda da batma var..
Ben iğne okdum ama kuzu geçen pazar çatlayana kadar büyür çtladıktan sonra büyümez ki
ayyy yok cnm yaaaay hadi inşallah bebekten olsun
Ay hadi inşallah canım ya ben dün soğan kürü başladım ama dün sabah uyandığımdan beri var bu ağrı soğandan sonra olsaydı kürden diyecektim de değil ysni içmeden başlamıştı
Çok üşüyorum bide canım ya bilmiyorum ki idrarda yanma vs bişey olmuyor ama gece bile kaç kez çok sıkışmış halde kalkıp tuvalete gittim gündüzde öyle sürekli tuvaletteyim bilemedim geçen ayda oldum ama bu kez daha çok idrar olayı bide iğneden önce ağrım oldu ama sonrasında olmamıştı bu ay oldu işteo da doğru canım ağrın neden ki acaba üşüttün mü ki..
Canım 26 marttı heralde son adetim iğneninde dördüncü günü işte ben adetin beşinci günü başladım ama ilaçla yumurtlama erken oluyor biliyorsunsenin kaçıncı gün bugün adetten sonra benden sonra adet oldun ya sen senin yumurtalama daha var değil mi ki ya benim şuan yumurtalama zamanı gerçi benim gecikti biraz ama..siz yinede değerlendirin günleri bu hafta önemli senin içinde..
:) ya öyle olsun işte aaaayyy yok cnm yaaa
Çok üşüyorum bide canım ya bilmiyorum ki idrarda yanma vs bişey olmuyor ama gece bile kaç kez çok sıkışmış halde kalkıp tuvalete gittim gündüzde öyle sürekli tuvaletteyim bilemedim geçen ayda oldum ama bu kez daha çok idrar olayı bide iğneden önce ağrım oldu ama sonrasında olmamıştı bu ay oldu işte
Yani dördüncü güne kslmaz iki günde çatlar yok kız üşütme değil bu canım ya ayaklarım soğuk buz gibi yani hasta değilim bi kırgınlığım falanda yok turp gibiyim maşallah :)üşüttün o zaman canım dikkat et kendine iğne olduysan yumurtlama bitmiştir demi
hayaaller oda hayatlar kirmizi kart cnm :):) ya öyle olsun işte aaa
birdahaki ay olmazsin insallahKızlar adet oldum az önce
Sağol canım ya insallah. Hayirlisiuzulme cnm
birdahaki ay olmazsin insallah
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINAZDA GÖSTERSİN EVLADINIZI CANIM TEBRİKLER
Canım benim şebekede sıkıntı var bugün ya cevap yazamıyorumhayaaller oda hayatlar kirmizi kart cnm :)
anladim cnm hala hicbir belirtimnyok yarin olmayacaksamda bari biraz gec olimde dugun gecmis olsun yaaaCanım benim şebekede sıkıntı var bugün ya cevap yazamıyorum
Kızlar hamileyim darısı sizeArkadaşlar benim bir soru olacak hamile kalmak için boşalırken misyoner pozisyonu zorunlu mu
CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA RABBİM KUCAĞINDA GÖSTERSİNKızlar hamileyim darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?