2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ben iğne okdum ama kuzu geçen pazar çatlayana kadar büyür çtladıktan sonra büyümez ki

evet canım geçen ay kullandım sadece bir kereliğine iki aydır gidiyorum doktora zaten..bu ay içmedim böyle oldu iki kasığımda da batma var..
Ay hadi inşallah canım ya ben dün soğan kürü başladım ama dün sabah uyandığımdan beri var bu ağrı soğandan sonra olsaydı kürden diyecektim de değil ysni içmeden başlamıştı

Ay hadi inşallah canım ya ben dün soğan kürü başladım ama dün sabah uyandığımdan beri var bu ağrı soğandan sonra olsaydı kürden diyecektim de değil ysni içmeden başlamıştı

senin kaçıncı gün bugün adetten sonra benden sonra adet oldun ya sen senin yumurtalama daha var değil mi ki ya benim şuan yumurtalama zamanı gerçi benim gecikti biraz ama..siz yinede değerlendirin günleri bu hafta önemli senin içinde..

o da doğru canım ağrın neden ki acaba üşüttün mü ki..
Çok üşüyorum bide canım ya bilmiyorum ki idrarda yanma vs bişey olmuyor ama gece bile kaç kez çok sıkışmış halde kalkıp tuvalete gittim gündüzde öyle sürekli tuvaletteyim bilemedim geçen ayda oldum ama bu kez daha çok idrar olayı bide iğneden önce ağrım oldu ama sonrasında olmamıştı bu ay oldu işte

Canım 26 marttı heralde son adetim iğneninde dördüncü günü işte ben adetin beşinci günü başladım ama ilaçla yumurtlama erken oluyor biliyorsun

üşüttün o zaman canım dikkat et kendine iğne olduysan yumurtlama bitmiştir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…