- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.921
SAĞLIK OLSUN BİR TANEM RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE GELECEK AYA HASİP ETSİN İNŞALLAHKızlar adet oldum az önce
Tebrikler canim insAllah sag salim kucagina alirsin darisi olmayanlarin basina insAllahInsallah canim
canım biz eşdeğer dönemlerde adet oluyoruz seninle... benim yumurtlama dönemim bitti 23 nisan civarı adet olcam sanırım.. Senin yumurtlama dönemin daha mı uzun yoksa ilaçlardan dolayı mı uzuyorCanım 26 marttı heralde son adetim iğneninde dördüncü günü işte ben adetin beşinci günü başladım ama ilaçla yumurtlama erken oluyor biliyorsun
Ben 28 günde bi olmayabiliyorum canım 30 u buluyor benim pko varya ilaçlarda etkiliyor tabi canımcanım biz eşdeğer dönemlerde adet oluyoruz seninle... benim yumurtlama dönemim bitti 23 nisan civarı adet olcam sanırım.. Senin yumurtlama dönemin daha mı uzun yoksa ilaçlardan dolayı mı uzuyor
anladım cnm yumurtlama dönemin kaç gün sürüyor uzuyorsa ben de gideyim tedaviye bari bilemedim yaa...benim 12-15. günler arası oluyor bitiyor yumurtlamaBen 28 günde bi olmayabiliyorum canım 30 u buluyor benim pko varya ilaçlarda etkiliyor tabi canım
Sağol canım benim . Aynen sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah uzun ömürlüSAĞLIK OLSUN BİR TANEM RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE GELECEK AYA HASİP ETSİN İNŞALLAH
canım biz eşdeğer dönemlerde adet oluyoruz seninle... benim yumurtlama dönemim bitti 23 nisan civarı adet olcam sanırım.. Senin yumurtlama dönemin daha mı uzun yoksa ilaçlardan dolayı mı uzuyor
kizlar bugun ne yemek yaptiniz yaa ben karar veremedimde
Kızlar bugün reglimin 10. Günü 24 günde bir adet oluyorum normalde bugün yumurtlamam gerek gün icinde cok sıvı tüketiyorum ve sık sık wcye tasınıyorum en son 1 saat önce cıktım ve smdiki idrarımla hemen bi yumurtlama testi yaptım 2. Cizgi cıktı ama 1. Kadar kpyu değil sebebi bugün yumurtlamamıs olmam mı yoksa cok sıvı alıp sık idrara cıkmam mıdır
Normali o zaten canım üç gün bide yumurtlama öncesindeki iki gün için ilişki öneriyorlar yumurta zaten en geç 36 saatte çatlayıp dölleniyor sanırım kianladım cnm yumurtlama dönemin kaç gün sürüyor uzuyorsa ben de gideyim tedaviye bari bilemedim yaa...benim 12-15. günler arası oluyor bitiyor yumurtlama
Hayır smdi yaptımTesti sabah mi yaptin?
ayyy cok guzel olmus afiyet olsun cnm benim onun icin benim markete gitmem lazim bide ilgimi cekmedi hic :)Kocam sandwich istedi bi de firinda dilim ekmege pizza yaptim yanina da cay :)
Ama cok sık idrara cıkan biriyim ve sürekli sıkı tüketiyorum cay su ders anlatırken boğaz kuruluğundanTesti sabah mi yaptin?
Ovu testi mi bu canımHayır smdi yaptım
Evet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetciOvu testi mi bu canım
hayırlısı inşallah çoğunluk olmazSanirim sen ben veSS2007 ayni donemde adet olcaz. 22 23gibi :)
Ama cok sık idrara cıkan biriyim ve sürekli sıkı tüketiyorum cay su ders anlatırken boğaz kuruluğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?