2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım 26 marttı heralde son adetim iğneninde dördüncü günü işte ben adetin beşinci günü başladım ama ilaçla yumurtlama erken oluyor biliyorsun
canım biz eşdeğer dönemlerde adet oluyoruz seninle... benim yumurtlama dönemim bitti 23 nisan civarı adet olcam sanırım.. Senin yumurtlama dönemin daha mı uzun yoksa ilaçlardan dolayı mı uzuyor

canım biz eşdeğer dönemlerde adet oluyoruz seninle... benim yumurtlama dönemim bitti 23 nisan civarı adet olcam sanırım.. Senin yumurtlama dönemin daha mı uzun yoksa ilaçlardan dolayı mı uzuyor
Ben 28 günde bi olmayabiliyorum canım 30 u buluyor benim pko varya ilaçlarda etkiliyor tabi canım

Kızlar bugün reglimin 10. Günü 24 günde bir adet oluyorum normalde bugün yumurtlamam gerek gün icinde cok sıvı tüketiyorum ve sık sık wcye tasınıyorum en son 1 saat önce cıktım ve smdiki idrarımla hemen bi yumurtlama testi yaptım 2. Cizgi cıktı ama 1. Kadar kpyu değil sebebi bugün yumurtlamamıs olmam mı yoksa cok sıvı alıp sık idrara cıkmam mıdır

Sanirim sen ben ve SS2007 ayni donemde adet olcaz. 22 23gibi :)

Testi sabah mi yaptin?

anladım cnm yumurtlama dönemin kaç gün sürüyor uzuyorsa ben de gideyim tedaviye bari bilemedim yaa...benim 12-15. günler arası oluyor bitiyor yumurtlama
Normali o zaten canım üç gün bide yumurtlama öncesindeki iki gün için ilişki öneriyorlar yumurta zaten en geç 36 saatte çatlayıp dölleniyor sanırım ki

Ama cok sık idrara cıkan biriyim ve sürekli sıkı tüketiyorum cay su ders anlatırken boğaz kuruluğundan

Bilmiyorum canim acikcasi o testlere de hic guvenmiyorm. Ben adet bitiminden sonra iki gune bir iliskinin daha etkili olacagini dusunuyorm nedense. Egee illa test diyosan yatmadan once cok icme sabah erkenden yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…