2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetci
ben de bu ay kullandım ovu. aynı bu şekilde iken ilişki oldu ertesi gün olmamıştı. araştırdım koyu olduğu zaman yumurtlama başlıyormuş 24-36 saat sonra çatlama oluyormuş . yani 24 saat sonra ilişkiye girin diyor koyu halden sonra.. ben bilmiyordum bu ay da kaçtı.. Sen yarını mutlaka değerlendir cnm

Evet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetci
Canım koyulaşmış bayağı bi eşin hiç eve gelmeyecek mi yani bugün dün olduysada iyi bugünü yarınıda değerlendir diyecektim ama eşin yokmuş yarını değerlendir o zaman bide üç gün sonra bi daha yap testi canım

Malesef gelmiycek zaten o gidiyor ise ben geliyorum denk gelmiyor

Öyle de işte eşimin işi yüzünden görüsüp yaptıgımız gün cok az ... mesela gecen ay toplamda 4 kez olmus farketmemisiz bile

Ya bisey diyimmi ben artik suna inaniyorm cocuk tamamen kismet isi. Arkadasim evlendi dugunden bi gun once mensi bitmis. Ve ertesi gun dugun gecesi hamile kaldi. Ben sok olmustum ve bu arkadasim cokk kilolu. Tek gecede olmasi beni sok etmisti. O yuzden cok dusunme. Kactiysa obur ay daha dikkat edersin.insallah kacmamistir uzulme

Canım kaçmadı korkma üç güne kadar sperm kalıyor içerde

Nasip gercekten yıpratıyor düsünmek sırf prolaktinim fırladı kac ay onu düsürmeye uğrastım yeni yeni toparlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…