- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.941
hayırlısı inşallah çoğunluk olmaz
ben de bu ay kullandım ovu. aynı bu şekilde iken ilişki oldu ertesi gün olmamıştı. araştırdım koyu olduğu zaman yumurtlama başlıyormuş 24-36 saat sonra çatlama oluyormuş . yani 24 saat sonra ilişkiye girin diyor koyu halden sonra.. ben bilmiyordum bu ay da kaçtı.. Sen yarını mutlaka değerlendir cnmEvet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetci
Evet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetci
benim kendimden umudum yokta ondan öyle dedim :)) inşallahh cnmHic birimiz kirmiziyi gormeyiz insallah :)
ben dün yaptım :) malum iş güç dünkünü yiyicez klasik taze fasulye bulgur pilavı :))kizlar bugun ne yemek yaptiniz yaa ben karar veremedimde
ayyy cok guzel olmus afiyet olsun cnm benim onun icin benim markete gitmem lazim bide ilgimi cekmedi hic :)
Öyle de işte eşimin işi yüzünden görüsüp yaptıgımız gün cok az ... mesela gecen ay toplamda 4 kez olmus farketmemisiz bileAyrica merak etme spermler 72saate kadar yasayabiliyor olacaksa hicbi test engel degil gercekten
bi gun deniycem cnm insaallah :)Dene cok guzel oluyo. Bende ilk kez denedim esimde begendi hafif oluyo hem
Canım koyulaşmış bayağı bi eşin hiç eve gelmeyecek mi yani bugün dün olduysada iyi bugünü yarınıda değerlendir diyecektim ama eşin yokmuş yarını değerlendir o zaman bide üç gün sonra bi daha yap testi canımEvet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetci
afiyet olsun cnmben dün yaptım :) malum iş güç dünkünü yiyicez klasik taze fasulye bulgur pilavı :))
biz her gün görüşüyoruz ama en fazla 3 oluyor dönemdeÖyle de işte eşimin işi yüzünden görüsüp yaptıgımız gün cok az ... mesela gecen ay toplamda 4 kez olmus farketmemisiz bile
Malesef gelmiycek zaten o gidiyor ise ben geliyorum denk gelmiyorCanım koyulaşmış bayağı bi eşin hiç eve gelmeyecek mi yani bugün dün olduysada iyi bugünü yarınıda değerlendir diyecektim ama eşin yokmuş yarını değerlendir o zaman bide üç gün sonra bi daha yap testi canım
Bana kalsa hiç olmasın şu hamilelikten sonrabiz her gün görüşüyoruz ama en fazla 3 oluyor dönemde
Öyle de işte eşimin işi yüzünden görüsüp yaptıgımız gün cok az ... mesela gecen ay toplamda 4 kez olmus farketmemisiz bile
Canım kaçmadı korkma üç güne kadar sperm kalıyor içerdeben de bu ay kullandım ovu. aynı bu şekilde iken ilişki oldu ertesi gün olmamıştı. araştırdım koyu olduğu zaman yumurtlama başlıyormuş 24-36 saat sonra çatlama oluyormuş . yani 24 saat sonra ilişkiye girin diyor koyu halden sonra.. ben bilmiyordum bu ay da kaçtı.. Sen yarını mutlaka değerlendir cnm
Nasip gercekten yıpratıyor düsünmek sırf prolaktinim fırladı kac ay onu düsürmeye uğrastım yeni yeni toparlıyorumYa bisey diyimmi ben artik suna inaniyorm cocuk tamamen kismet isi. Arkadasim evlendi dugunden bi gun once mensi bitmis. Ve ertesi gun dugun gecesi hamile kaldi. Ben sok olmustum ve bu arkadasim cokk kilolu. Tek gecede olmasi beni sok etmisti. O yuzden cok dusunme. Kactiysa obur ay daha dikkat edersin.insallah kacmamistir uzulme
bence zaten önemli olan gün yarın teste göre.. yarın silik olunca çatlama olmuş demekmiş baya baktım forumlaraMalesef gelmiycek zaten o gidiyor ise ben geliyorum denk gelmiyor
Yarın bu saatler tekrar test yaparım ozaman inşallah kaçırmambence zaten önemli olan gün yarın teste göre.. yarın silik olunca çatlama olmuş demekmiş baya baktım forumlara
Tamam yarını değerlendir canım sperm üç güne kadar kalıyor zaten ordakilerde döller tabi olacağı varsa olur kısmet allah bilir yanide tıbven bu yani :)Malesef gelmiycek zaten o gidiyor ise ben geliyorum denk gelmiyor
aynen yaaa bi noktadan sonra öyle oluyor walla.. yok kalkma yat bekle duş alma.. uyuyamıyorum walla.. erkekler rahatBana kalsa hiç olmasın şu hamilelikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?