- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.961
Nasip gercekten yıpratıyor düsünmek sırf prolaktinim fırladı kac ay onu düsürmeye uğrastım yeni yeni toparlıyorum
o gece değildir de sonraki gecelerde olmuştur oYa bisey diyimmi ben artik suna inaniyorm cocuk tamamen kismet isi. Arkadasim evlendi dugunden bi gun once mensi bitmis. Ve ertesi gun dugun gecesi hamile kaldi. Ben sok olmustum ve bu arkadasim cokk kilolu. Tek gecede olmasi beni sok etmisti. O yuzden cok dusunme. Kactiysa obur ay daha dikkat edersin.insallah kacmamistir uzulme
teşekkür ederim cnm :))afiyet olsun cnm
o gece değildir de sonraki gecelerde olmuştur o
İşte o kafaya takma durumu prolaktini fırlatıyor yapmaKatiliyorm bende cok dusunuyorm. Cunku burda ugrascak biseyim yok ve turkiyeye hamile bi sekilde donmek istiyorm. Hamile olarak donmezsem en az bir birbucuk yil esimden ayri olcam o zmn bnm cocuk hayalim iki yil gecikmis olcak. Bunlari dusundugumde uzuluyorm ve gercekten takinti yapiyorm. Rabbim gonlumuzdeki herseyi biliyo. Herseyin hayirlisini verir insallah
Aynen hele ertesi gün iş varsa sabahın körü.. bekleyince evdeki işler kalıyor yatmadan önce yapsan sabah cok erken kalkıp dus alıp yetismen gerekiyor zor kadın olmak zoraynen yaaa bi noktadan sonra öyle oluyor walla.. yok kalkma yat bekle duş alma.. uyuyamıyorum walla.. erkekler rahat
Bende daha guzel bi yan etkisi var vucudum kist uretiyo. O yumurtalik kistleri varya hainler ufacik bi streste hemen bas gosteriyo. Prolaktini hic olcturmedim nasi anlasilir yukseldigiİşte o kafaya takma durumu prolaktini fırlatıyor yapma
benim kalmıyorCanım kaçmadı korkma üç güne kadar sperm kalıyor içerde
aynı ben de öyleyim sonrası tam bir işkence boyun fıtığım nüksetti saçlarımın sabahları tam kurumamasından..sabahları da soğuk hala... Allah büyük yaaa emeklerimizin karşılığını verir inşallah :)) bizim bu aralar aile atasözü üşenenin çocuğu olmaz :))Aynen hele ertesi gün iş varsa sabahın körü.. bekleyince evdeki işler kalıyor yatmadan önce yapsan sabah cok erken kalkıp dus alıp yetismen gerekiyor zor kadın olmak zor
hadi yaa o zaman ayakta alkışlıyorumYok sekerim o geceden sonra iliskiye girmemisler enfeksiyon nedeniyle ve zaten 9ayin sonunda da dogurdu. Bazi insanlar sansli cidden simdi 7 yasinda kizi var
Ay yine unuttum ben canım kusura bakma lütfen ya kalmıyor aklımda kız hem allah isterse kalır hastalık mı dinler rabbim yeterki istesin ya öf yine pot kırdım kusuruma bakma yabenim kalmıyorhaşimato :)))
Sorma yaaAynen hele ertesi gün iş varsa sabahın körü.. bekleyince evdeki işler kalıyor yatmadan önce yapsan sabah cok erken kalkıp dus alıp yetismen gerekiyor zor kadın olmak zor
İlk gecede hamile kalabilenlere çok şaşırıyorum. Ben ilk gece o işi bile yapamadım hatta uzun süre yapamadımYa bisey diyimmi ben artik suna inaniyorm cocuk tamamen kismet isi. Arkadasim evlendi dugunden bi gun once mensi bitmis. Ve ertesi gun dugun gecesi hamile kaldi. Ben sok olmustum ve bu arkadasim cokk kilolu. Tek gecede olmasi beni sok etmisti. O yuzden cok dusunme. Kactiysa obur ay daha dikkat edersin.insallah kacmamistir uzulme
Ay ben de tiroid hastasıyım ama haşimato bakıldı cıkmadıbenim kalmıyorhaşimato :)))
Aynen bi hafta korktuk ikimiz de eşimleİlk gecede hamile kalabilenlere çok şaşırıyorum. Ben ilk gece o işi bile yapamadım hatta uzun süre yapamadımAlışana kadar canım çıktı.
Benim hic sikayetim yoktu 1 yıl cocuk olmayınca kontrole gidince öğrendim 64 cıktı normali en cok 25 26Bende daha guzel bi yan etkisi var vucudum kist uretiyo. O yumurtalik kistleri varya hainler ufacik bi streste hemen bas gosteriyo. Prolaktini hic olcturmedim nasi anlasilir yukseldigi
Cok sevdim bunu eşime de sölücem hep yorgun hep yorgunaynı ben de öyleyim sonrası tam bir işkence boyun fıtığım nüksetti saçlarımın sabahları tam kurumamasından..sabahları da soğuk hala... Allah büyük yaaa emeklerimizin karşılığını verir inşallah :)) bizim bu aralar aile atasözü üşenenin çocuğu olmaz :))
Evet yumurtlama gunundesin her gun tekrarla ama asla sabah idrarinla degil ilk idrardan 4 saat sonra test yap bu cift cizgi oldugu surece bir gun iliski bir gun dinlen 5 gun surecek bu gunun cok iyi degerlendir iliskiden sonra 10 dakika kalkma ve spermler 24 saat canli kaliyor 72 saate kadar cikiyor canlilik suresi bir gun arayla yap allahin izniyle hamis olursun canim rabbim yardimcin olsun benimde batima 2 gun kaldi test yapicam bekliyorum olmazsa 15 gun sonra yeni denemelere devamEvet nolur akıl verin yumurtlama yakın mı? dün gece ilişki oldu ama bugün olamıycak eşim gece nöbetci
İnşallah karnındadır bebişin cok tesekkur ederiim. Peki dün yaptık bugün yapamıycaz yarın da aksamüstü olur bi işe yarar mı böyle yoksa bugün yapamıycağımızdan kaçırırmıyızEvet yumurtlama gunundesin her gun tekrarla ama asla sabah idrarinla degil ilk idrardan 4 saat sonra test yap bu cift cizgi oldugu surece bir gun iliski bir gun dinlen 5 gun surecek bu gunun cok iyi degerlendir iliskiden sonra 10 dakika kalkma ve spermler 24 saat canli kaliyor 72 saate kadar cikiyor canlilik suresi bir gun arayla yap allahin izniyle hamis olursun canim rabbim yardimcin olsun benimde batima 2 gun kaldi test yapicam bekliyorum olmazsa 15 gun sonra yeni denemelere devam
Insallah yavrum hepimize dua ediyorum bu ay vermezsede vardir rabbimin bi hikmeti bildigi kismet senin acindan bakinca hic sorun yok yarin aksam iliski olmasinin 24 saat olmus olcak ki canli spermlerin vardir korkma cunki iliski oldugunda 10 dakikada zaten rahimde depolanan bir alan var orda sperler toplaniyor ordanda yumurtaliklara yoneliyor 1 2 saatte gereken yolu aliyorlar ve olgunlasmis yumurta daha tuplere gelmemisse orda bekliyorlar rahat ol iliskiye her firsat buldukca devamİnşallah karnındadır bebişin cok tesekkur ederiim. Peki dün yaptık bugün yapamıycaz yarın da aksamüstü olur bi işe yarar mı böyle yoksa bugün yapamıycağımızdan kaçırırmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?