2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar bir sorum var size benim bat 24nisan bugün adet olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var bu yumurtlama belirtisimi bugünü değerlendirmemmi gerekiyor dün böyle bir sızı falan yoktu

Kizlar hamile kalanlar nasil neler yaptilar yasadiklarini ilaclarini falan detaylari yazabilirlermi bilmediklerimiz varsa bizde bilgilenelim .ben basimdan geceni anlatayim 17 mart adet oldum adetin 3. Gunu klomene basladim ve folik asit e sonra ultrasona girdim 19.2 17.5 iki yumurtam vardi sol da ve catlatma ignesi vurdu doktorum ve ertesi gun iliski oldu iliskiden once az agrim vardi ama cok canim yandi 2 saat sonra iki gun devam etti agrim ve 14 nisan bat gunum beklemedeyim son 2 gun ama hic bir belirtim yok sanirim tuturamadim yeni ay yeni umutlar olur bakalim bi test yapalimda rabbim hepimizin gonlune gore versin

Kızlar bir sorum var size benim bat 24nisan bugün adet olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var bu yumurtlama belirtisimi bugünü değerlendirmemmi gerekiyor dün böyle bir sızı falan yoktu
Dene bence bisey kaybetmezsin ne kadar cok degerlendirme o kadar cok sans bos gecme

tahmini yumurtlama gunum 29 martti adet tarihim bugunmu olur yarin mi kafam cok karisti yaaa illa kendimi hamile yapcam adet gecikmesi yasicam yaa kafayi yemek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…