- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.981
Dene bence bisey kaybetmezsin ne kadar cok degerlendirme o kadar cok sans bos gecmeKızlar bir sorum var size benim bat 24nisan bugün adet olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var bu yumurtlama belirtisimi bugünü değerlendirmemmi gerekiyor dün böyle bir sızı falan yoktu
Deneyeceğim canım hakkımızda hayırlısı bakalımDene bence bisey kaybetmezsin ne kadar cok degerlendirme o kadar cok sans bos gecme
Yok yahu ne kusuru ben de unutuyorum bazen :)) tabi cnm nasip etti mi engel olmaz inşallahhAy yine unuttum ben canım kusura bakma lütfen ya kalmıyor aklımda kız hem allah isterse kalır hastalık mı dinler rabbim yeterki istesin ya öf yine pot kırdım kusuruma bakma ya
Yüksek mi tsh kullanıyor musun ilaç cnmAy ben de tiroid hastasıyım ama haşimato bakıldı cıkmadı
olabilir cnmBenim de normalde ağrım olmaz evlendiğimden beri öyle ama bugün belim kopuyor ve kasıklarım ağrıyor soğan suyu içmiştim ondanmıdır nedir anlamadım
çoğu kişi hiç beklemediği Zaman da hamile kalıyormuş ya cnm belki sen de adeti beklerken başka haberle karşılaşırsın Allah büyükayyy bende hic adet belirtisinyok yaaa adeti bekliyorum yaa simdi kndan oluvermiyorum yaa olsamda kurtulsam
yok cnm yaa sanirim ysrin birden sokulcek herhalde yaa oylede cok agrim oluyor kahveler baslasaydi iyiydiçoğu kişi hiç beklemediği Zaman da hamile kalıyormuş ya cnm belki sen de adeti beklerken başka haberle karşılaşırsın Allah büyük
İlaç alırsın cnm ben de ağrı kesici kullanmadan yapamıyorum.. Nasip yine de belli olmaz..yok cnm yaa sanirim ysrin birden sokulcek herhalde yaa oylede cok agrim oluyor kahveler baslasaydi iyiydi
bende oyle cnm her ay agri kesici iciyordum bide migrenim tutardi olmadan once bu ay allahtan tutmadiİlaç alırsın cnm ben de ağrı kesici kullanmadan yapamıyorum.. Nasip yine de belli olmaz..
ahh ahhh keskeede nerdeeeeeeHepimiz hamile kalalim super olur yaa :)
İnşallah yani öyle tabi canım olacak tabikisideeee :)Yok yahu ne kusuru ben de unutuyorum bazen :)) tabi cnm nasip etti mi engel olmaz inşallahh
15ine kadar bekle cnm gelmezse test yaparsın.. Geçen ay ben de geciktim stres yapıyoruztahmini yumurtlama gunum 29 martti adet tarihim bugunmu olur yarin mi kafam cok karisti yaaa illa kendimi hamile yapcam adet gecikmesi yasicam yaa kafayi yemek uzereyim
ayyy sorma cnm yaaa bu stres yedi bitirdi zaten bizi15ine kadar bekle cnm gelmezse test yaparsın.. Geçen ay ben de geciktim stres yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?