- 22 Temmuz 2013
- 86
- 63
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.001
Geçmiş olsun cnm dr fitil vs vermedimi..Kızlar vajina iltihabı oldum rahim ağzında yara var smear testi yaptılar çok korkuyorum geçer mi
Tsh 5.04 cıktı anti tpo t3 t4te sıkıntı cıkmadı ilaca basladım 2 ay olduYüksek mi tsh kullanıyor musun ilaç cnm
Geçmiş olsun cnm dr fitil vs vermedimi..
Bol bol sıvı tüket cnm
Bende adetken baktirdim yara vardi smear testi istemedi ama korkma yane simdi tip ikerledi bayaKızlar vajina iltihabı oldum rahim ağzında yara var smear testi yaptılar çok korkuyorum geçer mi
Bugun canim yumurtlama tarihine 14 ekliycentahmini yumurtlama gunum 29 martti adet tarihim bugunmu olur yarin mi kafam cok karisti yaaa illa kendimi hamile yapcam adet gecikmesi yasicam yaa kafayi yemek uzereyim
cnm ama adet tarihi hesaplamalarda yarini gosteriyor yumurtlama adettin 1. gunun itibaren 14. gunmu 15. gunmu cnmBugun canim yumurtlama tarihine 14 ekliycen
cnm benimde troidim oyle cikmistib2 aydir bende hap kullaniyorum biraz dustu cok sukur insaallah 2 degerine kadar duserTsh 5.04 cıktı anti tpo t3 t4te sıkıntı cıkmadı ilaca basladım 2 ay oldu
Gün aşırı yap canım 2 günde bir her gün yaparsan sperm kalitesi düşüyor doktorum söylemişti banadaInsallah yavrum hepimize dua ediyorum bu ay vermezsede vardir rabbimin bi hikmeti bildigi kismet senin acindan bakinca hic sorun yok yarin aksam iliski olmasinin 24 saat olmus olcak ki canli spermlerin vardir korkma cunki iliski oldugunda 10 dakikada zaten rahimde depolanan bir alan var orda sperler toplaniyor ordanda yumurtaliklara yoneliyor 1 2 saatte gereken yolu aliyorlar ve olgunlasmis yumurta daha tuplere gelmemisse orda bekliyorlar rahat ol iliskiye her firsat buldukca devam
Iltihap hamileligi engeller tedavin bittigi gibi daha saglikli bir sekilde hamile kalacagina eminim kafana takma cunki iltihap vajinal fitil ve antibiyotikle cok kisa bir surede geciyor yanliz ilaclarini bitmeden birakma gecti der rahatsiz olmuyorsun diye kullanmazsan tekrarliyabiliyor ayrica maydanozu suda kaynat suyunu ic inanilmaz temizliyor canim bilgin olsun vajinal iltihap icin tam bir antioksidandirBen hamilelik istiyorum da engeller mi diye çok korkuyorum tam hamilelik isterken bu geldi başıma hamile kalamama korkusu girdi içime psikolojim bozuk çok canım inş herşey güzel olur idrar da bakteri çıktı büyük ihtimalle o yaptı vajina iltihabınıda
Evet en dogrusu 1 gun arayla yapilan zaten garibim anca yarin aksam yapabilcek :)Gün aşırı yap canım 2 günde bir her gün yaparsan sperm kalitesi düşüyor doktorum söylemişti banada
Kaçamak yap canım ben ilk bebeğime annemin evinde yatılı kaldığımız zaman kalmıştım hiç umudum yok tu :))))Slm canlar nasılsınız yeni hamişler var mı..nasıl gidiyor çalışmalar..
Ben misafirlikteyim 15 gündür suan yumurtlama dönemim ama malesef çalışma yok
İnsallah suan 1.4e düsmüs hep böyle gider diye umuyorumcnm benimde troidim oyle cikmistib2 aydir bende hap kullaniyorum biraz dustu cok sukur insaallah 2 degerine kadar duser
aaaa senin cok cabukndusmus cnm benim daha 3.24 teİnsallah suan 1.4e düsmüs hep böyle gider diye umuyorum
Bizde de öyle bende yumurtlama gunumu tam hesaplayamadigim için geçse bile gün aşırı devam ediyoruz :)Evet en dogrusu 1 gun arayla yapilan zaten garibim anca yarin aksam yapabilcek :)
Iltihap hamileligi engeller tedavin bittigi gibi daha saglikli bir sekilde hamile kalacagina eminim kafana takma cunki iltihap vajinal fitil ve antibiyotikle cok kisa bir surede geciyor yanliz ilaclarini bitmeden birakma gecti der rahatsiz olmuyorsun diye kullanmazsan tekrarliyabiliyor ayrica maydanozu suda kaynat suyunu ic inanilmaz temizliyor canim bilgin olsun vajinal iltihap icin tam bir antioksidandir
Sogan suyu ic iltihapi sokuyor canim Allah sifa versinBen hamilelik istiyorum da engeller mi diye çok korkuyorum tam hamilelik isterken bu geldi başıma hamile kalamama korkusu girdi içime psikolojim bozuk çok canım inş herşey güzel olur idrar da bakteri çıktı büyük ihtimalle o yaptı vajina iltihabınıda
Biraz fazla doz vermis sanırım kilo oranına göre bana onu yeniliycekler ptesiaaaa senin cok cabukndusmus cnm benim daha 3.24 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?