- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.021
cnm endokrin doktoru bana 2 olmasi yeterli dedi hatta hapa gerek bike yok ama gebelik istedigin icin vericem dediBiraz fazla doz vermis sanırım kilo oranına göre bana onu yeniliycekler ptesi
hangi ilaci kullaniyirsun cnmBiraz fazla doz vermis sanırım kilo oranına göre bana onu yeniliycekler ptesi
ayyy insaallah hamile kalirsin cnm yaaaSelam kızlar yazılanları hergun akşam işten eve geldiğimde okuyorum hamiş haberlerine çok sevindim bakalım bu ay beni neler bekliyor
..son 10 gün
Sogan suyu ic iltihapi sokuyor canim Allah sifa versin
Ayy canım benim hayırlısıyla inşallah hepimiz yaaa
ayyy insaallah hamile kalirsin cnm yaaa
amin cnm benimAyy canım benim hayırlısıyla inşallah hepimiz yaa
Maydonuzuda o zmn yap adete ykin ypma cocuk varsa oda sogansuyu gibiSoğan kürünü yapıcam canım adet sonrası yapıldığı için bekliyorum bakalım
Euthyroxha
hangi ilaci kullaniyirsun cnm
bende onu kullaniyorum cnm 50 mg likEuthyrox
Aynen benim de öyle 50mgbende o
bende onu kullaniyorum cnm 50 mg lik
Hasimato var mı peki? Bende yok belki o farketmistirAynen benim de öyle 50mg
Bendeeeebende o
bende onu kullaniyorum cnm 50 mg lik
2 ayda okdr dusmez cnm ama yaaa suan dverin 1.4 mu kac tne icyn gndeAynen benim de öyle 50mg
Bilmiyorum ki ptesi doktora sorarım tekrar 1 tane iciyorum2 ayda okdr dusmez cnm ama yaaa suan dverin 1.4 mu kac tne icyn gnde
Corekotu bal tarcin yap cnm gec olgunlasiyor blliki seninki buda hizlandirir incir kurude ikisinide yapKızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
Hımmm anladım.cnm sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?