2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Meryem suresini okumanın farklı bi şekli falan var mıydı acaba? Ya da mesela 41 e tamamlayamadan adet olduk nasıl oluyo o zaman sonra baştan mı başlıyoruz?

Meryem suresini okumanın farklı bi şekli falan var mıydı acaba? Ya da mesela 41 e tamamlayamadan adet olduk nasıl oluyo o zaman sonra baştan mı başlıyoruz?
cnm ben anneanneme okuttum bi suyun icine okudu 41 meryem suresi onuda damacana icine katip icicem sifa olsun diye

hadi yaa cnm gecmis olur insaallah bebis vardirda ondan oluyordur bunlar

hadi yaa cnm gecmis olur insaallah bebis vardirda ondan oluyordur bunlar
Sağol tatlım allah razı oksun inşallah ondandır çok bi o tarafa yormuyorum kafama takılmasın diye canım geçen ay sıfır ağrıyla adet oldum ya sadece halsizdim yani iğneden sonra bu kez niye böyle oldu anlayamadım yani

dert etme cnm insaallah bu agrarin sebebi tatli bir bebistir:)

Merhaba. Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi oldum. 31 mart da adetimin birinci günüydü ve adetimin 11. Gununde sağ yumurtam 22mm olmuştu. Doktorum çatladı catlicak demişti ve catlatma ignesi vermişti. Normalde 11 ünde gürül dedi fakat iğneyibulamadığım için 12. Günü saat 14.00 da vurulduk doktorun izni ile . 11. Günün akşamı kesin iliski dedi. Ve 13. 15. 17 .günleri de ilişkiyi önerdi. Şimdi size sorum yumurta catlatma ignesi olduktan kac saat sonra ilişkiye girdiniz ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi .. n olur yardımcı olun. Internette güm kadarıyla 36 saat sonra yazıyor bu akşam ilişkiye girmem lazım ama 2 saat daha beklemek mi bilemedim. 33 saat oldu vurulali noluf yardımcı olun lutfen

Canım herkesn yumurtası tam 36. Saatte catlamıyo o tahmini bi saat işi garantiye almak için :) iğneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ve GUN asırı ilişki öneriyor doktorlar yani istersen 2 saat daha bekle ve öyle gir içerde sperm hazır olur

Çok sağol canim. Bende eşim sabah 4 gibi ise gittiği için uyudu. Bende saatler geçsin diye bekliyorum biraz daha beklim uyandiracam ne olur dua edin bana ikinci bir igneye gerek kalmadan olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…