- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.041
Hemen yapmaya başladm.bu ay olmazsa bidahaki ay düzenli yapıcamCorekotu bal tarcin yap cnm gec olgunlasiyor blliki seninki buda hizlandirir incir kurude ikisinide yap
Maydonuzuda o zmn yap adete ykin ypma cocuk varsa oda sogansuyu gibi
Meryem suresini okumanın farklı bi şekli falan var mıydı acaba? Ya da mesela 41 e tamamlayamadan adet olduk nasıl oluyo o zaman sonra baştan mı başlıyoruz?41 gun okumaya niyetlenip başladım canım. 7. gündü sanırım hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım 41 e tamamladım. Meryem suresini okuyanın kızı olur derler ki benim ve forumda okuduğum birçoğunun kızı oldu. Erkek bebek için ise Yusuf suresi ama onun bir yapılış şekli vardı.
Aynen canım klomen yapıyor seninde geçmedi mi daha canım
cnm ben anneanneme okuttum bi suyun icine okudu 41 meryem suresi onuda damacana icine katip icicem sifa olsun diyeMeryem suresini okumanın farklı bi şekli falan var mıydı acaba? Ya da mesela 41 e tamamlayamadan adet olduk nasıl oluyo o zaman sonra baştan mı başlıyoruz?
Normalde kacgünde bir adet oluyorsunKızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
Ay kuzu sen nerelere kayboldun yaaaSlm canlar nasılsınız yeni hamişler var mı..nasıl gidiyor çalışmalar..
Ben misafirlikteyim 15 gündür suan yumurtlama dönemim ama malesef çalışma yok
neden cnmAy ben iş göremez rapotu alacam
Soğan kürü yap hiç bişeyciğin kalmaz canım allahın izniyleÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım fitil verdi bi de antibiyotik verdi idrar kültüründe bakteri çıktı
Hep bi hafta geç oluyorum ama hamile de kalamıyorumNormalde kacgünde bir adet oluyorsun
Vanım tuvaletten çıkamıyorum ya bir saatte beş kere tam sıkışık halde de idrara gider m bi insan bide ağrım vardı bugün kasıktaki hafifledi de bacağıma vuran ağrı geçmedi ve krampta girmeye başladı kasılıyorneden cnm
hadi yaa cnm gecmis olur insaallah bebis vardirda ondan oluyordur bunlarVanım tuvaletten çıkamıyorum ya bir saatte beş kere tam sıkışık halde de idrara gider m bi insan bide ağrım vardı bugün kasıktaki hafifledi de bacağıma vuran ağrı geçmedi ve krampta girmeye başladı kasılıyor
Sağol tatlım allah razı oksun inşallah ondandır çok bi o tarafa yormuyorum kafama takılmasın diye canım geçen ay sıfır ağrıyla adet oldum ya sadece halsizdim yani iğneden sonra bu kez niye böyle oldu anlayamadım yanihadi yaa cnm gecmis olur insaallah bebis vardirda ondan oluyordur bunlar
dert etme cnm insaallah bu agrarin sebebi tatli bir bebistir:)Sağol tatlım allah razı oksun inşallah ondandır çok bi o tarafa yormuyorum kafama takılmasın diye canım geçen ay sıfır ağrıyla adet oldum ya sadece halsizdim yani iğneden sonra bu kez niye böyle oldu anlayamadım yani
Canım herkesn yumurtası tam 36. Saatte catlamıyo o tahmini bi saat işi garantiye almak için :) iğneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ve GUN asırı ilişki öneriyor doktorlar yani istersen 2 saat daha bekle ve öyle gir içerde sperm hazır olurMerhaba. Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi oldum. 31 mart da adetimin birinci günüydü ve adetimin 11. Gununde sağ yumurtam 22mm olmuştu. Doktorum çatladı catlicak demişti ve catlatma ignesi vermişti. Normalde 11 ünde gürül dedi fakat iğneyibulamadığım için 12. Günü saat 14.00 da vurulduk doktorun izni ile . 11. Günün akşamı kesin iliski dedi. Ve 13. 15. 17 .günleri de ilişkiyi önerdi. Şimdi size sorum yumurta catlatma ignesi olduktan kac saat sonra ilişkiye girdiniz ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi .. n olur yardımcı olun. Internette güm kadarıyla 36 saat sonra yazıyor bu akşam ilişkiye girmem lazım ama 2 saat daha beklemek mi bilemedim. 33 saat oldu vurulali noluf yardımcı olun lutfen
Çok sağol canim. Bende eşim sabah 4 gibi ise gittiği için uyudu. Bende saatler geçsin diye bekliyorum biraz daha beklim uyandiracam ne olur dua edin bana ikinci bir igneye gerek kalmadan olayimCanım herkesn yumurtası tam 36. Saatte catlamıyo o tahmini bi saat işi garantiye almak için :) iğneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ve GUN asırı ilişki öneriyor doktorlar yani istersen 2 saat daha bekle ve öyle gir içerde sperm hazır olur
Selam kızlar yazılanları hergun akşam işten eve geldiğimde okuyorum hamiş haberlerine çok sevindim bakalım bu ay beni neler bekliyor
..son 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?