2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hep bi hafta geç oluyorum ama hamile de kalamıyorum

Sana tavsiyem takvimim diye bi uygulama var onu indir ve kullan. Kac gune bir adet oldugun onemli. Yani sayilar onemli. Bi hafta gec diyosun ancak bu ucu acik cunku aylardaki gun sayisi degisebiliyor. Net olarak tarih tuttugunda doktora daha uygun zamanlarda gidersin ve yumurtlamayi tutturursun canim bilgin olsun

Canım sen ne kadar erkencisin günaydın sana da :))))) ev hanımısın değil mi vur kafayı yat ohh miss ben sürünerek kalkıyorum
:) evet ev hanımıyım canım benimde eşim işe gidiyor kalkıyorum kahvaltısını hazırlıyorum yolculuyorum bi daha uyuyamıyorum çok nadirdir yani yeniden uyumam şimdi bide küre başladım ya kalkıp çörek otu yağı bi kaşık yutuyorum ki soğanı yapıp içeyim :) uykuya çok düşkün değilim ya valla hasta bile oksam eşim için kalkıyorum canım kasımda evlendim eşim 22 kasımda başladı işe ondan bu yana uyursam bi pazarları o da yine erken kalkıyorumda eşim uyuyor diye yine yataktan çıkmıyorum alışkanlık

Benim yazdıklarımı mı canım? Sende de mi kasık bel ve bacak ağrısı var? İnşallah kuzu ya allah sesini duysun
Canım bendede kaşık ağrısı vardı geçti bel ağrısı iki üç gün sürdü bacaklara kramp girdi böyle ara ara oluyor yani inşallah cnm yaaa birde idrara çok sıkışık gidiyorum boğazımda açıldı hep acim:)amin cnm ya

Kızlar acil durum... Dün gece inanılmaz şekilde kanamam oldu 7 haftalık hamıleydım banyo kan gölüne döndü klozet teyken parca geldi acile gittik kanamam azalmıstı düşük tehliken var ama bebek sımdılık yasıyo dedıler gonderdıler sabaha karşı yıne kanamam oldu yıne gıttım ıgne verdı beklıyıp gorecegız dedı doktor bebek yanda dedı

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bebegin seninle kalır bol bol dua et

Abla adet oldum ama parca parca gelio öldüm ölüyorum agridan

Bol bol yat dinlen hic kalkma yerinden insallah biseycik olmaz

M miyaz gittim canım dün doktora idrar tahlilim temiz çıktı bişeycik yokmuş..ama yumurtan çatlamamış dedi halbuki ağrıdan ümitlenmiştim gaz ağrısı olablir dedi..bu ay rahim filmi çektir öyle önümüze bakalım dedi o yüzden çatlatma iğnesi de vermedi moralim bozuk dünden beri.bu ayda olamayacak o zaman..

Hiç sorma bende tuvaletten çıkamıyorum canım bugünde aşırı derecede göğüs ağrısıyla uyandım penyem bile deyse uçlarına sızım sızım sızlıyor bende de kasık bel ağrısı var bide sağ kasığım daha ağrıyor sağ bacağıma vuruyor ağrısı geçen ay böyle olmamıştı bilemedim inşallah iyi bişeydir bunlar canım iyiye alamettir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…