- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.061
Hep bi hafta geç oluyorum ama hamile de kalamıyorum
İnşallah canım :)dert etme cnm insaallah bu agrarin sebebi tatli bir bebistir:)
Canım sen ne kadar erkencisin günaydın sana da :))))) ev hanımısın değil mi vur kafayı yat ohh miss ben sürünerek kalkıyorumGünaydın kızlar
:) evet ev hanımıyım canım benimde eşim işe gidiyor kalkıyorum kahvaltısını hazırlıyorum yolculuyorum bi daha uyuyamıyorum çok nadirdir yani yeniden uyumam şimdi bide küre başladım ya kalkıp çörek otu yağı bi kaşık yutuyorum ki soğanı yapıp içeyim :) uykuya çok düşkün değilim ya valla hasta bile oksam eşim için kalkıyorum canım kasımda evlendim eşim 22 kasımda başladı işe ondan bu yana uyursam bi pazarları o da yine erken kalkıyorumda eşim uyuyor diye yine yataktan çıkmıyorum alışkanlıkCanım sen ne kadar erkencisin günaydın sana da :))))) ev hanımısın değil mi vur kafayı yat ohh miss ben sürünerek kalkıyorum
Benim yazdıklarımı mı canım? Sende de mi kasık bel ve bacak ağrısı var? İnşallah kuzu ya allah sesini duysunGünaydın canım yazılanları okudum aynı şikayetler bendede var ya inşallah bebisimiz vardır he
Canım bendede kaşık ağrısı vardı geçti bel ağrısı iki üç gün sürdü bacaklara kramp girdi böyle ara ara oluyor yani inşallah cnm yaaa birde idrara çok sıkışık gidiyorum boğazımda açıldı hep acim:)amin cnm yaBenim yazdıklarımı mı canım? Sende de mi kasık bel ve bacak ağrısı var? İnşallah kuzu ya allah sesini duysun
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bebegin seninle kalır bol bol dua etKızlar acil durum... Dün gece inanılmaz şekilde kanamam oldu 7 haftalık hamıleydım banyo kan gölüne döndü klozet teyken parca geldi acile gittik kanamam azalmıstı düşük tehliken var ama bebek sımdılık yasıyo dedıler gonderdıler sabaha karşı yıne kanamam oldu yıne gıttım ıgne verdı beklıyıp gorecegız dedı doktor bebek yanda dedı
Abla adet oldum ama parca parca gelio öldüm ölüyorum agridanSağol tatlım allah razı oksun inşallah ondandır çok bi o tarafa yormuyorum kafama takılmasın diye canım geçen ay sıfır ağrıyla adet oldum ya sadece halsizdim yani iğneden sonra bu kez niye böyle oldu anlayamadım yani
Kızlar hamileyim darısı size
Bol bol yat dinlen hic kalkma yerinden insallah biseycik olmazKızlar acil durum... Dün gece inanılmaz şekilde kanamam oldu 7 haftalık hamıleydım banyo kan gölüne döndü klozet teyken parca geldi acile gittik kanamam azalmıstı düşük tehliken var ama bebek sımdılık yasıyo dedıler gonderdıler sabaha karşı yıne kanamam oldu yıne gıttım ıgne verdı beklıyıp gorecegız dedı doktor bebek yanda dedı
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bebegin seninle kalır bol bol dua et
Bol bol yat dinlen hic kalkma yerinden insallah biseycik olmaz
Alla alla rahim duvarın çok kalınlaşmış demek gecikti ya adetin biberiye kekik demle iç tamamen temizlensinAbla adet oldum ama parca parca gelio öldüm ölüyorum agridan
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hiç sorma bende tuvaletten çıkamıyorum canım bugünde aşırı derecede göğüs ağrısıyla uyandım penyem bile deyse uçlarına sızım sızım sızlıyor bende de kasık bel ağrısı var bide sağ kasığım daha ağrıyor sağ bacağıma vuruyor ağrısı geçen ay böyle olmamıştı bilemedim inşallah iyi bişeydir bunlar canım iyiye alamettir yaniCanım bendede kaşık ağrısı vardı geçti bel ağrısı iki üç gün sürdü bacaklara kramp girdi böyle ara ara oluyor yani inşallah cnm yaaa birde idrara çok sıkışık gidiyorum boğazımda açıldı hep acim:)amin cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?