2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlar bisey sorcam. Simdi bnm bat a bnm hesaplarima gore 9gun var. Iliski sirasinda iki kasikta da (yumurtalik sanirim) batma ve basinc varmis gibi sizi hissettim nedeni ne olabilir?

çok geçmiş olsun canım yaa, rabbim sağlıkla kucağında göstersin

Canım sen adetin kaçıncı günündesin

dur bakalım adet olana kadar ümit var

Çatlamamış mı kaç mm ki iğne olmadın sen değil mi

Benimde sol oyle. Solkasiktan bacaga ordan ayaga kadar ince bir sizi yel gibi geziyo. Acaba evde oturunca kendimizi fazla mi dinliyorz. Ama dger tarafta bise yok

Benimde sol oyle. Solkasiktan bacaga ordan ayaga kadar ince bir sizi yel gibi geziyo. Acaba evde oturunca kendimizi fazla mi dinliyorz. Ama dger tarafta bise yok
Benim kendimi dinlemeye fırsatım olmuyor canım :) bide geçen ay daha bi takmış durumdaydım adet öncesi belirtilerim bile olmadı düşün klomen yada çatlatma iğnesinden olabilir benimki hamilelik hormonu veriyorlar ya

Çatlamamış mı kaç mm ki iğne olmadın sen değil mi

dedim iğne yapsanız dedi rahim filmi çekelim öyle devam edelim dedi belki sorun var boşuna iğne olma dedi..mm söylemedi karnımdan baktı zaten..ama ne bileyim o ağrılar akıntı yaptığım ovulasyon testi de mi yalan söylüyor anlamadım bu işi..

Senin yumurta kaç taneydi ben karıştırıyorum hep kusura bakma canım

Çok geçmiş olsun aynı duyguyu bende yaşadım geçen sene ama benim bebeğim çoktan beni terketmişti hiç kalkma cnm sürekli yat inş. bebeğine bişey olmayacak Allah ın izniyle

Günaydın kuzu nasılsın
İyiyim canım çok şükür. Dün doktora gittim ben de. Eşimde ki durumdan bahsetmiştim. 3 aylık bi tedavi görecekti yaa. Bende kendi doktouma gittim, söyledim. Bi daha takibe gelmeme gerek var mı sizce.eşimin değerleri düzelince mi geleyim dedim. Doktor da gelmene gerek yok.eşinin ilacı kullansın. Değerleri artınca gelirsin tekrar dedi. Ama bu süre içinde hamile de kalabilirsin, ki inşalllah öyle olur dedi. Yani o değerlerle de kalabilirsin dedi. Sen adetin 11. Be 17.günü arası gün aşırı ilişkiye dikkate. Bu kadar dedi. Yani beklemedeyim canım.

canım belirti olsa erken değil mi daha adete 15 gün yok mu? bu ay ilaç kullanıyor musun ya da kürlere başladın mı onların etkisi olablir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…