2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

E yani canım dedik sana üzme canını ilerlemiş biiey olsa ameliyat ederlerdi hamile kalacaksın inşallah ben buna canıı gönülden inanıyorum sen sitres olma bunları düşünüp eşinin değerleride yükselecek ay hem kuzu çok çok iyi olanlar bile tutmayabiliyor tamamen nasip işi ya allah ol dedi mi oluveriyor

Senin yumurta kaç taneydi ben karıştırıyorum hep kusura bakma canım

kuzum ben bu ay takibe almadı doktor beni gitmedim de ben açıkcası klomen kullanmadım diye..işte ağrım oluca gidelim dedik bunları söyledi..ama kist oluşumu yok tertemizsin dedi..eşimden mi kaynaklı olmuyor bilmiyorum ki

canım belirti olsa erken değil mi daha adete 15 gün yok mu? bu ay ilaç kullanıyor musun ya da kürlere başladın mı onların etkisi olablir mi
Aşkım adete 13 gün var ben belirti olarak görmüyorum zaten ya çatlatma iğnesi yaptı bunu yada yumurta çok oluşmuştu büyümemişti ya ondan olfu soğan kürü başladım canım ama ne akıntım var ne başka bişey yoksa enfeksiyona yoracamda bi de küre başlamadan önce başladı bu ağrılar sızılar

Valla aşkım başımıza ne geliyorsa sitresten banada doktor öyle demişti eşime baktırdık adamın spermler düz duvara tırmanıyor resmen yani

Valla aşkım başımıza ne geliyorsa sitresten banada doktor öyle demişti eşime baktırdık adamın spermler düz duvara tırmanıyor resmen yani

benimde düşünmemem lazım günleri tarihleri unutmam lazım..bekarken unuturdum adet günlerini o kafayı yaşamak istiyorum

Anladım canım bende öğretmenin her sabah 7.30 z
Da kalkıyorum sürünerek ( yinede çok şükür halimize

Ben öncekiler gibi düşünmüyorum canım ağrım bile olsa bu ara atom karınca modundayım iş güç yemek şu bu akşam oluyor

benimde öyle yapmam lazım ama elimde de değil..bakalım hayırlısı bu ay filmi bi çektireyim de ilk üç ay içinde gebe kalma oranı çok yüksekmiş filmden sonra..zaten eşimde yeni kürlere başladı sipariş vermiştik geldi baya bişey canım ya gık demeden yiyip içiyor çok kötü kokuları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…