- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.101
Canım sen adetin kaçıncı günündesin
dur bakalım adet olana kadar ümit var
İnşallah canım ama ben artık eskisi gibi takmıyorum bebek olayın adet olursamda diyete başlayacam şimdi de dikkat ediyorum ama spor falan çok yapamıyorumInsallah ciddi bi sikinti yoktur
Soğan kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. Yaptıktan sonra rahat tenizlendiğinizi göreceksiniz zaten.Evet canım adet bittikten iki gün sonrada soğan kürü başla
E yani canım dedik sana üzme canını ilerlemiş biiey olsa ameliyat ederlerdi hamile kalacaksın inşallah ben buna canıı gönülden inanıyorum sen sitres olma bunları düşünüp eşinin değerleride yükselecek ay hem kuzu çok çok iyi olanlar bile tutmayabiliyor tamamen nasip işi ya allah ol dedi mi oluveriyorİyiyim canım çok şükür. Dün doktora gittim ben de. Eşimde ki durumdan bahsetmiştim. 3 aylık bi tedavi görecekti yaa. Bende kendi doktouma gittim, söyledim. Bi daha takibe gelmeme gerek var mı sizce.eşimin değerleri düzelince mi geleyim dedim. Doktor da gelmene gerek yok.eşinin ilacı kullansın. Değerleri artınca gelirsin tekrar dedi. Ama bu süre içinde hamile de kalabilirsin, ki inşalllah öyle olur dedi. Yani o değerlerle de kalabilirsin dedi. Sen adetin 11. Be 17.günü arası gün aşırı ilişkiye dikkate. Bu kadar dedi. Yani beklemedeyim canım.
Ben yapıyorum canım başladım üçüncü günüm bugünSoğan kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. Yaptıktan sonra rahat tenizlendiğinizi göreceksiniz zaten.
Simdi aldim abla yemekden sonra iccem kynatipEvet canım adet bittikten iki gün sonrada soğan kürü başla
Senin yumurta kaç taneydi ben karıştırıyorum hep kusura bakma canım
Aşkım adete 13 gün var ben belirti olarak görmüyorum zaten ya çatlatma iğnesi yaptı bunu yada yumurta çok oluşmuştu büyümemişti ya ondan olfu soğan kürü başladım canım ama ne akıntım var ne başka bişey yoksa enfeksiyona yoracamda bi de küre başlamadan önce başladı bu ağrılar sızılarcanım belirti olsa erken değil mi daha adete 15 gün yok mu? bu ay ilaç kullanıyor musun ya da kürlere başladın mı onların etkisi olablir mi
Soğan mı biberiye kekik mi soğana hemen başlama aşkım biberiye kekik iç şimdi soğan adet bitecek iki gün sonra başlayacanSimdi aldim abla yemekden sonra iccem kynatip
Biberiyle kekik aldim ablaSoğan mı biberiye kekik mi soğana hemen başlama aşkım biberiye kekik iç şimdi soğan adet bitecek iki gün sonra başlayacan
Simdi aldim abla yemekden sonra iccem kynatip
Valla aşkım başımıza ne geliyorsa sitresten banada doktor öyle demişti eşime baktırdık adamın spermler düz duvara tırmanıyor resmen yanikuzum ben bu ay takibe almadı doktor beni gitmedim de ben açıkcası klomen kullanmadım diye..işte ağrım oluca gidelim dedik bunları söyledi..ama kist oluşumu yok tertemizsin dedi..eşimden mi kaynaklı olmuyor bilmiyorum ki
Merhaba canıımherkese merhaba hayırlı günler hanımlar
Valla aşkım başımıza ne geliyorsa sitresten banada doktor öyle demişti eşime baktırdık adamın spermler düz duvara tırmanıyor resmen yani
Ha tamam canım yemeğini ye bi iki saat sonra saf suyu kaynat kapat altını at içine demlensin içBiberiyle kekik aldim abla
Anladım canım bende öğretmenin her sabah 7.30 z:) evet ev hanımıyım canım benimde eşim işe gidiyor kalkıyorum kahvaltısını hazırlıyorum yolculuyorum bi daha uyuyamıyorum çok nadirdir yani yeniden uyumam şimdi bide küre başladım ya kalkıp çörek otu yağı bi kaşık yutuyorum ki soğanı yapıp içeyim :) uykuya çok düşkün değilim ya valla hasta bile oksam eşim için kalkıyorum canım kasımda evlendim eşim 22 kasımda başladı işe ondan bu yana uyursam bi pazarları o da yine erken kalkıyorumda eşim uyuyor diye yine yataktan çıkmıyorum alışkanlık
Ben öncekiler gibi düşünmüyorum canım ağrım bile olsa bu ara atom karınca modundayım iş güç yemek şu bu akşam oluyorbenimde düşünmemem lazım günleri tarihleri unutmam lazım..bekarken unuturdum adet günlerini o kafayı yaşamak istiyorum
Evet canım çok şükür krşke bende çalışsamda burda nerdeeAnladım canım bende öğretmenin her sabah 7.30 z
Da kalkıyorum sürünerek( yinede çok şükür halimize
Ben öncekiler gibi düşünmüyorum canım ağrım bile olsa bu ara atom karınca modundayım iş güç yemek şu bu akşam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?