2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

anladım canım hayırlısı olsun.. belki sen de belirtiler erken başlıyordur bilemezsin nasip...benim de yumurtlamadan sonra 2 gün ağrım oldu geçti şükür...

Mecbur canım bizde neler yutuyoruz bebek için rabbim yardımcımız olsun

Kizlar bat tarihim yarindi evde gebelik testi yaptim koca bi negatif zaten bir belirtimde yoktu insallah yarin adet olurum bebek yok cunki muhtemelen bari nisana yetiseyim insallah bu ay hamile kalirim adet olayimda 3. Gun yine doktor yolu gorundu bana da

Merhaba bende yeni üyeyim. 1buçuk senelik evliyim 5 6 aydır çocuk için uğraşıyoruz fakat olmuyor.bunun için doktora gittik eşimle ve ikimizde de hiç bir sorun olmadığını denememiz gerektiğinı söyledi doktor. Sadece folikasit yazdi 2 aydır onu kullanıyorum. Hamile kalmanın bu kadar zor olcağını daha önce hiç düşünmemiştim.çok moralim bozuluyor ve etrafımda herkes artk çocuk yap dedikçe daha da strese giriyorum.bana önerebilceniz bir yol var mı ?

Folk asidin yanında hergün bi tane kuru incir ye ve b12 vitamini iç yumurtaların daha kaliteli olcak

Valla bilmiyorum ki canım inşallah ondandır kötü bişey olmasında gerisini boşver yani
kötü birşey yoktur yaa benim de belim kasığım ağrıdı 2 gün dedim üşüttüm herhalde kalın çorap patik giydim sıcak su torbası fln geçti... en fazla üşütmedir enfeksiyon olmasa bile... her ay adet gününü beklemek yormaya başladı beni artık önümüzdeki ay randevu alacağım birde tedavi ile deneyeyim bakalım

Teşekkür ederim bunu deniycem bilmiyodum. Anlamadım hiç bi sorun yokken neden olmadığı.kimi insanlar 1 kere de hamilr kalıyo.
Valla o nasıl olur bilmiyorum ama tek bildiğim kafaya takmadığın ay oluyor ben 6 ay denedim olmadı amaaaann spora başlayacağım dedim deli gibi pilates bisiklet yaptım özellikle topla falan yani karın çalıştım bi baktım o ay hamileyim ben şok :))) ama kürtaj olmak zorunda kaldım

Valla bu ay spora bende başlamayı düşünüyorum en azından stres atmış olurum kafam dağılır diye :) ama senin için çok üzüldüm umarım en kisa zamanda tekrar hamile kalio sağlikla kucağina alirsin

Ay canım tedavi daha sitresli inanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…