- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.121
anladım canım hayırlısı olsun.. belki sen de belirtiler erken başlıyordur bilemezsin nasip...benim de yumurtlamadan sonra 2 gün ağrım oldu geçti şükür...Aşkım adete 13 gün var ben belirti olarak görmüyorum zaten ya çatlatma iğnesi yaptı bunu yada yumurta çok oluşmuştu büyümemişti ya ondan olfu soğan kürü başladım canım ama ne akıntım var ne başka bişey yoksa enfeksiyona yoracamda bi de küre başlamadan önce başladı bu ağrılar sızılar
Hergun taze kaynat ic canimÇok ama çok teşekkür ederim maydonozu her gün mü içeyim kaynatıp nasıl yapılıyor acaba
Valla bilmiyorum ki canım inşallah ondandır kötü bişey olmasında gerisini boşver yanianladım canım hayırlısı olsun.. belki sen de belirtiler erken başlıyordur bilemezsin nasip...benim de yumurtlamadan sonra 2 gün ağrım oldu geçti şükür...
bugün 25.gün canım geçmiştir heralde ama dün sabah ovu.lesti yaptım çift çizgi çıktı bakalım Allah büyük ama umudum kırıldı..
Mecbur canım bizde neler yutuyoruz bebek için rabbim yardımcımız olsunbenimde öyle yapmam lazım ama elimde de değil..bakalım hayırlısı bu ay filmi bi çektireyim de ilk üç ay içinde gebe kalma oranı çok yüksekmiş filmden sonra..zaten eşimde yeni kürlere başladı sipariş vermiştik geldi baya bişey canım ya gık demeden yiyip içiyor çok kötü kokuları..
O ZAMAN BU AY ADETİN GEÇ OLACAK CANIM SENİN
Mecbur canım bizde neler yutuyoruz bebek için rabbim yardımcımız olsun
Folk asidin yanında hergün bi tane kuru incir ye ve b12 vitamini iç yumurtaların daha kaliteli olcakMerhaba bende yeni üyeyim. 1buçuk senelik evliyim 5 6 aydır çocuk için uğraşıyoruz fakat olmuyor.bunun için doktora gittik eşimle ve ikimizde de hiç bir sorun olmadığını denememiz gerektiğinı söyledi doktor. Sadece folikasit yazdi 2 aydır onu kullanıyorum. Hamile kalmanın bu kadar zor olcağını daha önce hiç düşünmemiştim.çok moralim bozuluyor ve etrafımda herkes artk çocuk yap dedikçe daha da strese giriyorum.bana önerebilceniz bir yol var mı ?
kötü birşey yoktur yaa benim de belim kasığım ağrıdı 2 gün dedim üşüttüm herhalde kalın çorap patik giydim sıcak su torbası fln geçti... en fazla üşütmedir enfeksiyon olmasa bile... her ay adet gününü beklemek yormaya başladı beni artıkValla bilmiyorum ki canım inşallah ondandır kötü bişey olmasında gerisini boşver yani
Hımm ben kendim okumalıyım gibi düşündüğüm için sordum başkası okusa da olur yani. Çok teşekkür ederim cevap içincnm ben anneanneme okuttum bi suyun icine okudu 41 meryem suresi onuda damacana icine katip icicem sifa olsun diye
Sogan degil canim kekikCanim sogani ac karnina iciyosun tok degil
Valla o nasıl olur bilmiyorum ama tek bildiğim kafaya takmadığın ay oluyor ben 6 ay denedim olmadı amaaaann spora başlayacağım dedim deli gibi pilates bisiklet yaptım özellikle topla falan yani karın çalıştım bi baktım o ay hamileyim ben şok :))) ama kürtaj olmak zorunda kaldımTeşekkür ederim bunu deniycem bilmiyodum. Anlamadım hiç bi sorun yokken neden olmadığı.kimi insanlar 1 kere de hamilr kalıyo.
Valla o nasıl olur bilmiyorum ama tek bildiğim kafaya takmadığın ay oluyor ben 6 ay denedim olmadı amaaaann spora başlayacağım dedim deli gibi pilates bisiklet yaptım özellikle topla falan yani karın çalıştım bi baktım o ay hamileyim ben şok :))) ama kürtaj olmak zorunda kaldım
Valla o nasıl olur bilmiyorum ama tek bildiğim kafaya takmadığın ay oluyor ben 6 ay denedim olmadı amaaaann spora başlayacağım dedim deli gibi pilates bisiklet yaptım özellikle topla falan yani karın çalıştım bi baktım o ay hamileyim ben şok :))) ama kürtaj olmak zorunda kaldım
Bana bu ay bi haller oluyor canım ya geçen ay böyle değildi ağı azaldı yani devamlı ağrımıyor ara ara sağ tarafa vurup geçiyor ama bugünde göğüslerim çok kötü ne oluyor anlamıyorumNASILSIN BUGÜN CANIM
Ay canım tedavi daha sitresli inanki yakötü birşey yoktur yaa benim de belim kasığım ağrıdı 2 gün dedim üşüttüm herhalde kalın çorap patik giydim sıcak su torbası fln geçti... en fazla üşütmedir enfeksiyon olmasa bile... her ay adet gününü beklemek yormaya başladı beni artıkönümüzdeki ay randevu alacağım birde tedavi ile deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?