- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.141
bende bekliyroum adet olimde klomene basliyim diye suan tek carem o olmazsa tup bebek deniycem cunkunher bekledigim ay vucudum degisik reaksiyonlar gosteriyor birden menopoza gircem diyebcok korkuyorumAy canım tedavi daha sitresli inanki ya
kıyamam canım ben de korkuyorum önümüzdeki ay klomenle başlayayım olmadı aşılama yaptırayım diyorum hem yaş ilerliyor hem beklemek çok zorbende bekliyroum adet olimde klomene basliyim diye suan tek carem o olmazsa tup bebek deniycem cunkunher bekledigim ay vucudum degisik reaksiyonlar gosteriyor birden menopoza gircem diyebcok korkuyorum
cnm yasim genc ama normal bir bayanin yumurta rezervininkine gore cok dusuk benimkiler diger gittigim doktorda 3 ayim bosu bosuna gitti yaaakıyamam canım ben de korkuyorum önümüzdeki ay klomenle başlayayım olmadı aşılama yaptırayım diyorum hem yaş ilerliyor hem beklemek çok zor
Merhaba bende yeni üyeyim. 1buçuk senelik evliyim 5 6 aydır çocuk için uğraşıyoruz fakat olmuyor.bunun için doktora gittik eşimle ve ikimizde de hiç bir sorun olmadığını denememiz gerektiğinı söyledi doktor. Sadece folikasit yazdi 2 aydır onu kullanıyorum. Hamile kalmanın bu kadar zor olcağını daha önce hiç düşünmemiştim.çok moralim bozuluyor ve etrafımda herkes artk çocuk yap dedikçe daha da strese giriyorum.bana önerebilceniz bir yol var mı ?
biliyorum cnm seni.. diğer doktorlar yanlış yönlendirme mi yaptı. sen de ibrahim saraçoğlunun sitesinden koyulan tesşhis ile değerlerini yazsana kür öneriyor.. takviye kullanırsın yumurta rezervini de arttırıyormuşcnm yasim genc ama normal bir bayanin yumurta rezervininkine gore cok dusuk benimkiler diger gittigim doktorda 3 ayim bosu bosuna gitti yaaa
Teşekkür ederim bunu deniycem bilmiyodum. Anlamadım hiç bi sorun yokken neden olmadığı.kimi insanlar 1 kere de hamilr kalıyo.
Bana bu ay bi haller oluyor canım ya geçen ay böyle değildi ağı azaldı yani devamlı ağrımıyor ara ara sağ tarafa vurup geçiyor ama bugünde göğüslerim çok kötü ne oluyor anlamıyorum
O KADINLARIN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUM TEK İLİŞKİDE GEBE KALAN BENDE ONLARDAN OLAMADIM. OĞLUMA 14 AY SONRA İKİNCİYİ İSE 4,5 YILDIR İSTİYORUM
cnm ona sordum yumurta rezervini arttirmiyor yani zaten bu yasimiza kadar yunurta rezervi oturmus oluyor sadece yumurta sayimina gittiginde olusan folikuller onemli onlar tup bebek icinde onemli ne kadar com folikul o kadar sans ama geride kalan folikuller artiyor diye birsey yokbiliyorum cnm seni.. diğer doktorlar yanlış yönlendirme mi yaptı. sen de ibrahim saraçoğlunun sitesinden koyulan tesşhis ile değerlerini yazsana kür öneriyor.. takviye kullanırsın yumurta rezervini de arttırıyormuş
Kizlar bat tarihim yarindi evde gebelik testi yaptim koca bi negatif zaten bir belirtimde yoktu insallah yarin adet olurum bebek yok cunki muhtemelen bari nisana yetiseyim insallah bu ay hamile kalirim adet olayimda 3. Gun yine doktor yolu gorundu bana da
Allah korusun korusun canım öyle biiey olmayacak inşallah bak şöyle düşün menapoza girip arada bir olan kanamayla hsmile kalanlar var buna birebir şahit oldummm yengemin değeri 032 mi 30 muydu neydi kist yüzünden doktıra götürdük inanki yumurtlaması benimkinden ksliteli çıktı o da menopoza girdi girecek bi kesiliyor aylarca olmuyor bi kanıyor doktor o değere baktı bu tam menapoz falan eğil kistte geciktiriyor olabilir belki dedi ama biz ona soğan kürü ve maydanosta içirdik bide biberiye ve kekik bi daha gittik kisti küçülmüş ameliyat olması gerekiyordu normalde düşün yani dikkatli ol hsmile kalırsın dedi adam yabende bekliyroum adet olimde klomene basliyim diye suan tek carem o olmazsa tup bebek deniycem cunkunher bekledigim ay vucudum degisik reaksiyonlar gosteriyor birden menopoza gircem diyebcok korkuyorum
canım senin süreç nasıl gidiyor aşılama bu ay oldumu seninFolk asidin yanında hergün bi tane kuru incir ye ve b12 vitamini iç yumurtaların daha kaliteli olcak
İnşallah canım 13 gün var adete 26 sıCANIM İNŞALLAH MELEĞİN GELİYORDUR SENİN ADET NE ZAMANA ŞİMDİ
tamam sana birşey önermedi mi site yanicnm ona sordum yumurta rezervini arttirmiyor yani zaten bu yasimiza kadar yunurta rezervi oturmus oluyor sadece yumurta sayimina gittiginde olusan folikuller onemli onlar tup bebek icinde onemli ne kadar com folikul o kadar sans ama geride kalan folikuller artiyor diye birsey yok
hadi bakalım inşallah rabbim yüzünü güldürür canımİnşallah canım 13 gün var adete 26 sı
siteye yazmadim cnm ben hic hayit tohumu kullandim 2 ay bu ayda incir yedim her gun bugun adet gunum ama hicbir belirti yok adete dair normaldenkahvenakintilarim olurdu sonra birden sokerdi simdi seffaf bir akintim var anlayamadim gec yumurtlama oldu galiba 3 aydir degisik tarihlerde oluyorum o korkutuyor artik benitamam sana birşey önermedi mi site yani
İnşallah canım bebeğe taraf çok yormuyorum aslında yani onu düşünmemek adına ben kistlere yordum bu durumuda geçen ayda vardı böyle olmamıştı e belirti falan içinde daha çok erken değil mi canım ya bilemedim erken olduğu için çekemiyorum o tarafa açıkcası bugün iğnenin daha beşinci günühadi bakalım inşallah rabbim yüzünü güldürür canım
canım bu ay iğne oldu sende onunda etkisi olabilir. mevsimde döndü oda biyolojiyi etkiliyor dur bakalımİnşallah canım bebeğe taraf çok yormuyorum aslında yani onu düşünmemek adına ben kistlere yordum bu durumuda geçen ayda vardı böyle olmamıştı e belirti falan içinde daha çok erken değil mi canım ya bilemedim erken olduğu için çekemiyorum o tarafa açıkcası bugün iğnenin daha beşinci günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?