2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım biliyorum etkileniyor insan negatif çıkınca ama şeffaf akıntı da hamilelik belirtisi... aslında idrar testi yapabilirsin çıkar yani... siteye yaz mutlaka farklı kürler veriyor teşhisi ve kan değerlerini soruyor

canım bu ay iğne oldu sende onunda etkisi olabilir. mevsimde döndü oda biyolojiyi etkiliyor dur bakalım
Geçen ayda iğne oldum canım ama değil böyle olması hatırlarsan lekelenme haricinde adet belirtisi bile olmamıştı çokta şaşmıştım yani dediğim gibi gebeliğe yormuyorum canım ama kistten midir demeden de duramıyorum açıkcasıda göğüsler iğneden olabilir canım

cnm yazdim az once onerdeihinkur 500 tl alamamki onu

yok cnm ben 10 gun gecmeyince test yapmiycam demistim seytan bir durtuyor ama sonra vazgeciyorum yapmiycam yani

Ahh ah tedavi olsan dert olmasan dert ben kendi adıma çok aceleci davrandım ya bari tutsada aldığım kilolara gördüğüm zarara deyse

Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucagına al inşallah

0

Canım çatlatma iğnesini vurulmasanda o yumurtanın çatlama ihtimali var sen çalışmalara devam et Allahtan ümidini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…