- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.161
çok geçmiş olsun canım yaa, rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Çok geçmiş olsun aynı duyguyu bende yaşadım geçen sene ama benim bebeğim çoktan beni terketmiştihiç kalkma cnm sürekli yat inş. bebeğine bişey olmayacak Allah ın izniyle
canım biliyorum etkileniyor insan negatif çıkınca ama şeffaf akıntı da hamilelik belirtisi... aslında idrar testi yapabilirsin çıkar yani... siteye yaz mutlaka farklı kürler veriyor teşhisi ve kan değerlerini soruyorsiteye yazmadim cnm ben hic hayit tohumu kullandim 2 ay bu ayda incir yedim her gun bugun adet gunum ama hicbir belirti yok adete dair normaldenkahvenakintilarim olurdu sonra birden sokerdi simdi seffaf bir akintim var anlayamadim gec yumurtlama oldu galiba 3 aydir degisik tarihlerde oluyorum o korkutuyor artik beni
Geçen ayda iğne oldum canım ama değil böyle olması hatırlarsan lekelenme haricinde adet belirtisi bile olmamıştı çokta şaşmıştım yani dediğim gibi gebeliğe yormuyorum canım ama kistten midir demeden de duramıyorum açıkcasıda göğüsler iğneden olabilir canımcanım bu ay iğne oldu sende onunda etkisi olabilir. mevsimde döndü oda biyolojiyi etkiliyor dur bakalım
cnm yazdim az once onerdeihinkur 500 tl alamamki onucanım biliyorum etkileniyor insan negatif çıkınca ama şeffaf akıntı da hamilelik belirtisi... aslında idrar testi yapabilirsin çıkar yani... siteye yaz mutlaka farklı kürler veriyor teşhisi ve kan değerlerini soruyor
yok cnm ben 10 gun gecmeyince test yapmiycam demistim seytan bir durtuyor ama sonra vazgeciyorum yapmiycam yanicanım biliyorum etkileniyor insan negatif çıkınca ama şeffaf akıntı da hamilelik belirtisi... aslında idrar testi yapabilirsin çıkar yani... siteye yaz mutlaka farklı kürler veriyor teşhisi ve kan değerlerini soruyor
Ahh ah tedavi olsan dert olmasan dert ben kendi adıma çok aceleci davrandım ya bari tutsada aldığım kilolara gördüğüm zarara deyseyok canım ben küratjdan sonra hiç tedavi görmedim 5 ay korunduk deniyoruz bakalım 23 nisan civarı adet olacağım ben de bakalım... Bu ay doktora gidip başlamak istiyorum artık tedaviye.. sen nasılsın napıyorsun adet oldun mu A anneveoglusu
Merhaba canım çok şükür sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
Kızlar acil durum... Dün gece inanılmaz şekilde kanamam oldu 7 haftalık hamıleydım banyo kan gölüne döndü klozet teyken parca geldi acile gittik kanamam azalmıstı düşük tehliken var ama bebek sımdılık yasıyo dedıler gonderdıler sabaha karşı yıne kanamam oldu yıne gıttım ıgne verdı beklıyıp gorecegız dedı doktor bebek yanda dedı
Abboooo neymiş o öyle 500 tl bende pko kürü istettim çörek otuda var içinde 194 tlcnm yazdim az once onerdeihinkur 500 tl alamamki onu
anladım cnm ama tüp bebek tedavisi daha pahalı tüp bebek denemeden önce al bence.. bana önderdiği de 250 tlydi...cnm yazdim az once onerdeihinkur 500 tl alamamki onu
dedim iğne yapsanız dedi rahim filmi çekelim öyle devam edelim dedi belki sorun var boşuna iğne olma dedi..mm söylemedi karnımdan baktı zaten..ama ne bileyim o ağrılar akıntı yaptığım ovulasyon testi de mi yalan söylüyor anlamadım bu işi..
Canım bu ay klomen tedavisi görüyorum ben tutmazsa önümüzdeki ay hsg çekilecek yine olmazsa Mayıs sonu aşılama düşünüyorum bakalım inş gerek kalmaz sen nasılsıncanım senin süreç nasıl gidiyor aşılama bu ay oldumu senin
hicbir sorun alamazsam doktorlardan alirim belki cnmanladım cnm ama tüp bebek tedavisi daha pahalı tüp bebek denemeden önce al bence.. bana önderdiği de 250 tlydi...
ben de toplu biriyim cnm ama ne yapayım ilaçlar aldırsa da gideceğim belki tekrar yumurta takibi yaparlar bilmiyorumAhh ah tedavi olsan dert olmasan dert ben kendi adıma çok aceleci davrandım ya bari tutsada aldığım kilolara gördüğüm zarara deyse
İnş iyi olacam cnm sabah kan verdim birazdan dr tekrar gidecem ultrason için kasıklarımda şişlik hissediyorum sanki baloncuk var gibiMerhaba canım çok şükür sen nasılsın
inşallah cnm gerek kalmaz hayırlısıyla...hicbir sorun alamazsam doktorlardan alirim belki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?