- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.181
Beni şişirdi ilaçlar ya mecbur katlanıyoruz ne yapalım canımben de toplu biriyim cnm ama ne yapayım ilaçlar aldırsa da gideceğim belki tekrar yumurta takibi yaparlar bilmiyorum
İnşallah canım benim hep iyi olİnş iyi olacam cnm sabah kan verdim birazdan dr tekrar gidecem ultrason için kasıklarımda şişlik hissediyorum sanki baloncuk var gibi
Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucagına al inşallah
insaallah cnm beniminşallah cnm gerek kalmaz hayırlısıyla...
Ablam bugun geceden beri fena sekilde sancilar icindeyim adet oldumsevcanvildo nasılsın güzelim adet oldun mu lekelenme var diyordun
@Dilay_dilo canım sen nasılsın kan testin yarın çıkıyor dimi merak ediyorum
@Meri4141 canım sen ne zamana dr gidiyorsun. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
@Nazo-58 tam zamanında evinden ayrılmışsın canım yaa. yumurtlama zamanı arada kaçak göçek değerlendirseniz :)
@burciss canım sen bu ay tedavi görüyormusun adet ne zaman
@pastadelisi sen nasılsın canım.
Kizlar nisan yagmuru toplayin bide onu deniyelim !!!!
yok canım ben küratjdan sonra hiç tedavi görmedim 5 ay korunduk deniyoruz bakalım 23 nisan civarı adet olacağım ben de bakalım... Bu ay doktora gidip başlamak istiyorum artık tedaviye.. sen nasılsın napıyorsun adet oldun mu A anneveoglusu
aaaa aklimdaydi disariya birsey koyim bariKizlar nisan yagmuru toplayin bide onu deniyelim !!!!
Erkek hanimina icirse kadin hmile kalirmis bak internetdeNisan yağmurunu nasıl kullanıcaz yada ne gibi etkisi var
Bende koydum simdi ama yagmur durdu sansimayaaaa gene unuttum y
aaaa aklimdaydi disariya birsey koyim bari
aynen yaaa gunes actiBende koydum simdi ama yagmur durdu sansima
burdayım ablacımmmmm
Ablacım inş kistlerin erimiş olur bebiş gelsin bu ay inşallahİnşallah canım bebeğe taraf çok yormuyorum aslında yani onu düşünmemek adına ben kistlere yordum bu durumuda geçen ayda vardı böyle olmamıştı e belirti falan içinde daha çok erken değil mi canım ya bilemedim erken olduğu için çekemiyorum o tarafa açıkcası bugün iğnenin daha beşinci günü
Çok pahalı yaAbboooo neymiş o öyle 500 tl bende pko kürü istettim çörek otuda var içinde 194 tl
İnşallah canım gelşrse teyze olursun :)Ablacım inş kistlerin erimiş olur bebiş gelsin bu ay inşallah
Ay inşallah canım ya bende de pko var ve klomen kistleri arttırdıSevgili arkadaşlarım
Size söyleyeceğim şeyi başarmak biraz zor ama takmayın .bende polikistik over var ve sürekli adetimde gecikme oluyor doktor tedavisiz olmaz dedi 2 yıl gibi tedavilerle dolu bi zamandan gectim her ay adetim gecikti her ay 3 5 tane test yaptım her negatifte göz yaşlarımla boğuldum neredeyse çok şükür bu günlere geldim tedavilere ara verip ne adet tarihi ne yumurtlama tarihi hiç birini umursamadığım sürenin birinci ayında adet oldum ikinci ayında adetim 2.5 ay kadar gecikti iki kere test yaptım negatif çıktı en sonunda ilaç kullanıcaktım sökülmek için riske girmemek için test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Baştada söylediğim gibi lütfen takmamaya çalışın Rabbim hayırlı zamanda veriyo Dua en büyük ilaç Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Hiç sorma canım neymiş o öyle 500 tl olan meram ettimÇok pahalı ya
3 kereden fazla klomen kullanılması zararlı kaçıncı ayınızdasınız bilmiyorum ama Allah en kısa zamanda nasip etsinAy inşallah canım ya bende de pko var ve klomen kistleri arttırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?