- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.201
1hafta sonraya gideceğim canımsevcanvildo nasılsın güzelim adet oldun mu lekelenme var diyordun
@Dilay_dilo canım sen nasılsın kan testin yarın çıkıyor dimi merak ediyorum
Meri4141 canım sen ne zamana dr gidiyorsun. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
@Nazo-58 tam zamanında evinden ayrılmışsın canım yaa. yumurtlama zamanı arada kaçak göçek değerlendirseniz :)
burciss canım sen bu ay tedavi görüyormusun adet ne zaman
@pastadelisi sen nasılsın canım.
Canım bu ikinci ayımdı bende pko var evet ama klomenden önce yumurtalıklarım normal boyuttaydı ve fsh 5.17 lh ise 5.27 idi şimdi klomenle yükseldi 7.45 oldu lh yine çok yüksek değil tabi ama etkiledi ilaç bayağı kistte çok cüzzi miktardaydı arttırdı daha kullanmayıda aynı doktıra gitmeyide düşünmüyorum soğan kür başladım bugü üçüncü gün ilkin yumurtalıklarım temizlensin sknra aslan pençesi kürü yapacam hormonları düzenlesin diye hamile kalırsam yapmam tabide bakalım bide zayıflamam gerek klomen kilo aldırdı bana üç senedir 78 olan kilom iki ayda 85 i gördü yani3 kereden fazla klomen kullanılması zararlı kaçıncı ayınızdasınız bilmiyorum ama Allah en kısa zamanda nasip etsin
Merhaba kızlar nasılsınız
Canım bu ay klomen tedavisi görüyorum ben tutmazsa önümüzdeki ay hsg çekilecek yine olmazsa Mayıs sonu aşılama düşünüyorum bakalım inş gerek kalmaz sen nasılsın
Gene yagar insallahyaaaa gene unuttum y
aaaa aklimdaydi disariya birsey koyim bari
Rabbim razı olsun canım iyiyim hamdolsun evet bir oğlum var ondan sonra iki sene korunmak gerekti çünkü ben İnsülin kullanan bir şeker hastasıyım sezeryanla doğum yaptım doktor korunmamı söyledi dikiş yerlerin anca iyileşir dedi bizde korunduk ama eşim korundu ben korunmadım sonrada anneciğim benimle kalıyordu çok rahatsızdı ve vefat etti.psikolojim çok bozuldu 2 senede öyle geçti . Şimdi oğlum 7 yaşında ve ben 44 yaşındayım şeker hastasıyım oğlum çok kardeş istiyor çok dua ediyor onu görünce benden istiyorum yoksaki biraz riskli bir hamilelik canım çok uzattım kusura bakma sen nasılsınHalim rabbime malum nasılsın arkadaşım senin adet ne zamandı seninde ikinci evladın için beklemen dimi. ilk evladından sonra hiç gebe kalabildin mi
Bu arada canım bat 21 hayırlısı inşallah Rabbim büyükRabbim razı olsun canım iyiyim hamdolsun evet bir oğlum var ondan sonra iki sene korunmak gerekti çünkü ben İnsülin kullanan bir şeker hastasıyım sezeryanla doğum yaptım doktor korunmamı söyledi dikiş yerlerin anca iyileşir dedi bizde korunduk ama eşim korundu ben korunmadım sonrada anneciğim benimle kalıyordu çok rahatsızdı ve vefat etti.psikolojim çok bozuldu 2 senede öyle geçti . Şimdi oğlum 7 yaşında ve ben 44 yaşındayım şeker hastasıyım oğlum çok kardeş istiyor çok dua ediyor onu görünce benden istiyorum yoksaki biraz riskli bir hamilelik canım çok uzattım kusura bakma sen nasılsın
Kizlar nisan yagmuru toplayin bide onu deniyelim !!!!
insaallah yaaaGene yagar insallah
Canım ben tüp bebekten önce bi aşılama denemek istedim şansıma olmazsa Temmuz gibi tüp bebek istiyorum.. Rahim filmini doktorum anestezili yapalım dedi dayanamazsın dedi bakalım hayırlısı inşallahHADİ BAKALIM RAST GELE İNŞALLAH BU AYDAN NASİP OLUR
BENİMDE RAHİM FİLMİ VAR ÖNÜMDE İLK ADETLE NASIL TIRSIYORUM ANLATAMAM BENDE 1-2 AY DENEYİM TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIM SANIRIM
bana doktor korunma hiç vermedi adet bittikten sonra dedi aynı şekilde...ben kendimi hazır hissedemedim o yüzden korunduk... 35 gün sonra adet olmuştum ağustos ayındaCANIM SENİN KÜRTAJ NE ZAMAN OLDU ADETİN NE KADAR SÜREDE GELDİ BENİM 15. MARTTA OLDU ADETİ BEKLİYORUM.
5 AY KORUNMA ÇOK VERMİŞ DR SİZE YAA
BANA ADETE KADAR DEDİ
HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH BU ADETLE GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ
Kızlar eski hesaba göre ya ayların günü o yüzden nisan yağmuru 14 nisan ve 14 mayıs arası alınmalı yani yeni geç kalinmadi :)Ayy colde yagmuru nerden bulcam ben
Kızlar eski hesaba göre ya ayların günü o yüzden nisan yağmuru 14 nisan ve 14 mayıs arası alınmalı yani yeni geç kalinmadi :)
ay geçen hafta çok yağmıştı bilseydim ben de biriktirirdim..Bende koydum simdi ama yagmur durdu sansima
Laboquick csnım ben onu kullanıyorumkızlar Ovulasyon testi hangisini önerirsiniz kullanan varmı
NerDesin canım çok merak ettim nerde olduğunuMaalesef burda yagmur yok canim suan disari 40 derece. Ve yagsa da once tum hava kum oluyo sonra yagmur yagiyo. O su icilmez yani.
14 nisan-14mayis arası yağan yağmur şifalı canım beni geç kalınması . Eski hesaba göre ay döngüsü 14 nde oluyor ya o yüzden yaniay geçen hafta çok yağmıştı bilseydim ben de biriktirirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?