- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.221
Laboquick csnım ben onu kullanıyorum
Ne
NerDesin canım çok merak ettim nerde olduğunu
Suudi arabistan riyad dayim
Evet hepsi de çok güzel maşallahKızlar adetim in 3. Gunu hormon testi yaptırdım FSH 5.08 LH 4.65. Bu değerler normal midir sizce hamile kalmaya? Prolaktin ise adet döneminden önce yaptırmıştım oda 20 çıkmıştı.
Anladım canım çölde yağmur ne gezer haklisin
O yuzden 4 ay sonra turkiyeye donmeyi dusunuyorm. Burasi insani catlatir
Bende sıcağa hiç dayanamıyorum Allah kolaylık versin canım
Evet canım uygun ve içinde 50 tane varBende az önce eczaneden ovulasyon testi aldırdım sadece 2 defa kullana biliyorum . sizin dediğiniz testin fiyatı daha iyimiş internetden bakdım ondan siparış vericem.
anladım canım benimde 15 nisan bir ay olacak bakalım hayırlısı allahtanbana doktor korunma hiç vermedi adet bittikten sonra dedi aynı şekilde...ben kendimi hazır hissedemedim o yüzden korunduk... 35 gün sonra adet olmuştum ağustos ayında
hakkında hayırlısı bir tanem hepimiz için bende karar veremedim nasıl olacağına senin dr özeldemiCanım ben tüp bebekten önce bi aşılama denemek istedim şansıma olmazsa Temmuz gibi tüp bebek istiyorum.. Rahim filmini doktorum anestezili yapalım dedi dayanamazsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
burdayım ablacımmmmm
Evet hepsi de çok güzel maşallah
Canim arabistan meryemanaeliotu var duydunmuMaalesef burda yagmur yok canim suan disari 40 derece. Ve yagsa da once tum hava kum oluyo sonra yagmur yagiyo. O su icilmez yani.
Zaten bugun geldi aklima bugun basliomusay geçen hafta çok yağmıştı bilseydim ben de biriktirirdim..
Usulme abla umit her zaman vardirBende bugün yine hüsrana uğrayanlardan.. gene yok.. hastanenin laboratuvarında herkes tanır oldu beni.. bugün ellerimden tutup Arzu hanım nolur sabırlı olun burada güzel haber alacağız dediler ama engel olamadım gözyaşlarıma..
Nisan da geçti.. sabır Yarabbi..
Üstelik bugün eşimin doğumgünü yarın benim.. Bi hediye vermek istedim ama olmadı.. olmadı..
Canım vardır daha hayırlı zamanı Allah yanımızda üzülme nolur.. Sabredeceğiz inanarak bekleyeceğiz zor ama sağlıklı olacağı zamanı bekliyorlardır inşallah hayırlısı ileBende bugün yine hüsrana uğrayanlardan.. gene yok.. hastanenin laboratuvarında herkes tanır oldu beni.. bugün ellerimden tutup Arzu hanım nolur sabırlı olun burada güzel haber alacağız dediler ama engel olamadım gözyaşlarıma..
Nisan da geçti.. sabır Yarabbi..
Üstelik bugün eşimin doğumgünü yarın benim.. Bi hediye vermek istedim ama olmadı.. olmadı..
Canim arabistan meryemanaeliotu var duydunmu
Öyle sevcanım ama işte.. tutamıyorum kendimi.. ankaraya yağmur yağıyor 25 dakikadır avare gibi dolaşıyorum sudan çıkmış sıçana döndüm..Usulme abla umit her zaman vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?