2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar adetim in 3. Gunu hormon testi yaptırdım FSH 5.08 LH 4.65. Bu değerler normal midir sizce hamile kalmaya? Prolaktin ise adet döneminden önce yaptırmıştım oda 20 çıkmıştı.

bana doktor korunma hiç vermedi adet bittikten sonra dedi aynı şekilde...ben kendimi hazır hissedemedim o yüzden korunduk... 35 gün sonra adet olmuştum ağustos ayında
anladım canım benimde 15 nisan bir ay olacak bakalım hayırlısı allahtan

Canım ben tüp bebekten önce bi aşılama denemek istedim şansıma olmazsa Temmuz gibi tüp bebek istiyorum.. Rahim filmini doktorum anestezili yapalım dedi dayanamazsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
hakkında hayırlısı bir tanem hepimiz için bende karar veremedim nasıl olacağına senin dr özeldemi

Evet hepsi de çok güzel maşallah

Ya ben doğum kontrol hapini 3 yıldır kullanıyordum Ekim de bıraktım bebek yapmaya karar verdik çünkü ekimden bu yani adetlerim hep 40 45 gün arası geliyordu ve sadece bugüne kadar 4 defa adet oldum. Adetlerim in rengi ise köyü kahve ve siyah ve az az di. 27 martta adet olduğumda hapı birakali ilk defa çok ve kırmızı geldi acaba vücudum yeni mi kendine geldi ? Bu ay da ovulasyon testi aldım onu yaptım bugün adetimin 18. Gunu bugün yumurtam çatlamış çünkü dün çift çizgiyi bugün ikinci cizgi siliklesmeye başlamış. Şaşırdım açıkçası ben yumurtlamayi 27 Nisan da bekliyordum adetim 40 45 gün olduğu için.

Bende bugün yine hüsrana uğrayanlardan.. gene yok.. hastanenin laboratuvarında herkes tanır oldu beni.. bugün ellerimden tutup Arzu hanım nolur sabırlı olun burada güzel haber alacağız dediler ama engel olamadım gözyaşlarıma..
Nisan da geçti.. sabır Yarabbi..
Üstelik bugün eşimin doğumgünü yarın benim.. Bi hediye vermek istedim ama olmadı.. olmadı..

Usulme abla umit her zaman vardir

Canım vardır daha hayırlı zamanı Allah yanımızda üzülme nolur.. Sabredeceğiz inanarak bekleyeceğiz zor ama sağlıklı olacağı zamanı bekliyorlardır inşallah hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…