2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hic duymadm canim ve onun arapca adini bilmek gerek en onemli sikinti :) nasil bi goruntusu var ve ne ise yariyo
umreye gittğimde satıcılar hep biliodu türkler meryem ana eli diye sorduğu için yerde satıcılarda vardı mekke de..Ablamın doğumu için almıştık normal doğumu kolaylaştırıo bilseydim hepsini alırdım

Canım vardır daha hayırlı zamanı Allah yanımızda üzülme nolur.. Sabredeceğiz inanarak bekleyeceğiz zor ama sağlıklı olacağı zamanı bekliyorlardır inşallah hayırlısı ile
Bende sabredenlerdenim aslında ama bazen böyle oluyorum canım.. kesinlikle zamanı vardır ama işte ne bileyim.. yağmurda ıslanırsam aklım başıma gelir belki..

Bende sabredenlerdenim aslında ama bazen böyle oluyorum canım.. kesinlikle zamanı vardır ama işte ne bileyim.. yağmurda ıslanırsam aklım başıma gelir belki..
:) aklında başında da o anki hissi çok iyi biliyorum.. dün ben de kendimi çok kötü hissettim kürtaj olmasaydım sağlıklı gebeliğim olsaydı bugünlerde doğmuş olacaktı... nasipten öte köy yok derler ya öyle....

Merhaba birkaç aydır hamile kalmak için korunmuyoruz bu ay adetim bittikten sonra belime yakı bandı yapıştırdım 2 gündür belimde yarın çıkartıp ertesi gün tekrar takmayı düşünüyorum hatta ilişki sırasında da takılı olsun banyoya girerken çıkartın yazan vardı sanırım öhle yapacağım.Eşim de sabahları keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı akşamları da çakşır çayı demleyeceğim ama çakşır otunu aktardan aldım nasıl demlemeliyim ben de içebilir miyim bilemiyorum.Yakı bandını da yıumurtlama günlerinden önce mi takmalıyım ne xaman takmalı ne zaman çıkartmalıyım yardıcı olurmusunuz lütfen

Öyle fıstığım.. benim kuzum da 1.5 yaşını karşılayacaktı teyzesi..
Kısmet.. kendime geleyim en azından güzel bir sofra hazırlayayım doğum günü çocuğunu mutlu edeyim bari akşama.. :) tabi önce kuruyayım :)

Büyümemiş mi yumurtalar yani sana normal ultrason mu vajinal mi bakıyor canım

Normal dogumu mu kolaylastiriyo yoksa hamile kalmayi mi sagliyo?? Burada hic gormedm de duymadim da umreye gitmek nasip olursa bakarm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…