- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.241
tamam canım onu da deneyelim belki o vesile olur :)Zaten bugun geldi aklima bugun basliomus
umreye gittğimde satıcılar hep biliodu türkler meryem ana eli diye sorduğu için yerde satıcılarda vardı mekke de..Ablamın doğumu için almıştık normal doğumu kolaylaştırıo bilseydim hepsini alırdımHic duymadm canim ve onun arapca adini bilmek gerek en onemli sikinti :) nasil bi goruntusu var ve ne ise yariyo
Bende sabredenlerdenim aslında ama bazen böyle oluyorum canım.. kesinlikle zamanı vardır ama işte ne bileyim.. yağmurda ıslanırsam aklım başıma gelir belki..Canım vardır daha hayırlı zamanı Allah yanımızda üzülme nolur.. Sabredeceğiz inanarak bekleyeceğiz zor ama sağlıklı olacağı zamanı bekliyorlardır inşallah hayırlısı ile
:) aklında başında da o anki hissi çok iyi biliyorum.. dün ben de kendimi çok kötü hissettim kürtaj olmasaydım sağlıklı gebeliğim olsaydı bugünlerde doğmuş olacaktı... nasipten öte köy yok derler ya öyle....Bende sabredenlerdenim aslında ama bazen böyle oluyorum canım.. kesinlikle zamanı vardır ama işte ne bileyim.. yağmurda ıslanırsam aklım başıma gelir belki..
Evet canım ben kayseri memorialA gidiyorum memnunum şimdilik doktorumdan zaten canım tatlıdır anestezi olmadan dayanamayabilirimhakkında hayırlısı bir tanem hepimiz için bende karar veremedim nasıl olacağına senin dr özeldemi
Cnm dr dan geldim şimdi normalde klomenden sonra 9-12 gün arasında sonuç alınırmış ama benim 16 gün olmasına rağmen hala bişey yok gün aşırı ilişki diyo ne olacak böyle bilmiyorum yaaa salı tekrar gidecem ultrasona kafayı yemek üzereyim artıkİnşallah canım benim hep iyi ol
Öyle fıstığım.. benim kuzum da 1.5 yaşını karşılayacaktı teyzesi..:) aklında başında da o anki hissi çok iyi biliyorum.. dün ben de kendimi çok kötü hissettim kürtaj olmasaydım sağlıklı gebeliğim olsaydı bugünlerde doğmuş olacaktı... nasipten öte köy yok derler ya öyle....
Hoşbulduk cnm ben artık kafayı yemek üzereyim Yen'i geldim dr dan hala bişey yokHOŞGELDİN CANIM SEN NASILSIN
BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR
oohh miss Allah sağlık versin cnm benimÖyle fıstığım.. benim kuzum da 1.5 yaşını karşılayacaktı teyzesi..
Kısmet.. kendime geleyim en azından güzel bir sofra hazırlayayım doğum günü çocuğunu mutlu edeyim bari akşama.. :) tabi önce kuruyayım :)
Büyümemiş mi yumurtalar yani sana normal ultrason mu vajinal mi bakıyor canımCnm dr dan geldim şimdi normalde klomenden sonra 9-12 gün arasında sonuç alınırmış ama benim 16 gün olmasına rağmen hala bişey yok gün aşırı ilişki diyo ne olacak böyle bilmiyorum yaaa salı tekrar gidecem ultrasona kafayı yemek üzereyim artık
Hamile kalnak icin canim otHic duymadm canim ve onun arapca adini bilmek gerek en onemli sikinti :) nasil bi goruntusu var ve ne ise yariyo
Amin cümlemize inşallah canımoohh miss Allah sağlık versin cnm benim
Abla yagnurdan toplaÖyle sevcanım ama işte.. tutamıyorum kendimi.. ankaraya yağmur yağıyor 25 dakikadır avare gibi dolaşıyorum sudan çıkmış sıçana döndüm..
Hamile kalnak icin canim ot
Nasıl yapayım sevo? Anlat hele..Abla yagnurdan topla
umreye gittğimde satıcılar hep biliodu türkler meryem ana eli diye sorduğu için yerde satıcılarda vardı mekke de..Ablamın doğumu için almıştık normal doğumu kolaylaştırıo bilseydim hepsini alırdım
ben normal doğumu kolaylaştırıyor diye biliyordum. Buradan öğrendim hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş cnmNormal dogumu mu kolaylastiriyo yoksa hamile kalmayi mi sagliyo?? Burada hic gormedm de duymadim da umreye gitmek nasip olursa bakarm insallah
İyiyim ablacım misafirler mens derken çok fırsat bulamıyorumnasılsın canım sayfanın devamlı olan hatunlarındansın göremeyince merak ettim
ben normal doğumu kolaylaştırıyor diye biliyordum. Buradan öğrendim hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?