- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.261
Canım gittigidiyorda var ben aldım daha yapmak nasip olmadı tabide 17 yl falandı kampanyadaydıNormal dogumu mu kolaylastiriyo yoksa hamile kalmayi mi sagliyo?? Burada hic gormedm de duymadim da umreye gitmek nasip olursa bakarm insallah
Canım gittigidiyorda var ben aldım daha yapmak nasip olmadı tabide 17 yl falandı kampanyadaydı
Bak canımBnde bakinayim burda bi adet sonrasi kullaniliyo sanirm. Adet olursam onu deniyeyem obur ay
Canım ot bu bende bir parçasını üzerimde taşıyorum aynı zamanda bi tencereye koydum meryem suresi nas Felak ihlas ayetle kürsi okudum eşimle 2 gundur içiyoruz eşimle :) bu vesile olur da Rabbim nasip eder inşallah...Normal dogumu mu kolaylastiriyo yoksa hamile kalmayi mi sagliyo?? Burada hic gormedm de duymadim da umreye gitmek nasip olursa bakarm insallah
Amin inşallah ablacım benim de hastalığım bitsin hemen başlıcam geldi gelecek fırsat bulamadıkKızlar zikirleri bitirdim listedeki herkes için okudum allah kabul etsin
Canım ot bu bende bir parçasını üzerimde taşıyorum aynı zamanda bi tencereye koydum meryem suresi nas Felak ihlas ayetle kürsi okudum eşimle 2 gundur içiyoruz eşimle :) bu vesile olur da Rabbim nasip eder inşallah...
Suyu topluosun ablam ona sonra okuosun belli dualar var internetdede somra sabah aksam iciliyorNasıl yapayım sevo? Anlat hele..
Okursun canım kendini iyi hissedinceAmin inşallah ablacım benim de hastalığım bitsin hemen başlıcam geldi gelecek fırsat bulamadık
Rabbim razı olsun canım iyiyim hamdolsun evet bir oğlum var ondan sonra iki sene korunmak gerekti çünkü ben İnsülin kullanan bir şeker hastasıyım sezeryanla doğum yaptım doktor korunmamı söyledi dikiş yerlerin anca iyileşir dedi bizde korunduk ama eşim korundu ben korunmadım sonrada anneciğim benimle kalıyordu çok rahatsızdı ve vefat etti.psikolojim çok bozuldu 2 senede öyle geçti . Şimdi oğlum 7 yaşında ve ben 44 yaşındayım şeker hastasıyım oğlum çok kardeş istiyor çok dua ediyor onu görünce benden istiyorum yoksaki biraz riskli bir hamilelik canım çok uzattım kusura bakma sen nasılsın
Canım bu ikinci ayımdı bende pko var evet ama klomenden önce yumurtalıklarım normal boyuttaydı ve fsh 5.17 lh ise 5.27 idi şimdi klomenle yükseldi 7.45 oldu lh yine çok yüksek değil tabi ama etkiledi ilaç bayağı kistte çok cüzzi miktardaydı arttırdı daha kullanmayıda aynı doktıra gitmeyide düşünmüyorum soğan kür başladım bugü üçüncü gün ilkin yumurtalıklarım temizlensin sknra aslan pençesi kürü yapacam hormonları düzenlesin diye hamile kalırsam yapmam tabide bakalım bide zayıflamam gerek klomen kilo aldırdı bana üç senedir 78 olan kilom iki ayda 85 i gördü yani
Agnucaston içiyordum bıraktım soğan kürü yapıyorum üç gündür Canım bu agda iğne oldum bakalım ne çıkarsa bahtımıza artık ay canım sitreste çok etkiliyor ya doktor bana önceki gidişimde tamam pko var ama gebe kalmana engel değil hormonlarında yüksek değil normal dedi sitres yapmasan tutacak dedi bu ay umursamıyorum zaman geçirecek şeyler buluyorum kendime uğraş buluyorum yani ne bileyimEvet cnm ilaçlar ve iğneler çok kilo aldırıyo kiloda gebeliğe engel oluyo insan ne yapacagını şaşırıyo adetten sonra incir ve hayıt tohumu da kullan inşallah şifa olsun tez vakitte bebiş sahibi ol
Benimde klomende 14 16 günlerinde bişey çıkmıyodu 18 20 günlerinde birden büyüyodu 21 22 de iğne oluyodum rabbim hayırlısını versinCnm dr dan geldim şimdi normalde klomenden sonra 9-12 gün arasında sonuç alınırmış ama benim 16 gün olmasına rağmen hala bişey yok gün aşırı ilişki diyo ne olacak böyle bilmiyorum yaaa salı tekrar gidecem ultrasona kafayı yemek üzereyim artık
Eger önceki gün daha koyu ise çatlamış canımKızlar acil yumurtam catlamıs mı
Ayyy çok sevindim sende 2017 bitmeden anne olanlara katıldın Allahın izniyleKızlar bugünkü testim bu
Agnucaston içiyordum bıraktım soğan kürü yapıyorum üç gündür Canım bu agda iğne oldum bakalım ne çıkarsa bahtımıza artık ay canım sitreste çok etkiliyor ya doktor bana önceki gidişimde tamam pko var ama gebe kalmana engel değil hormonlarında yüksek değil normal dedi sitres yapmasan tutacak dedi bu ay umursamıyorum zaman geçirecek şeyler buluyorum kendime uğraş buluyorum yani ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?