2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Normal dogumu mu kolaylastiriyo yoksa hamile kalmayi mi sagliyo?? Burada hic gormedm de duymadim da umreye gitmek nasip olursa bakarm insallah
Canım ot bu bende bir parçasını üzerimde taşıyorum aynı zamanda bi tencereye koydum meryem suresi nas Felak ihlas ayetle kürsi okudum eşimle 2 gundur içiyoruz eşimle :) bu vesile olur da Rabbim nasip eder inşallah...

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-13-16-24-00.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 36

BU SAYFADA EN BÜYÜK SEN VE BENİM ARKADAŞIM BENİMDE TEMMUZDA 40 YAŞI GÖRECEĞİM
BENİMDE OĞLAN 9 YAŞINDA İLK SENELER BEN İSTEMEDİM SONRA İSTEDİM EŞİMİ İKNA EDEMEDİM ÖYLE BÖYLE DERKEN BU YILA GELDİM. İKİ KERE MİYON AMELİYATI OLDUM EN SONUNCUSU GEÇTİĞİMİZ KASIM AYINDA İDİ DR ARTIK GEBELİK İÇİN BİR SORUN YOK YUMURTA REZERVİN YAŞINA GÖRE İYİ 6 AY KORUNMASIZ İLİŞKİDE GEBE KALAMAZSAN GEL AŞILAMA TÜP BEBEK DENEYELİM DEDİ. OCAK ADETİMLE BEN GEBE KALDIM 3. AYDA ANCAK DIŞ GEBELİK OLDU MART 15TE KÜRTAJ OLDUM İĞNE VERULDU HCGB DEĞERİM DÜŞSÜN DİYE. ADETİ BEKLİYORUM YENİDEN DENEMEK İÇİN.

RABBİM EVLADINI BAĞIŞLASIN CANIM DİLERİM SANADA BANADA DİĞER KIZLARADA RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP EDER İNŞALLAH

BENİM OĞLUMDA ÇOK İSTİYOR

Evet cnm ilaçlar ve iğneler çok kilo aldırıyo kiloda gebeliğe engel oluyo insan ne yapacagını şaşırıyo adetten sonra incir ve hayıt tohumu da kullan inşallah şifa olsun tez vakitte bebiş sahibi ol

Evet cnm ilaçlar ve iğneler çok kilo aldırıyo kiloda gebeliğe engel oluyo insan ne yapacagını şaşırıyo adetten sonra incir ve hayıt tohumu da kullan inşallah şifa olsun tez vakitte bebiş sahibi ol
Agnucaston içiyordum bıraktım soğan kürü yapıyorum üç gündür Canım bu agda iğne oldum bakalım ne çıkarsa bahtımıza artık ay canım sitreste çok etkiliyor ya doktor bana önceki gidişimde tamam pko var ama gebe kalmana engel değil hormonlarında yüksek değil normal dedi sitres yapmasan tutacak dedi bu ay umursamıyorum zaman geçirecek şeyler buluyorum kendime uğraş buluyorum yani ne bileyim

Be
Benimde klomende 14 16 günlerinde bişey çıkmıyodu 18 20 günlerinde birden büyüyodu 21 22 de iğne oluyodum rabbim hayırlısını versin

Valla bende inanılmaz takıyodum kafamı dağıtmak için dikiş kursuna başladım bide annemler taşındı nasılsa olmuyo diye taşınma işiyle ugrasırken hiç düşünmedim bile normalde ilişki sonrası yatardım 1 saat ara verdim diye hiç yatmadım bile kafa rahat olunca rahimde rahatlıyo ve oluyo derlerdi inanmazdım gercekten öyleymiş herşey kafada bitiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…