2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen öyle canım ben buna çok inanıyorum ama yanlız oluncada bişey yapamıyorsun ki senin belirtiler ne zaman başlamıştı

Aynen öyle canım ben buna çok inanıyorum ama yanlız oluncada bişey yapamıyorsun ki senin belirtiler ne zaman başlamıştı
Kızlar test yaptım bi bakın nolur dün koyuydu bugün açılmış demek catlamıs ama dün bisi olmadı bugün oldu işe yarar mı kacırdım mı

Amin canım benim öncelikle tevekkelalallah sonrada bütün imkanları deniycez insaallah

Evet olmustu ama dün olmadı tam da yumurtlama günüymüs o gün olmadı ama
Olmasın canım önceki günden sperm vardır zaten içerde bunu niye kendine sıkıntı yapıp sitres ediyorsun ki tutacağı varsa tutar bigün önceini değerlendirmişsin illa aynı olması şart değil ki canım sıkma boşuna canını

İnşallah ama en koyuyken olması gerek diye biliyorum

Valla canım ne desem yalan olur benim tedavisiz ümidim olmadığı için ben adet olucam diye bekliyodum hiç dikkat etmedim

Evet olmustu ama dün olmadı tam da yumurtlama günüymüs o gün olmadı ama
Canım önemli olan koyunun ertesi gün siliklestiginde ilişki olmasi.. çatladı gi gun. Dün zaten catlamamisti ki. Benim koyu olduğu gun oldu mesela ben kaçırdım bilmiyordum. Önümüzdeki ay koyu olup ertesi gün siliklestiginde denk getirmeye calisicam. Yani sen neden uzuluyorsun zaten doğru gün de ilişki olmuş

Yok hep değişiyoki takvim tutuyorum zaten.bazen 35 bazen 40 bazen 28 yani belli olmuyor.klomen ilkkes kullandım. Ama büyümedi yumurtA.geç yumurtlamak hamilelik şansını düşürüyor dedi doktor.çünkü regl olduktan sonra rahim kalınlaşmaya başlıyor ve 15gün sonra hamile kalınabilcek hale geliyo.eğer yumurtlama geç olursa rahim uygun olmadığı için hamilelik elde etmek zor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…