- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.281
Tatlım bu ovulasyon testi ve dünküne göre daha acık bugünAyyy çok sevindim sende 2017 bitmeden anne olanlara katıldın Allahın izniyle
Peki bugün olan ilişki bi işe yarar mıEger önceki gün daha koyu ise çatlamış canım
Koydum balkona bi kap.. Bi kap yeter mi ki? Kaç gün içmeli ki?Suyu topluosun ablam ona sonra okuosun belli dualar var internetdede somra sabah aksam iciliyor
Aynen öyle canım ben buna çok inanıyorum ama yanlız oluncada bişey yapamıyorsun ki senin belirtiler ne zaman başlamıştıValla bende inanılmaz takıyodum kafamı dağıtmak için dikiş kursuna başladım bide annemler taşındı nasılsa olmuyo diye taşınma işiyle ugrasırken hiç düşünmedim bile normalde ilişki sonrası yatardım 1 saat ara verdim diye hiç yatmadım bile kafa rahat olunca rahimde rahatlıyo ve oluyo derlerdi inanmazdım gercekten öyleymiş herşey kafada bitiyo yani
Kızlar test yaptım bi bakın nolur dün koyuydu bugün açılmış demek catlamıs ama dün bisi olmadı bugün oldu işe yarar mı kacırdım mıAynen öyle canım ben buna çok inanıyorum ama yanlız oluncada bişey yapamıyorsun ki senin belirtiler ne zaman başlamıştı
İşe yarar canım önceki günde olmamış mıydı zaten?Kızlar test yaptım bi bakın nolur dün koyuydu bugün açılmış demek catlamıs ama dün bisi olmadı bugün oldu işe yarar mı kacırdım mı
Amin canım benim öncelikle tevekkelalallah sonrada bütün imkanları deniycez insaallahBU SAYFADA EN BÜYÜK SEN VE BENİM ARKADAŞIM BENİMDE TEMMUZDA 40 YAŞI GÖRECEĞİM
BENİMDE OĞLAN 9 YAŞINDA İLK SENELER BEN İSTEMEDİM SONRA İSTEDİM EŞİMİ İKNA EDEMEDİM ÖYLE BÖYLE DERKEN BU YILA GELDİM. İKİ KERE MİYON AMELİYATI OLDUM EN SONUNCUSU GEÇTİĞİMİZ KASIM AYINDA İDİ DR ARTIK GEBELİK İÇİN BİR SORUN YOK YUMURTA REZERVİN YAŞINA GÖRE İYİ 6 AY KORUNMASIZ İLİŞKİDE GEBE KALAMAZSAN GEL AŞILAMA TÜP BEBEK DENEYELİM DEDİ. OCAK ADETİMLE BEN GEBE KALDIM 3. AYDA ANCAK DIŞ GEBELİK OLDU MART 15TE KÜRTAJ OLDUM İĞNE VERULDU HCGB DEĞERİM DÜŞSÜN DİYE. ADETİ BEKLİYORUM YENİDEN DENEMEK İÇİN.
RABBİM EVLADINI BAĞIŞLASIN CANIM DİLERİM SANADA BANADA DİĞER KIZLARADA RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP EDER İNŞALLAH
BENİM OĞLUMDA ÇOK İSTİYOR
Evet olmustu ama dün olmadı tam da yumurtlama günüymüs o gün olmadı amaİşe yarar canım önceki günde olmamış mıydı zaten?
Tabiki yarar canım silikleşmeye başladığı zaman çatlamış veya çatlayacak demek ve yumurta çatladıktan sonra 1 gün yaşar yani hala şansın varPeki bugün olan ilişki bi işe yarar mı
Olmasın canım önceki günden sperm vardır zaten içerde bunu niye kendine sıkıntı yapıp sitres ediyorsun ki tutacağı varsa tutar bigün önceini değerlendirmişsin illa aynı olması şart değil ki canım sıkma boşuna canınıEvet olmustu ama dün olmadı tam da yumurtlama günüymüs o gün olmadı ama
İnşallah ama en koyuyken olması gerek diye biliyorumOlmasın canım önceki günden sperm vardır zaten içerde bunu niye kendine sıkıntı yapıp sitres ediyorsun ki tutacağı varsa tutar bigün önceini değerlendirmişsin illa aynı olması şart değil ki canım sıkma boşuna canını
Canım sperm üç gün kalıyor korkmaİnşallah ama en koyuyken olması gerek diye biliyorum
İnşallah yaCanım sperm üç gün kalıyor korkma
Tatlım bu ovulasyon testi ve dünküne göre daha acık bugün
Aynen öyle canım ben buna çok inanıyorum ama yanlız oluncada bişey yapamıyorsun ki senin belirtiler ne zaman başlamıştı
İnşallah bakalım kacırmadıysam bu ayıAllah söyletti demekki belki aralık sonuna yetişirsin ben gebelik testi sandım
Stres yapma bugünüde değerlendir Rabbim hayırlı zamanda verirİnşallah bakalım kacırmadıysam bu ayı
Canım önemli olan koyunun ertesi gün siliklestiginde ilişki olmasi.. çatladı gi gun. Dün zaten catlamamisti ki. Benim koyu olduğu gun oldu mesela ben kaçırdım bilmiyordum. Önümüzdeki ay koyu olup ertesi gün siliklestiginde denk getirmeye calisicam. Yani sen neden uzuluyorsun zaten doğru gün de ilişki olmuşEvet olmustu ama dün olmadı tam da yumurtlama günüymüs o gün olmadı ama
Yok hep değişiyoki takvim tutuyorum zaten.bazen 35 bazen 40 bazen 28 yani belli olmuyor.klomen ilkkes kullandım. Ama büyümedi yumurtA.geç yumurtlamak hamilelik şansını düşürüyor dedi doktor.çünkü regl olduktan sonra rahim kalınlaşmaya başlıyor ve 15gün sonra hamile kalınabilcek hale geliyo.eğer yumurtlama geç olursa rahim uygun olmadığı için hamilelik elde etmek zor dediSana tavsiyem takvimim diye bi uygulama var onu indir ve kullan. Kac gune bir adet oldugun onemli. Yani sayilar onemli. Bi hafta gec diyosun ancak bu ucu acik cunku aylardaki gun sayisi degisebiliyor. Net olarak tarih tuttugunda doktora daha uygun zamanlarda gidersin ve yumurtlamayi tutturursun canim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?