2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Valla canım ne desem yalan olur benim tedavisiz ümidim olmadığı için ben adet olucam diye bekliyodum hiç dikkat etmedim
aman zaten adete yakın yada geçtikten sonra belirti oluyormuş hiçte dinleyrmem kendimi ama çatlatma iğnesi bu ay bende ağrı yaptı canım iki gün sonra başladı kasık ağrım bacağıma vuruyor bugünde höğüslerim başladı ucları çok ağrıyor iğneden diye düşünüyorum ama inşallah kistten falan değildir yani

Sitres olman daha kötü söyleyeyimde ben bende bu ay iğneyi olduğum günü bide sonraki günü değerlendirdim sadece o kadar kendimi robotmuş gibi hissettim geçen aylarda yani hiç uğraşamam olursa olsun allah bilir inşallah tez vakitte verir isteyen herkese

İnşallah bakalım kacırmadıysam bu ayı
Çok stres yapma canım stres yaptigin için de olmayabiliyor bende artık yumurtlama hesaplamiyorum adetten sonra gün aşırı yapıyoruz sperm zaten 3 gün kaliyo. Olacağı varsa emin ol her türlü oluyo eski zamanlardaki annelerimiz falan yumurtlama falan bilmiyolardi ama masallah hamile kalmislar biz stres yaptığımız için olmuyor diye düşünüyorum

Cok doğru diyosun ama iste en kaliteli spermler 3 gün kalır diye düsünüyorum ki eşimde sperm sayısı cok fazla değil normal yani sayımda ve lökosit cıktı antibiyotik vermedi doktor

Kesinlikle bende takvim kullanmıyorum cnm istersek oluyor robot gibi değil görev gibi degil

Bende sebin gibiyim. Hic ovulasyon testi yapmadim. Iki gune bir iliskiye biraktim :)

Allah kabul etsin cnm bu grupta tespih olayi nasıl işliyor ben de katılmak istiyrum

Allah kabul etsin cnm

Allah razı oksun canım benim amin

Kızlar biraz önce evi supirim dedim belime kramp ve ağrı girdi ya çok fazlalaştı bu ara ara oluyor birde çok gaz sancm var iğne vurulalı 10 gün oldu test yapsam çıkar mi acaba gebelik varsa
E ama canım hani yormuyorduk kendimizi yapma test 14 gün geçecek şimdi iğnenin etkisiyle pozitif çıkar zaten kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…