- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.301
Hg aramiza Allah insalalh gonlunuzdeki muradi hayirlisiyla versin
Bi hafta sabah aksamKoydum balkona bi kap.. Bi kap yeter mi ki? Kaç gün içmeli ki?
aman zaten adete yakın yada geçtikten sonra belirti oluyormuş hiçte dinleyrmem kendimi ama çatlatma iğnesi bu ay bende ağrı yaptı canım iki gün sonra başladı kasık ağrım bacağıma vuruyor bugünde höğüslerim başladı ucları çok ağrıyor iğneden diye düşünüyorum ama inşallah kistten falan değildir yaniValla canım ne desem yalan olur benim tedavisiz ümidim olmadığı için ben adet olucam diye bekliyodum hiç dikkat etmedim
Sitres olman daha kötü söyleyeyimde ben bende bu ay iğneyi olduğum günü bide sonraki günü değerlendirdim sadece o kadar kendimi robotmuş gibi hissettim geçen aylarda yani hiç uğraşamam olursa olsun allah bilir inşallah tez vakitte verir isteyen herkeseİnşallah ya
Çok stres yapma canım stres yaptigin için de olmayabiliyor bende artık yumurtlama hesaplamiyorum adetten sonra gün aşırı yapıyoruz sperm zaten 3 gün kaliyo. Olacağı varsa emin ol her türlü oluyo eski zamanlardaki annelerimiz falan yumurtlama falan bilmiyolardi ama masallah hamile kalmislar biz stres yaptığımız için olmuyor diye düşünüyorumİnşallah bakalım kacırmadıysam bu ayı
Cok doğru diyosun ama iste en kaliteli spermler 3 gün kalır diye düsünüyorum ki eşimde sperm sayısı cok fazla değil normal yani sayımda ve lökosit cıktı antibiyotik vermedi doktorÇok stres yapma canım stres yaptigin için de olmayabiliyor bende artık yumurtlama hesaplamiyorum adetten sonra gün aşırı yapıyoruz sperm zaten 3 gün kaliyo. Olacağı varsa emin ol her türlü oluyo eski zamanlardaki annelerimiz falan yumurtlama falan bilmiyolardi ama masallah hamile kalmislar biz stres yaptığımız için olmuyor diye düşünüyorum
Kesinlikle bende takvim kullanmıyorum cnm istersek oluyor robot gibi değil görev gibi degilSitres olman daha kötü söyleyeyimde ben bende bu ay iğneyi olduğum günü bide sonraki günü değerlendirdim sadece o kadar kendimi robotmuş gibi hissettim geçen aylarda yani hiç uğraşamam olursa olsun allah bilir inşallah tez vakitte verir isteyen herkese
Himm bilemiyorum o zaman ama yinede çok stres yapmayın derim :))Cok doğru diyosun ama iste en kaliteli spermler 3 gün kalır diye düsünüyorum ki eşimde sperm sayısı cok fazla değil normal yani sayımda ve lökosit cıktı antibiyotik vermedi doktor
Çok stres yapma canım stres yaptigin için de olmayabiliyor bende artık yumurtlama hesaplamiyorum adetten sonra gün aşırı yapıyoruz sperm zaten 3 gün kaliyo. Olacağı varsa emin ol her türlü oluyo eski zamanlardaki annelerimiz falan yumurtlama falan bilmiyolardi ama masallah hamile kalmislar biz stres yaptığımız için olmuyor diye düşünüyorum
Kızlar biraz önce evi supirim dedim belime kramp ve ağrı girdi ya çok fazlalaştı bu ara ara oluyor birde çok gaz sancm var iğne vurulalı 10 gün oldu test yapsam çıkar mi acaba gebelik varsa
Allah kabul etsin cnm bu grupta tespih olayi nasıl işliyor ben de katılmak istiyrumKizçelerim bu ara bi yoğunluk var yine buralardahızınıza yetisemedim vallahi :) Nasilsinz bakim.Biras önce meryem suresi okudum ve hepinize bağışladım hattladklarima isim isim kalanlarida toplu şekilde anarak.Rabbm kabul etsn mübarek akşam hürmetine inşallah
Allah kabul etsin cnmKizçelerim bu ara bi yoğunluk var yine buralardahızınıza yetisemedim vallahi :) Nasilsinz bakim.Biras önce meryem suresi okudum ve hepinize bağışladım hattladklarima isim isim kalanlarida toplu şekilde anarak.Rabbm kabul etsn mübarek akşam hürmetine inşallah
Sağlıklı olanda o değil zaten canım istediğin zaman olması sağlıklı olanKesinlikle bende takvim kullanmıyorum cnm istersek oluyor robot gibi değil görev gibi degil
Allah razı oksun canım benim aminKizçelerim bu ara bi yoğunluk var yine buralardahızınıza yetisemedim vallahi :) Nasilsinz bakim.Biras önce meryem suresi okudum ve hepinize bağışladım hattladklarima isim isim kalanlarida toplu şekilde anarak.Rabbm kabul etsn mübarek akşam hürmetine inşallah
Allah razı oksun canım benim amin
Amiiiin canlar amiiin naslsinz canlar ciğerlerAllah kabul etsin cnm
Kızlar biraz önce evi supirim dedim belime kramp ve ağrı girdi ya çok fazlalaştı bu ara ara oluyor birde çok gaz sancm var iğne vurulalı 10 gün oldu test yapsam çıkar mi acaba gebelik varsa
E ama canım hani yormuyorduk kendimizi yapma test 14 gün geçecek şimdi iğnenin etkisiyle pozitif çıkar zaten kuzuKızlar biraz önce evi supirim dedim belime kramp ve ağrı girdi ya çok fazlalaştı bu ara ara oluyor birde çok gaz sancm var iğne vurulalı 10 gün oldu test yapsam çıkar mi acaba gebelik varsa
İyiyim çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım yani. sen nasılsınAmiiiin canlar amiiin naslsinz canlar ciğerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?