2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım deneyimlerinize ihtiyacım var .benim geçen hafta sonu yumurtlama günümdü bir gün öncesi ve sonrası ilişki yaşandı ertesi günü kan testi yaptırdığımız hcg 1,3 çıktı. Malum iliskiden neredeyse 5 gün geçti ve ben 5 gündür adet sancisi çekiyorum.özellikle sabahları şiddet artıyor.adetime de 3 gun kaldı.bu ağrının adetten mi yoksa gebelikten mi kaynaklandığını bilemedim.daha önce bu kadar uzun süre adet sancisi hiç çekmedim. Göğüslerde hafif dolgunluk ve ağrı var.kirpiklerim karişmiş ve gözlerim çok batıyor sanki kurumuş gibi.halsizlik de var.adete yakın tatlı krizlerine giren ben bu ay kriz yaşamadım.neyse uzun oldu yazdıklarıma yorumunuz nedir?

Hımmm anladım cnm Bende 14.gün yaparım o zaman
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

Bacak agrisi ve mide yanması dışımda hepsi bende de var inşallah hamileyizdir

Aşkım çatlatma iğnesi olduk ya biz zaten nırmal testte yapsa onda da çıkar hcg ysni hamilelik hormonu var ya iğnede

Ayyy ablosum insallah iyi biseylerdir bu.Rabbm hayrlisini versn inşallah.Abla bnmde biraz once karnima hafif ağrı girdi ve aknti geldi iki kere oldu bu akşam.tekrar yumurtlamami oluyoki acep tekrar ya anlamdm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…