- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.321
Ya misafir gelicek yarın akşam cnm malum çalışıyorum o yüzden hımmm 4 gün daha beklim o zaman dimi cnm ya inşallah guel haberler alirizE ama canım hani yormuyorduk kendimizi yapma test 14 gün geçecek şimdi iğnenin etkisiyle pozitif çıkar zaten kuzu
İyiyim çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım yani. sen nasılsın
İnşallah canım benimde yumurtanın oluştuğu tarafa ağrı girip duruyor ya ay kist olmasında yaniYa misafir gelicek yarın akşam cnm malum çalışıyorum o yüzden hımmm 4 gün daha beklim o zaman dimi cnm ya inşallah guel haberler aliriz
Haklisin CnmCanm varsa bilede kanda ancak çıkar yani oda yuzde yuz ihtimalde deil bnce
Evet canım ya özelliklede sağda bide göğüslerim çok ağrıyor iğneden sanırım ki bel ağrısıda var geçen ay böyld olmamıştı hiçNoldu abla kasignda agrimi var hala
Aynen benim de yumurta oluştuğu taraf cnm.ya iyi düşün iyi olsun cnm benim tabiki inşallah olmaz kistİnşallah canım benimde yumurtanın oluştuğu tarafa ağrı girip duruyor ya ay kist olmasında yani
Aşkım çatlatma iğnesi olduk ya biz zaten nırmal testte yapsa onda da çıkar hcg ysni hamilelik hormonu var ya iğnedeCanm varsa bilede kanda ancak çıkar yani oda yuzde yuz ihtimalde deil bnce
Aslında deneyip test etmek lazım cnm ya hic denedin mi böyleAşkım çatlatma iğnesi olduk ya biz zaten nırmal testte yapsa onda da çıkar hcg ysni hamilelik hormonu var ya iğnede
İnşaşşah kuzu benim ikinci iğne geçen ayda olmuştum hatırlıyor musun bilmiyorumda geçen ay böyle şeyler yoktu ama yaAynen benim de yumurta oluştuğu taraf cnm.ya iyi düşün iyi olsun cnm benim tabiki inşallah olmaz kist
Evet kuzu geçen ay denedim ya testi burayada attım hatta 13. Cü güne kadar çıkıyorduAslında deneyip test etmek lazım cnm ya hic denedin mi böyle
Aynen cnm hatırlıyorum benim ilk ay yaaa güzel haberler alıcaz Allahın izniyle pozitif düşün ama sonuç ne olursa olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin bizeİnşaşşah kuzu benim ikinci iğne geçen ayda olmuştum hatırlıyor musun bilmiyorumda geçen ay böyle şeyler yoktu ama ya
Hımmm anladım cnm Bende 14.gün yaparım o zamanEvet kuzu geçen ay denedim ya testi burayada attım hatta 13. Cü güne kadar çıkıyordu
Amin canım amin iyi olacak herşey inşallahAynen cnm hatırlıyorum benim ilk ay yaaa güzel haberler alıcaz Allahın izniyle pozitif düşün ama sonuç ne olursa olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin bize
cnm sen basladinmi tedaviye calismalar nasil gdyrBende sıcağa hiç dayanamıyorum Allah kolaylık versin canım
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?Hımmm anladım cnm Bende 14.gün yaparım o zaman
Bacak agrisi ve mide yanması dışımda hepsi bende de var inşallah hamileyizdirKızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
Aşkım çatlatma iğnesi olduk ya biz zaten nırmal testte yapsa onda da çıkar hcg ysni hamilelik hormonu var ya iğnede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?