- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.341
Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım deneyimlerinize ihtiyacım var .benim geçen hafta sonu yumurtlama günümdü bir gün öncesi ve sonrası ilişki yaşandı ertesi günü kan testi yaptırdığımız hcg 1,3 çıktı. Malum iliskiden neredeyse 5 gün geçti ve ben 5 gündür adet sancisi çekiyorum.özellikle sabahları şiddet artıyor.adetime de 3 gun kaldı.bu ağrının adetten mi yoksa gebelikten mi kaynaklandığını bilemedim.daha önce bu kadar uzun süre adet sancisi hiç çekmedim. Göğüslerde hafif dolgunluk ve ağrı var.kirpiklerim karişmiş ve gözlerim çok batıyor sanki kurumuş gibi.halsizlik de var.adete yakın tatlı krizlerine giren ben bu ay kriz yaşamadım.neyse uzun oldu yazdıklarıma yorumunuz nedir?
Napıyorsunuz kızlar
Film keyfi yapıyoruz esimle canım sen napiyosun :)))Napıyorsunuz kızlar
Adetine daha çok var canım biraz daha bekle derim belirti için erken bir dönemKızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
Bende eşimi bekliyorum oooo kıskandımFilm keyfi yapıyoruz esimle canım sen napiyosun :)))
Canımmm iyi yapıyorsunuz bende araya kaynak yapıyım dedimHg. Kuzuuu napak dertlesiok sen napion bakim
Ne ii ettin valla canm bnde uzandm tv karşısında karnima bi ağrı girdi yaCanımmm iyi yapıyorsunuz bende araya kaynak yapıyım dedim
bizde esimle vatanim sensini izlirouz kacirmazda hic :)Canımmm iyi yapıyorsunuz bende araya kaynak yapıyım dedim
Benim esimde 1 saat sonra ise gidiyo kuzum seninki geliyo benimki gidiyoBende eşimi bekliyorum oooo kıskandım
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
Bacak agrisi ve mide yanması dışımda hepsi bende de var inşallah hamileyizdir
Aaaaa neden kuzumNe ii ettin valla canm bnde uzandm tv karşısında karnima bi ağrı girdi ya
Benim ki il dışı görevdeydi kuzum yolda sende vedalaş kocanlaBenim esimde 1 saat sonra ise gidiyo kuzum seninki geliyo benimki gidiyo
Bende merak ettim tam sen sormuşsun kuzuKizlar bu kaçıncı ayınız beklemede
Bende merak ettim tam sen sormuşsun kuzu
Ay Benimde ya 8. Ayda akıllandımHahah heee sanrm ilk aylar daha.Bende ilk aylar her belirti olurdu masalahhhhh görmediğim belirti kalmazdi kafayi yemekten ,
Agrida niye oldu anlamdm aknti oldu snrasmda ama hafifledi
Yaa hadi gözün aydın canımBenim ki il dışı görevdeydi kuzum yolda sende vedalaş kocanla
İnşallah kuzu. Sen kür falan yapmadın değil mi yumurtlama içinAyyy ablosum insallah iyi biseylerdir bu.Rabbm hayrlisini versn inşallah.Abla bnmde biraz once karnima hafif ağrı girdi ve aknti geldi iki kere oldu bu akşam.tekrar yumurtlamami oluyoki acep tekrar ya anlamdm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?