2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay sorma canım bende gece çalıştığım zamanlarda gitmek istemiyordum ama çalışmayı özledim sanırım ne iş yapıyor eşin gececi ya merak ettim
Ford fabrikasında çalışıyor canım. Bende fabrikada 1 kere calistim gece işi hiç bana göre değil çok zorlandım sonra dayanamayıp biraktim

Kuzum bende aynı durumdayım arveles aldım valla
Papatya kekik isirgan caylari yaptim ayri ayri sicak su torbasiyla gezdim dukkanda 1 saat uyudum dik duramiyorum ya bide gpgsumun siskinligi bile inmedi ona yanarim okadar agri sizi cektim ama daha rahatlayamadim suan karnimda sicaksu torvasi ustumde 2 battaniye ve klimada acik uzaniorum cnm neysr cok sikayetlendim bugunumuze hamdolsun...

Aynen kuzum benim çok şükür

Gecms olsun bebisim.Tez zamanda rahatla insallah

Merhaba kızlar bişe sorucam adetimin 21.günü, ctesi dr yumurtama bakmıştı pazar çatlar dedi ogün akıntım olmuştu yapışık halde, az öhce yoğun yapış yapış bi akıntı daha gelmiş acaba şimdi yumurtluyorum, bat 26 nisan ilaç falan kullanmadım ama hiç umudum yok, karnım çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…