- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.361
Ay sorma canım bende gece çalıştığım zamanlarda gitmek istemiyordum ama çalışmayı özledim sanırım ne iş yapıyor eşin gececi ya merak ettimYaa hadi gözün aydın canımaynen vedalascam bende su gece vardiyasini hiç sevmiyorum valla
Ford fabrikasında çalışıyor canım. Bende fabrikada 1 kere calistim gece işi hiç bana göre değil çok zorlandım sonra dayanamayıp biraktimAy sorma canım bende gece çalıştığım zamanlarda gitmek istemiyordum ama çalışmayı özledim sanırım ne iş yapıyor eşin gececi ya merak ettim
Aynen kuzum alışmak çok zor yaFord fabrikasında çalışıyor canım. Bende fabrikada 1 kere calistim gece işi hiç bana göre değil çok zorlandım sonra dayanamayıp biraktim
Haklısın tsk ederim en dogrusu rahat olup beklemekBunlar belirtilere benziyor canm ama adetnde yakn olduğu icin adet belirtnde olabilir.Lütfen günün gecmeden kafani yorma.bunlar bizleri hep etkiliyo
Evet canım aynen öyle çok zor oluyorAynen kuzum alışmak çok zor ya
Ben burdayim ama sancilar icindeyim ebruu ilk defa boyle kasik agrisi cektim cekiyorum dedim bu boyleyse dogum nasilBu topic in admini nerde ya aaaasevcanvildo
Kuzum bende aynı durumdayım arveles aldım vallaBen burdayim ama sancilar icindeyim ebruu ilk defa boyle kasik agrisi cektim cekiyorum dedim bu boyleyse dogum nasil
Papatya kekik isirgan caylari yaptim ayri ayri sicak su torbasiyla gezdim dukkanda 1 saat uyudum dik duramiyorum ya bide gpgsumun siskinligi bile inmedi ona yanarim okadar agri sizi cektim ama daha rahatlayamadim suan karnimda sicaksu torvasi ustumde 2 battaniye ve klimada acik uzaniorum cnm neysr cok sikayetlendim bugunumuze hamdolsun...Kuzum bende aynı durumdayım arveles aldım valla
Aynen kuzum benim çok şükürPapatya kekik isirgan caylari yaptim ayri ayri sicak su torbasiyla gezdim dukkanda 1 saat uyudum dik duramiyorum ya bide gpgsumun siskinligi bile inmedi ona yanarim okadar agri sizi cektim ama daha rahatlayamadim suan karnimda sicaksu torvasi ustumde 2 battaniye ve klimada acik uzaniorum cnm neysr cok sikayetlendim bugunumuze hamdolsun...
Sen napion nasil oldun cnmAynen kuzum benim çok şükür
Aynı kuzum bende biraz daha iyiyim ilaçlar toparladıSen napion nasil oldun cnm
Cok ilac icme cnm bitki falan ic kuzummAynı kuzum bende biraz daha iyiyim ilaçlar toparladı
İnşallah kuzu. Sen kür falan yapmadın değil mi yumurtlama için
Papatya kekik isirgan caylari yaptim ayri ayri sicak su torbasiyla gezdim dukkanda 1 saat uyudum dik duramiyorum ya bide gpgsumun siskinligi bile inmedi ona yanarim okadar agri sizi cektim ama daha rahatlayamadim suan karnimda sicaksu torvasi ustumde 2 battaniye ve klimada acik uzaniorum cnm neysr cok sikayetlendim bugunumuze hamdolsun...
Kuzum doktorum acısını çekmene gerek Yok zararı olmaz iç dedi o yüzden içiyorumCok ilac icme cnm bitki falan ic kuzumm
O akıntı yapıyor canımYok abla bisi yapmadm inofolic iciom iste sadece
Kuzum doktorum acısını çekmene gerek Yok zararı olmaz iç dedi o yüzden içiyorum
O akıntı yapıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?