- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.381
Canım parol ü denedim bende ama malesef etki etmiyor fazlaKuzu agrin olduğunda parol icmeni tavsiye ederm hamilelikte kullnilabiliyo bu.en iyisi
Hiç umudum yok cümlesine alerjim oldu adeta bu sitede
Canım parol ü denedim bende ama malesef etki etmiyor fazla
Sagok canim benim Allah razi olsun insallahGecms olsun bebisim.Tez zamanda rahatla insallah
Valla daral geldi umut her zaman vardır süresi uzar bunay diğer ay veya aylar hiç umudun yoksa burada olmaz kimse rabbim den istiyoruz onun katında imkansız diye bir şey Yok o yüzden sevmiyorum duymayıKiz Allah seni ii etsin :)))))
Ebru onumuzdeki ayada umut baglamayalim Rabbim verecgi zamani bilir amannnn be takioz kocamizla mutlu olalim yeter...Valla daral geldi umut her zaman vardır süresi uzar bunay diğer ay veya aylar hiç umudun yoksa burada olmaz kimse rabbim den istiyoruz onun katında imkansız diye bir şey Yok o yüzden sevmiyorum duymayı
Aynen diğer ay veya aylar derken onu dedim bendeEbru onumuzdeki ayada umut baglamayalim Rabbim verecgi zamani bilir amannnn be takioz kocamizla mutlu olalim yeter...
Ebru onumuzdeki ayada umut baglamayalim Rabbim verecgi zamani bilir amannnn be takioz kocamizla mutlu olalim yeter...
Aynen canım Benim aynen öyle eşim görevden geldiği zaman daha iyi anlıyorum çok şükür o geldi o olmasa hiç birşeyin anlamı olmaz rabbim sağlık versin inşallah olacakTabi beeee yasimiz kaç daha olur elbet insallah.Bazen dusunuyormda kizlar olmaz olmaz dersn olur ama sonra bisey olur Allah korusun tam dogacak derken kaybedersinde dersin ki olmayaydi bari en azndan yok derdim dersin.iste bunun icin hayirlisi deyip duamizi edip susacaz
Aynen canım Benim aynen öyle eşim görevden geldiği zaman daha iyi anlıyorum çok şükür o geldi o olmasa hiç birşeyin anlamı olmaz rabbim sağlık versin inşallah olacak
Herşeyin hayırlısı canım benim o taraflara takılma çok kuzuAbla aslnda hic yoktu bile gecen aylara göre. Neyse artkn olduysada olmadysa rutin şeylere devam biseye gore ayarlama yapmiyorm artkn ben :))
Hayirlia sabhlar ablamGünaydın kızlar
Hayde bismillah de test yap cnmgunaydin kizlar ben gecikmemin ikinci gunundeyim gce karnim agriyordu adet oldum dedim olmamisim hala seffafvakintim var benim tek adet belirtisi sivilcelerim cikti cok onun disinda baska birsey yok
0
Canım çatlatma iğnesini vurulmasanda o yumurtanın çatlama ihtimali var sen çalışmalara devam et Allahtan ümidini kesme
ayyy yapmiycam cnm heray husran yasadigim icin yarinda gecerse belki yaparim ama 10ngun gecmeden yapmiycam demistim bu ay o kadar isteksizizki esim bile sormuyorbartik adetboldunmu ne zaman olcan diye o kadar biktik yaniHayde bismillah de test yap cnm
gunaydin kizlar ben gecikmemin ikinci gunundeyim gce karnim agriyordu adet oldum dedim olmamisim hala seffafvakintim var benim tek adet belirtisi sivilcelerim cikti cok onun disinda baska birsey yok
yok cnm her ay husran yasadigim icin yapmiycam test falan olacaksa geciksin gecikecegi kadar zaten ilk defa boyle gecikiyor ama kac aydir erken oluyorum hep ama gecte yymurtlama olmus olabilirhadi bakalım inşallah hemen test yapsana canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?