2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

yok cnm her ay husran yasadigim icin yapmiycam test falan olacaksa geciksin gecikecegi kadar zaten ilk defa boyle gecikiyor ama kac aydir erken oluyorum hep ama gecte yymurtlama olmus olabilir

Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine

Kızlar dün akşam çok afedersiniz lavaboya gittiğimde ic çamaşırım da koyu siyah tonlarında leke gibi azıcık birşey vardı en son 20 martta adet oldum bu ay ise bat 21 nisan goguslerimde zaten çok ağrı var nedeni hamilelik olabilir mi acaba adetim geçerse öyle test yapayım diyorum (ama mide bulantim baş dönmesi felan bunlar yok sadece midem çok su içmeye çalışıyorum o yuzden midem allak bullak )

Yerleşme kanaması olabilir benimde adet günümde çamur gibi kahverengi peçeteye gelmişti meger hamileymişim ama kaybettim bebegimi.. Adete 1 hafta var diyorsun eger çatlama iğnesi falan olmadıysan erken gebelik testi ile çıkabilir yoksa normal test ile zor

Hayır ben iğne felan hiç olmadım yaklaşık 3 aylık evliyim hiç gebelik yaşamadım yerleşme kanaması bile olsa çok gelmezmi çamaşırda çok az vardı çünkü o kadarcık şeyle yerleşme olabiliyor mu ki

yok cnm her ay husran yasadigim icin yapmiycam test falan olacaksa geciksin gecikecegi kadar zaten ilk defa boyle gecikiyor ama kac aydir erken oluyorum hep ama gecte yymurtlama olmus olabilir

olabilir canm benimde bu ay geç oldu yumurtlama ovulaston testi yanılmıyorsa tabi..ama biz yine de ona yormayalım inş bebiş vardır da ondandır bu gecikme..
bende senin gibi düşünüyorum ayrıca..hemen test yapmayayım diyorum ama benimde eşim durmuyor daha adet günü gelmeden test yapsana test yapsana ay bunaltıyor beni..

adet tarihlerimiz aynı canım benimde 20 nisan..adetlerin düzenliyse o kanama yerleşme olabilir belkide..bende bi belirti yok sadece göğüslerim ağrımaya başladı sanırım adet yakın

ayyy benim esim hic sormuyor bu ay o yuzden bende rahatim cnm ovu testide kullanmamistim ben bu ay o yuzden tam net bilemiyroum gununu

ayyy benim esim hic sormuyor bu ay o yuzden bende rahatim cnm ovu testide kullanmamistim ben bu ay o yuzden tam net bilemiyroum gununu

keşke benimkide öyle olsa daha erken diyorum olsa bile çıkmaz moralim boşa bozulur diyorum ama yok dinlemez..bende bu ay erken yapmıycam valla gerçi benim olmaz bu ay Allah bilir de tabi..doktor yumurtan çatlamamış dedi..

CANIM ALLAH KABUL ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…