- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.421
Tabi yerleşime kanaması az olur zaten daha 3 aylık evlisin ne bu acele boşver evliliğin tadını çıkar :))) olur Allahın izniyle eger istersen bi erken gebelik testi yapHayır ben iğne felan hiç olmadım yaklaşık 3 aylık evliyim hiç gebelik yaşamadım yerleşme kanaması bile olsa çok gelmezmi çamaşırda çok az vardı çünkü o kadarcık şeyle yerleşme olabiliyor mu ki
hadi yaa cnm olsun allah bilir herseyi sen genede umudunu yitirme benimde sivilce haricinde hic adet belirtim yok cok az belim agriyor oda gecen gun kendimi yormustim ondan snirimkeşke benimkide öyle olsa daha erken diyorum olsa bile çıkmaz moralim boşa bozulur diyorum ama yok dinlemez..bende bu ay erken yapmıycam valla gerçi benim olmaz bu ay Allah bilir de tabi..doktor yumurtan çatlamamış dedi..
iyiyiz cnm sen nasilsinGÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
NASILSINIZ
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
ayyy yapmiycam cnm heray husran yasadigim icin yarinda gecerse belki yaparim ama 10ngun gecmeden yapmiycam demistim bu ay o kadar isteksizizki esim bile sormuyorbartik adetboldunmu ne zaman olcan diye o kadar biktik yani
Aç değilim canım test yapamam o yuzden de evlilik bir yerden sonra sıkıyor bunaltıyor en azından çocukla vakit geçebilirTabi yerleşime kanaması az olur zaten daha 3 aylık evlisin ne bu acele boşver evliliğin tadını çıkar :))) olur Allahın izniyle eger istersen bi erken gebelik testi yap
yani bu kadar belirti ile sorana kadar alın bir erken gebelik testi zaten bu kadar belirtide çıkmaması imkansız beta yükselecek ki belirtiler olacak.. hattta 3 liralık testlerde bile çıkar... Ya direkt kan verin ya da test... kimseye bişey diyemez nasip...Daha 2 gün var ama bir haftadır kaşık agrisi yaşıyorum. Normal adet doneminde olanlardan çok farklı bu ay yaşadıklarım.
18 aydir cnm yaaaAy canm bnm ne zamndr bekliyodn sen
Günüm gecikirse test yapacam haftaya kadar yapmayacam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun YÜCE RABBİM hayırlısıyla nasip eylesin inşallahadet tarihlerimiz aynı canım benimde 20 nisan..adetlerin düzenliyse o kanama yerleşme olabilir belkide..bende bi belirti yok sadece göğüslerim ağrımaya başladı sanırım adet yakın
Test yapmadığımı nerden biliyorsunuz geç dollenmede geç çıkıyor.bilinçsiz ve cahil biri değilim.sadece kendimden farklılıkları merak ediyorum.neyse sorunda kabahat güya paylaşıp destek olacağız birbirimize.yani bu kadar belirti ile sorana kadar alın bir erken gebelik testi zaten bu kadar belirtide çıkmaması imkansız beta yükselecek ki belirtiler olacak.. hattta 3 liralık testlerde bile çıkar... Ya direkt kan verin ya da test... kimseye bişey diyemez nasip...
Cok umutlanma cnm benimde bua ay adet belirtim bambaskaydi havakrdan dolayi degisebiliyor ama tabiki adet olna kadar bi umut vardirDaha 2 gün var ama bir haftadır kaşık agrisi yaşıyorum. Normal adet doneminde olanlardan çok farklı bu ay yaşadıklarım.
Tsk ederim yorumunuz icinCok umutlanma cnm benimde bua ay adet belirtim bambaskaydi havakrdan dolayi degisebiliyor ama tabiki adet olna kadar bi umut vardir
Canim arkadasimiz husrana ugramaman icin dio bunu yane hwmen yanlisa cekme sana cahil bile dememis sakin ol kanda hcg olustukdan hemwn aonra bile belirti olmuomus hcg arrtigi zaman oluomus canim tesy yaptiysan bizimle testini paylasirmisinTest yapmadığımı nerden biliyorsunuz geç dollenmede geç çıkıyor.bilinçsiz ve cahil biri değilim.sadece kendimden farklılıkları merak ediyorum.neyse sorunda kabahat güya paylaşıp destek olacağız birbirimize.
Insallah cnm bi gun burdan bagiracan bana sevcan hamileyim diye o sesini duymak istiyorum...18 aydir cnm yaaa
Nasılsun canım
ben sadece yönlendirdim sinirlenecek birşey yok.. test yapmadığınızı yazmışsınız forumda o yüzden.. geç döllenme olsa bile o kadar belirtide testte çıkarki o belirtiler varsa geç döllenme değildir... sanırım beni yanlış anladınız kendinize ağır hitamlarda bulunmayın çok gençsiniz hayırlısı olsun inşallah...Test yapmadığımı nerden biliyorsunuz geç dollenmede geç çıkıyor.bilinçsiz ve cahil biri değilim.sadece kendimden farklılıkları merak ediyorum.neyse sorunda kabahat güya paylaşıp destek olacağız birbirimize.
İyiyim canım çok şükür bugün yataktan kalkasım gelmedi tembellik yaptım biraz yeni kalktım :)hamdolsun iyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah
Keske bende yapabilsem tembellik ablaİyiyim canım çok şükür bugün yataktan kalkasım gelmedi tembellik yaptım biraz yeni kalktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?