2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tabi yerleşime kanaması az olur zaten daha 3 aylık evlisin ne bu acele boşver evliliğin tadını çıkar :))) olur Allahın izniyle eger istersen bi erken gebelik testi yap

hadi yaa cnm olsun allah bilir herseyi sen genede umudunu yitirme benimde sivilce haricinde hic adet belirtim yok cok az belim agriyor oda gecen gun kendimi yormustim ondan snirim

Tabi yerleşime kanaması az olur zaten daha 3 aylık evlisin ne bu acele boşver evliliğin tadını çıkar :))) olur Allahın izniyle eger istersen bi erken gebelik testi yap
Aç değilim canım test yapamam o yuzden de evlilik bir yerden sonra sıkıyor bunaltıyor en azından çocukla vakit geçebilir

Daha 2 gün var ama bir haftadır kaşık agrisi yaşıyorum. Normal adet doneminde olanlardan çok farklı bu ay yaşadıklarım.
yani bu kadar belirti ile sorana kadar alın bir erken gebelik testi zaten bu kadar belirtide çıkmaması imkansız beta yükselecek ki belirtiler olacak.. hattta 3 liralık testlerde bile çıkar... Ya direkt kan verin ya da test... kimseye bişey diyemez nasip...

adet tarihlerimiz aynı canım benimde 20 nisan..adetlerin düzenliyse o kanama yerleşme olabilir belkide..bende bi belirti yok sadece göğüslerim ağrımaya başladı sanırım adet yakın
Günüm gecikirse test yapacam haftaya kadar yapmayacam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun YÜCE RABBİM hayırlısıyla nasip eylesin inşallah

Test yapmadığımı nerden biliyorsunuz geç dollenmede geç çıkıyor.bilinçsiz ve cahil biri değilim.sadece kendimden farklılıkları merak ediyorum.neyse sorunda kabahat güya paylaşıp destek olacağız birbirimize.

Canim arkadasimiz husrana ugramaman icin dio bunu yane hwmen yanlisa cekme sana cahil bile dememis sakin ol kanda hcg olustukdan hemwn aonra bile belirti olmuomus hcg arrtigi zaman oluomus canim tesy yaptiysan bizimle testini paylasirmisin

ben sadece yönlendirdim sinirlenecek birşey yok.. test yapmadığınızı yazmışsınız forumda o yüzden.. geç döllenme olsa bile o kadar belirtide testte çıkarki o belirtiler varsa geç döllenme değildir... sanırım beni yanlış anladınız kendinize ağır hitamlarda bulunmayın çok gençsiniz hayırlısı olsun inşallah...

Ben arkadaşın beni terslediginı sandım neyse kusura bakma arkadaşım hakkını helal et.tekrar test yaptimgim da mutlaka paylaşacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…