- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.441
hadi yaa cnm olsun allah bilir herseyi sen genede umudunu yitirme benimde sivilce haricinde hic adet belirtim yok cok az belim agriyor oda gecen gun kendimi yormustim ondan snirim
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
NASILSINIZ
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
Yok canim eminim kbakmaz ama sakin ve inan burda herkes kendini tek dusunmuyor biz kizlarla burda butun olduk sevincimizi uzuntumuzu beraber paylasihoruz beraber uzulup beraber sevibiyoruz bizde isteriz hamile ol ama ya olmazsa senin gibi bizde uzuluruz cnmBen arkadaşın beni terslediginı sandım neyse kusura bakma arkadaşım hakkını helal et.tekrar test yaptimgim da mutlaka paylaşacagim
İyiyim canım çok şükür bugün yataktan kalkasım gelmedi tembellik yaptım biraz yeni kalktım :)
Kız kalkamadım kuzu ya :) sen hep çalışıyorsun yavrum ya zorKeske bende yapabilsem tembellik abla
insaallah cnm yaaa sizlerde olmasaniz hic destekcim yok zatenInsallah cnm bi gun burdan bagiracan bana sevcan hamileyim diye o sesini duymak istiyorum...
:) yeni kalktım bugün soğan kürümde gecikti yaa bi kahve içeyimde heleohh keyfin bol olsun canımcım boşver hergün de erken kalkacak değilsin ya..iş olmasa ben hiç uyanmam o kadar uykuyu seviyorum
bende dinlemiyorum cnm hicc gogus agrim falanda yok :)Allah büyük canım onun takdirini bekliyoruz ne mutlu ki hepimiz böyle düşünüyoruz kimse isyan etmiyor burda neden ben demiyor..biz böyle sabırla bekledikten sonra Rabbim hayırlı zamanda evlat verecektir bize eminim..
bu aralar çok rahatım eskisi gibi umutsuz değilim..benimde göğüs ağrım var sadece ama kendimi dinlemiyorum pek akışına bıraktım..
bende dinlemiyorum cnm hicc gogus agrim falanda yok :)Allah büyük canım onun takdirini bekliyoruz ne mutlu ki hepimiz böyle düşünüyoruz kimse isyan etmiyor burda neden ben demiyor..biz böyle sabırla bekledikten sonra Rabbim hayırlı zamanda evlat verecektir bize eminim..
bu aralar çok rahatım eskisi gibi umutsuz değilim..benimde göğüs ağrım var sadece ama kendimi dinlemiyorum pek akışına bıraktım..
Canimsin sen beniminsaallah cnm yaaa sizlerde olmasaniz hic destekcim yok zaten
Aynen cnmmKız kalkamadım kuzu ya :) sen hep çalışıyorsun yavrum ya zor
Aç olmakla gebelik testinin bi alakası yok canım istediğin zaman yapabilirsin sadece daha ner bilgi elde etmek için sabah idrarı veya 3-4 saat idrarını tutup yapmalısın.. Daha bismillah 3 ayda erken sıkılmışın kuzum bi ömür gececek o kocayla o kadar karamsar olma :)Aç değilim canım test yapamam o yuzden de evlilik bir yerden sonra sıkıyor bunaltıyor en azından çocukla vakit geçebilir
Canim insalalh iyi haberlerle gelirsinKızlar doktordan geldim ve yumurtan çatlamış dedi hala overde sıvı var dedi çok şükür bundan sonraki allahA kalmış artık dün gece ilişki oldu yattım 30 dk duşumu sabah namazında aldım ne olur ne olmaz diye :) yarın gece olacak inşallah ilişki sonrası allaha kalmış birde size bir tüyo bir arkadaş ilişkiden sonra ayaklarını havaya diktiğünde karnını ovalamış masaj gibi ve o ay hamile kalmış tabi bu bi tesadüf de olabilir aklınızda bulunsun
Sağol kuzu sen nasılsınCanim insalalh iyi haberlerle gelirsin
:) yeni kalktım bugün soğan kürümde gecikti yaa bi kahve içeyimde hele
hayırlı cumalar ablacım çok şükür bu günümüze sen nasılsın..
bende dinlemiyorum cnm hicc gogus agrim falanda yok :)
çok şükür canım 14. şubatta öğrendiğim sağlıklıs gebelğin artık kanda tamamen bittiğini az önce öğrendim adeti bekliyorum dört gözle artık çok zor iki aydı rabbim hiçbir kadına bu dış gebilği göstermesin
aynen cnm sormabgecen ay birnsuru belirti yasamistim 1 hafta onceden lekdldnmdm basladibdedim yerlesme kanamasi bu ay oldu pat erkenden adet oldum hic belli olmuyor bu meret yaa :)zaten insan kendini dinleyince illaki belirtiler oluyor vücutta psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?