2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

hadi yaa cnm olsun allah bilir herseyi sen genede umudunu yitirme benimde sivilce haricinde hic adet belirtim yok cok az belim agriyor oda gecen gun kendimi yormustim ondan snirim

Allah büyük canım onun takdirini bekliyoruz ne mutlu ki hepimiz böyle düşünüyoruz kimse isyan etmiyor burda neden ben demiyor..biz böyle sabırla bekledikten sonra Rabbim hayırlı zamanda evlat verecektir bize eminim..
bu aralar çok rahatım eskisi gibi umutsuz değilim..benimde göğüs ağrım var sadece ama kendimi dinlemiyorum pek akışına bıraktım..

Ben arkadaşın beni terslediginı sandım neyse kusura bakma arkadaşım hakkını helal et.tekrar test yaptimgim da mutlaka paylaşacagim
Yok canim eminim kbakmaz ama sakin ve inan burda herkes kendini tek dusunmuyor biz kizlarla burda butun olduk sevincimizi uzuntumuzu beraber paylasihoruz beraber uzulup beraber sevibiyoruz bizde isteriz hamile ol ama ya olmazsa senin gibi bizde uzuluruz cnm

bende dinlemiyorum cnm hicc gogus agrim falanda yok :)

bende dinlemiyorum cnm hicc gogus agrim falanda yok :)

Aç değilim canım test yapamam o yuzden de evlilik bir yerden sonra sıkıyor bunaltıyor en azından çocukla vakit geçebilir
Aç olmakla gebelik testinin bi alakası yok canım istediğin zaman yapabilirsin sadece daha ner bilgi elde etmek için sabah idrarı veya 3-4 saat idrarını tutup yapmalısın.. Daha bismillah 3 ayda erken sıkılmışın kuzum bi ömür gececek o kocayla o kadar karamsar olma :)

Kızlar doktordan geldim ve yumurtan çatlamış dedi hala overde sıvı var dedi çok şükür bundan sonraki allahA kalmış artık dün gece ilişki oldu yattım 30 dk duşumu sabah namazında aldım ne olur ne olmaz diye :) yarın gece olacak inşallah ilişki sonrası allaha kalmış birde size bir tüyo bir arkadaş ilişkiden sonra ayaklarını havaya diktiğünde karnını ovalamış masaj gibi ve o ay hamile kalmış tabi bu bi tesadüf de olabilir aklınızda bulunsun

Canim insalalh iyi haberlerle gelirsin

hayırlı cumalar ablacım çok şükür bu günümüze sen nasılsın..

çok şükür canım 14. şubatta öğrendiğim sağlıklıs gebelğin artık kanda tamamen bittiğini az önce öğrendim adeti bekliyorum dört gözle artık çok zor iki aydı rabbim hiçbir kadına bu dış gebilği göstermesin

amin canım çok şükür bitti demek Rabbim inş sağlıklı gebelik versin sana hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…