2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlaar ya bnmsol kasigimdan sol bacagima dogru sizi vardi simdi sol diz kapagima kadar var sizi. Ne olabilir sizce? Korkmaya basladim iyice. Ince ince yel gibi girip zonkluyo

Bat 'a Son 6 kaldı. bir garibim. Psikolojik olarak karnımın alt kısmı hep ağrıyor, sağ kasığım ağrıyor. Göğüslerim yumuşadı ve dolgunlaştı sanki nasıl bişi se bidem bulanıyor. 1. hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım. zaman zaten geçmiyor. Bekleyen testim pozitif gösteriyor ama yeni yapılan negatif. Dönülmez akşamın ufkundayım

Aminn aminn yüreğine sağlık

aynen cnm sormabgecen ay birnsuru belirti yasamistim 1 hafta onceden lekdldnmdm basladibdedim yerlesme kanamasi bu ay oldu pat erkenden adet oldum hic belli olmuyor bu meret yaa :)

geçen ay resmen kendimi hamile zannettim bütün belirtiler yaşadım mide bulantısı bile..sonra dedim ne oluyor napıyorum kendimi kurduğum için hormonlarımı da tükettim o yüzden çok rahatım artık Rabbime bıraktım insan manevi olarak rahatlıyor..

benimde son 6 gün inş hayırlı haber alırız

aynen oyle cnm rabbim herseyi verir ol derse olucak daha yapicak birseyimiz yok napalim

Aminn canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…