- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.461
Aminn aminn yüreğine sağlıkKizçelerim bu ara bi yoğunluk var yine buralardahızınıza yetisemedim vallahi :) Nasilsinz bakim.Biras önce meryem suresi okudum ve hepinize bağışladım hattladklarima isim isim kalanlarida toplu şekilde anarak.Rabbm kabul etsn mübarek akşam hürmetine inşallah
aynen cnm sormabgecen ay birnsuru belirti yasamistim 1 hafta onceden lekdldnmdm basladibdedim yerlesme kanamasi bu ay oldu pat erkenden adet oldum hic belli olmuyor bu meret yaa :)
Bat 'a Son 6 kaldı.bir garibim. Psikolojik olarak karnımın alt kısmı hep ağrıyor, sağ kasığım ağrıyor. Göğüslerim yumuşadı ve dolgunlaştı sanki nasıl bişi se bidem bulanıyor. 1. hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım. zaman zaten geçmiyor. Bekleyen testim pozitif gösteriyor ama yeni yapılan negatif. Dönülmez akşamın ufkundayım
İnşallah bat daşımbenimde son 6 gün inş hayırlı haber alırız
aynen oyle cnm rabbim herseyi verir ol derse olucak daha yapicak birseyimiz yok napalimgeçen ay resmen kendimi hamile zannettim bütün belirtiler yaşadım mide bulantısı bile..sonra dedim ne oluyor napıyorum kendimi kurduğum için hormonlarımı da tükettim o yüzden çok rahatım artık Rabbime bıraktım insan manevi olarak rahatlıyor..
Üzülme canım Allahın vardır bir bildiği. Bir daha ki aya inşallahBu ayda olmadi kizlar2 gun adet oldum bitti. Bidaki ay insallah . Napalim
Hoşbulduk sana da hayırlı cumalarGÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
NASILSINIZ
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
son 6 gün beklemedeyim.Insallah canimmsende durumlar nasil ?
olur kanka dur sana mesaj atayımda kaybetmeyeyim :)beraber bekleyelim
hayırlı cumalar iyi haberlerle gel inşallah.Slm kızlar hayirli cumalar nasilsiniz ogleden sonra sonuclarimi almaya gidicem bana dua edin hersey yolunda olsun
Aminn canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllahçok şükür canım 14. şubatta öğrendiğim sağlıklıs gebelğin artık kanda tamamen bittiğini az önce öğrendim adeti bekliyorum dört gözle artık çok zor iki aydı rabbim hiçbir kadına bu dış gebilği göstermesin
Slm kızlar hayirli cumalar nasilsiniz ogleden sonra sonuclarimi almaya gidicem bana dua edin hersey yolunda olsun
Handolsun halime Allah vubdan geri koymasin canim benimSağol kuzu sen nasılsın
Çok şükür iyiyiz. Rabbim gönlüne göre versin inşAllahhhSlm kızlar hayirli cumalar nasilsiniz ogleden sonra sonuclarimi almaya gidicem bana dua edin hersey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?