- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.481
Evet canim dün yapmiştım ikinci çizgi daha koyu cikti bakalim hayirlisi toplamda 4 tane yaptim dördünde de çift çizgi ciktihadi bakalım hayırlı haberlerle gel..gebelik testini tekrarladın mı koyulaşma oldu mu hiç..
Amin cumlemizin canim benimÇok şükür iyiyiz. Rabbim gönlüne göre versin inşAllahhh
Amin inşallah canimhayırlı cumalar iyi haberlerle gel inşallah.
Slm kızlar hayirli cumalar nasilsiniz ogleden sonra sonuclarimi almaya gidicem bana dua edin hersey yolunda olsun
Evet canim dün yapmiştım ikinci çizgi daha koyu cikti bakalim hayirlisi toplamda 4 tane yaptim dördünde de çift çizgi cikti
Ayy sagol canim ya allah hepinizden razi olsun inanin kendimi biraktim hepiniz icin sürekli dua ediyorumSabah uyandigimda ilk sen aklima geldin yaa :))
Amin canım insallah tez vakitte hepiniz güzel haberleri verirsiniz banaay ne güzel Allahım bize de nasip etsin o çizgileri bakalım değerin ne çıkacak süper ya
Haklısın canım şimdi gorumcem rahatsizlandi merkeze hastaneye götürüyoruz onuAç olmakla gebelik testinin bi alakası yok canım istediğin zaman yapabilirsin sadece daha ner bilgi elde etmek için sabah idrarı veya 3-4 saat idrarını tutup yapmalısın.. Daha bismillah 3 ayda erken sıkılmışın kuzum bi ömür gececek o kocayla o kadar karamsar olma :)
Ay bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle yaOlsun arada olur kaçamak hemen yapda iç sonra güzel bi kahvaltı mis
Hepimiz birbirimize duaciyiz kizlar rabbim hepimize vercek insallah vermiycek olsa su yaptigimiz cabayi vermez gonlumuze bu cabayi yapiyorsak allahin izniyle olcak ben klomenle hamile kaldim ilk kizima 2. Tedavide tuttu ilk ay tutmamisti bu ayda adet olim bekliyorum 2. Klomene basliycam umut hep olsun icimizde rabbim yuzumuze gulcek biliyoruminsaallah cnm yaaa sizlerde olmasaniz hic destekcim yok zaten
insaallah rabbim en kisa zamanda nasip eder cnmHepi
Hepimiz birbirimize duaciyiz kizlar rabbim hepimize vercek insallah vermiycek olsa su yaptigimiz cabayi vermez gonlumuze bu cabayi yapiyorsak allahin izniyle olcak ben klomenle hamile kaldim ilk kizima 2. Tedavide tuttu ilk ay tutmamisti bu ayda adet olim bekliyorum 2. Klomene basliycam umut hep olsun icimizde rabbim yuzumuze gulcek biliyorum
Ay bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle ya
Hayir olsun ablam ruya cok iyi gormussunAy bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle ya
CANIM ALLAH KABUL ETSİN
canm burda en uzun olan sensn sanrm önce sana hayrlisyla versn Rabbm inşallah.asilama falan oldun mu canminsaallah cnm yaaa sizlerde olmasaniz hic destekcim yok zaten
yok cnm ben gic tedavi olmadim daha adet olayimda klomene basliycam diye dua ediyorum isteAyy
canm burda en uzun olan sensn sanrm önce sana hayrlisyla versn Rabbm inşallah.asilama falan oldun mu canm
Kizlaar ya bnmsol kasigimdan sol bacagima dogru sizi vardi simdi sol diz kapagima kadar var sizi. Ne olabilir sizce? Korkmaya basladim iyice. Ince ince yel gibi girip zonkluyo
Bat 'a Son 6 kaldı.bir garibim. Psikolojik olarak karnımın alt kısmı hep ağrıyor, sağ kasığım ağrıyor. Göğüslerim yumuşadı ve dolgunlaştı sanki nasıl bişi se bidem bulanıyor. 1. hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım. zaman zaten geçmiyor. Bekleyen testim pozitif gösteriyor ama yeni yapılan negatif. Dönülmez akşamın ufkundayım
daha iyiyim şükür kanama bitti canım 10 gün oldu adeti bekliyorum bu gün gittim haftalık kan testim vardı onu yaptırdımSaolasn Ablacm naslsn iyilestin mi
Slm kızlar hayirli cumalar nasilsiniz ogleden sonra sonuclarimi almaya gidicem bana dua edin hersey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?