2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Haklısın canım şimdi gorumcem rahatsizlandi merkeze hastaneye götürüyoruz onu

Olsun arada olur kaçamak hemen yapda iç sonra güzel bi kahvaltı mis
Ay bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle ya

Hepi
insaallah cnm yaaa sizlerde olmasaniz hic destekcim yok zaten
Hepimiz birbirimize duaciyiz kizlar rabbim hepimize vercek insallah vermiycek olsa su yaptigimiz cabayi vermez gonlumuze bu cabayi yapiyorsak allahin izniyle olcak ben klomenle hamile kaldim ilk kizima 2. Tedavide tuttu ilk ay tutmamisti bu ayda adet olim bekliyorum 2. Klomene basliycam umut hep olsun icimizde rabbim yuzumuze gulcek biliyorum

insaallah rabbim en kisa zamanda nasip eder cnm

canım rabbim rüyanı hayırlara çıksın. Rabbim ülkemizin birliğini düzenini hiç bozmasın inşallah allah korusun

Hayir olsun ablam ruya cok iyi gormussun

Kizlaar ya bnmsol kasigimdan sol bacagima dogru sizi vardi simdi sol diz kapagima kadar var sizi. Ne olabilir sizce? Korkmaya basladim iyice. Ince ince yel gibi girip zonkluyo

canım neden olabileceği konusunda hiç fikrim yok benim hiç başıma gelmedi

canım son dömeçe girmişsin inşallah sağlıklı ve hayırlı gebelik haberlerini alırız inşallah

Saolasn Ablacm naslsn iyilestin mi
daha iyiyim şükür kanama bitti canım 10 gün oldu adeti bekliyorum bu gün gittim haftalık kan testim vardı onu yaptırdım
hcgb düşmüşmü ona bakilıyor. geçen hafta 19 olan değer 0,88 olmuş artık kurtuldum kan vermekten. gebelikte değer yükselsin derken biz düşmesi için 1 ayı geçkindir uğraşıyoruz. rabbim beterinden korusun. adet olayım bende önümdeki maçlara bakacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…